slm arkadaşlar benimde kaderim sizinkilerle aynı benimde eşim azospermi ve 14 yıllık evliyiz bu bölümü görünce çok sevindim çünkü bunu anca yaşayanlar anlayabilir çok zor allah hepimize yardım etsin 2yıl önce mikroenjeksiyon olayınada girdik maalesef sonuç negatifdi şuanda bizim için yapılacak bişi yok gibi görünüo tıp da ama hala umudumuzu yitirmedik inş rabbim bizi ve bütün isteyenleri bebek sahibi yapar:çok üzgünüm:
merhaba kızlar nasılsınız? aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.İnşallah bu yıl sırayla iyi haberler veririz birbirimize. üzülmek yok inşallah bu yıl.
Bitkiseller ne durumuda arkadaşlar kullanıyorsunuz bişeyler değil mi biz nohut kürüne devam ediyyoruz testesteron 7.5 dan 11 e yükselmiş
amaaaaaaaaa fsh 45 den 67 ye çıkmış.ne oluyor anlamıyorum birini düzeltiyoz öbürü bozuluyo sizlerin ki nasıl yaa? emre bey mikrotese için zaman belirleyelim dedi beni yüreğim kalktı heycan bastı beni yinehiçbir ilaç önermedi
Allahım inşallah hayırlısı böyledir :Saruboceq:
hb vavelya azosipermi nin nedeni ile ilgili bişi sunmadılar bize evt mikrotese yapıldı eşime ama sonuç negatif hiç bir canlıya rastlanmadı ölüde yokdu gerçekten çok zor günlerdi allah kimseye yaşatmasın beklioruz bakalım inş hayırlısı olur hepimizi için
merhaba kızlar nasılsınız? aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.İnşallah bu yıl sırayla iyi haberler veririz birbirimize. üzülmek yok inşallah bu yıl.
Bitkiseller ne durumuda arkadaşlar kullanıyorsunuz bişeyler değil mi biz nohut kürüne devam ediyyoruz testesteron 7.5 dan 11 e yükselmiş
amaaaaaaaaa fsh 45 den 67 ye çıkmış.ne oluyor anlamıyorum birini düzeltiyoz öbürü bozuluyo sizlerin ki nasıl yaa? emre bey mikrotese için zaman belirleyelim dedi beni yüreğim kalktı heycan bastı beni yinehiçbir ilaç önermedi
Allahım inşallah hayırlısı böyledir :Saruboceq:
arkadaşlar merhaba bende siteye yeni katıldım eşimde sol inmemiş testis problemi var. 2002 yılında sperm bulunumamış simdi bebek dusunuyoruz bu hafta sperm sayımı yaptıracağız çok endıselıyım gittiğimiz doktorlar test yapmadan tese diyorlar orda bulunma sansida 100 de 10 ihtimal dendi allah hepimize evlat sevgisini tatmayı nasip etsin...
Merhaba arkadaşım hoşgeldin,
Eşinde hiç inmemiş mi yoksa önceden indirilmiş mi?
diğer testisde problem yoksa neden olmaz demişler ki
sağ testis normal sayılır biraz kucuk ama ,sol testis kitle halinde bobrek bolgesinde bulunmus, 12 yasında ameliyat olmus ,ama fsh ve rh değerlerıne bakarak bu sekilde tanı koydu doktor kadın doğumcu olduğu için inanmak istemiyorum uroloji dok. gidicez bu hafta o kesin tanıyı koyacaktır ama çok endişeliyim
Allahtan hayırlı olsun.İnaki bende çok korkuyorum hiç bir teselli bana fayda etmiyor.Çok ağldaım ve halen ağlıyorum.Ama dular ediyorum İnşallah herkesin duları kabul olur
arkadaşım sizinde tek testismi yok? micro tese yaptırdınız mı?
bizde iki testis de var ama 12 yaşında geçirmiş olduğu için bu ameliyatı durum kritik sonucumuz azospermi gibi görünüyor tekrardan test yaptıracağız.Eğer yine sonuç azospermi çıkarsa micro tese olacak.
arkadaşlar merhaba bende siteye yeni katıldım eşimde sol inmemiş testis problemi var. 2002 yılında sperm bulunumamış simdi bebek dusunuyoruz bu hafta sperm sayımı yaptıracağız çok endıselıyım gittiğimiz doktorlar test yapmadan tese diyorlar orda bulunma sansida 100 de 10 ihtimal dendi allah hepimize evlat sevgisini tatmayı nasip etsin...
merhaba arkadaşım allah yardımcımız olsun bizde azoluyuz inmemiş testis degil sorunumuz ama bizede 2007de microtese yapıldı fakat tutmadı allah hepimize yardım etsin ve bebegimiz olsun en kısa zamanda..:teselli: