Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saol umutolsun h b bizimkide azospermi üretim yok maalesef umudumuzu yitirmedik inş hiçbirzamanda yitirmeyiz allah herşeyin hayırlısını versin canım hepimize

Aramıza hosgeldin senayda cım.
Acaba sizin azosperminin nedeni bellimi.
Mikroenjeksiyon yaptırmak için eşin ameliyat oldumu.
Yani mikrotese mi yaptılar ?
İnsallah en yakın zamanda aramızdan biri bu illet hastalığı yenerde hepimize umut olur :Saruboceq: :ecrin_bebek:

merhaba kızlar nasılsınız? aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.İnşallah bu yıl sırayla iyi haberler veririz birbirimize. üzülmek yok inşallah bu yıl.
Bitkiseller ne durumuda arkadaşlar kullanıyorsunuz bişeyler değil mi biz nohut kürüne devam ediyyoruz testesteron 7.5 dan 11 e yükselmiş
amaaaaaaaaa fsh 45 den 67 ye çıkmış.ne oluyor anlamıyorum birini düzeltiyoz öbürü bozuluyo sizlerin ki nasıl yaa? emre bey mikrotese için zaman belirleyelim dedi beni yüreğim kalktı heycan bastı beni yinehiçbir ilaç önermedi
Allahım inşallah hayırlısı böyledir :Saruboceq:

canım beni korkuttun şimdi bizimkilerde yükseldiyse neyse ben bıraktım nohutu şimdi keçiboynuzuna devam ediyoruz.tese için heyecanlanma allah yardımcımız olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız:teselli:

hb vavelya azosipermi nin nedeni ile ilgili bişi sunmadılar bize evt mikrotese yapıldı eşime ama sonuç negatif hiç bir canlıya rastlanmadı ölüde yokdu gerçekten çok zor günlerdi allah kimseye yaşatmasın beklioruz bakalım inş hayırlısı olur hepimizi için

birgün bebişlerimiz olacak ozamanda buraya aman bebekten yazamıyorum diye yazacaz inşallah

merhaba umudumnerede,

Cumartesi günü bizde emre beye gittik.Biz başka hastanede testlerimizi yaptırmıştık test sonuçlarını gördü tekrardan aynı testleri yaptırmamız gerektiğini söyledi.Çünkü yetrli sonucu vermiyoruuş.Bizi umut tüp bebek merkezine yönlendirdi orada yaptırın dedi.Ama aklımda hep acaba alman hastanesinde de mi testlerimizi yaptırsak diye bir soru var?
Birde bizim testesteron hormonuda7,5 nohut kürüne bu akşam bizde başlayacağız.
sizin problem neydi inmemiş testis yüzünden mi?Eşim inmemiş testis ameliyatını 12 yaşında olmuş.Birde Emre bey ile görüştüğünüzde size hiç ilaç vermişmiydi?Nolur yazda biraz içim rahatlasın

arkadaşlar merhaba bende siteye yeni katıldım eşimde sol inmemiş testis problemi var. 2002 yılında sperm bulunumamış simdi bebek dusunuyoruz bu hafta sperm sayımı yaptıracağız çok endıselıyım gittiğimiz doktorlar test yapmadan tese diyorlar orda bulunma sansida 100 de 10 ihtimal dendi allah hepimize evlat sevgisini tatmayı nasip etsin...

Merhaba arkadaşım hoşgeldin,

Eşinde hiç inmemiş mi yoksa önceden indirilmiş mi?
diğer testisde problem yoksa neden olmaz demişler ki

Merhaba arkadaşım hoşgeldin,

Eşinde hiç inmemiş mi yoksa önceden indirilmiş mi?
diğer testisde problem yoksa neden olmaz demişler ki

sağ testis normal sayılır biraz kucuk ama ,sol testis kitle halinde bobrek bolgesinde bulunmus, 9 yasında ameliyat olmus ,ama fsh ve rh değerlerıne bakarak bu sekilde tanı koydu doktor kadın doğumcu olduğu için inanmak istemiyorum uroloji dok. gidicez bu hafta o kesin tanıyı koyacaktır ama çok endişeliyim

Son düzenleme:

Allahtan hayırlı olsun.İnaki bende çok korkuyorum hiç bir teselli bana fayda etmiyor.Çok ağldaım ve halen ağlıyorum.Ama dular ediyorum İnşallah herkesin duları kabul olur

Allahtan hayırlı olsun.İnaki bende çok korkuyorum hiç bir teselli bana fayda etmiyor.Çok ağldaım ve halen ağlıyorum.Ama dular ediyorum İnşallah herkesin duları kabul olur

arkadaşım sizinde tek testismi yok? micro tese yaptırdınız mı?

arkadaşım sizinde tek testismi yok? micro tese yaptırdınız mı?

bizde iki testis de var ama 12 yaşında geçirmiş olduğu için bu ameliyatı durum kritik sonucumuz azospermi gibi görünüyor tekrardan test yaptıracağız.Eğer yine sonuç azospermi çıkarsa micro tese olacak.

fsh rh değerleri için ne deniyor hormon değerlerinde mi sorun var bizim oyle fsh ve rh değerlerine bakarak yorum yapıyorlar ama o tahlillerde 7 sene once yapılmış simdi değişme olmustur herhalde..

merhaba arkadaşım allah yardımcımız olsun bizde azoluyuz inmemiş testis degil sorunumuz ama bizede 2007de microtese yapıldı fakat tutmadı allah hepimize yardım etsin ve bebegimiz olsun en kısa zamanda..:teselli:

selam kizlar ben ilk defa bu sayfaya yaziyorum genelde erkek infertiletisi sayfasina giriyorum ama bir arkadas buraya bir bak istersen dediii...(umutolsun) .-))
bizim sorun umutolsun arkadasimizla ayni esimde klynefelder syndrom var..yani azosperm
biz almanyasa yasiyoruz ve 4 senedir cocugumuz olmuyor cok testler yaptirdik esimde hic sperm cikmadi sonunda tese ile tup bebeke karar verdik okadar emindikki tup bebek olucagina hic olmama ihtimali aklimiza gelmemisti tese ile kesin bulunur diyorduk cünki 5 sperm testinde 1 tanesinde cikmisti sperm cok degildi..sonra tedaviye basladik ve drlar genetik rahatsizligi oldugunu ve tese hic denememiz gerektini bizim cocugumuzun hic olmucani söylediler.yikildik ama biz bir umut dedik yaptirdik teseyi sonuc malesef hüsran birtane bile bulunamadi..drlar 2006 sperm bulunmasi bile sizde bir mucize ozaman dondursaydik olurdu dediler biz bir sok daha yasadikk..artik yabanci sperm kullanalim dediler esim drun üstüne yuruyordu nerdeyse..cok korktu benim bunu isticemden ama allahima sukurler olsun inancim sonduz ve bu cok gunah birsey tabiki yapmicaktim..3 hafta önce görümcem evlendi istanbula gittik dugune gitmisken dr gittik orda ve buranin tam aksine konustu eger birkere sperm ciktiysa biz gine buluruz mikro tese yapalim size 40% sans dediler almanyadakiler icin cocuk önemli degil onlara basskasindanda olsa fark etmez ama biz buna cok önem veriyoruz güvenin bize dediler ve cok umut verdiler..simdi gidin 3. ayda gelin yapalim dediler esimin ameliyatinin uzerinden 2 ay daha gecmesi gerekiyormus ve biz döndük simdi gun sayiyoruz ama cok heyecanliyim ve korkuyorum..esimin kücükken yumurtaliklarinin birisi yokmus 10 yasinda cikmis birisi bunlar cok önemli sseyler allahim buyuk insallah guzel haberlerle dönerim herkeze bir umut olur..alistim demek nekadar dogruki insan hic alisamaz hele arkadaslarimin cocuklarini gördükce icim gidiyor insallah seneye bu zamanlar bebegim kucagimda olur

merhaba arkadaşım allah yardımcımız olsun bizde azoluyuz inmemiş testis degil sorunumuz ama bizede 2007de microtese yapıldı fakat tutmadı allah hepimize yardım etsin ve bebegimiz olsun en kısa zamanda..:teselli:

bir daha tese yaptırmayı dusunuyor musunuz? sans verilmedi mi?

fatoş arkadaşım sperm daha once bulunduysa mutlaka vucut onu uretıyordur az da olsa sizin sansınız var gibi içime doğuyor. turk dok. guvenmekle en iyisini yapmıssinız

Tosbik81 öncelikle topiğimize hosgeldin diyorum.İnsallah en yakın zamanda umut verici gelişmeler yasarsınız . a.s.

Fatoscum ben sizde sperm bulunacağına inanıyorum.Allahın izniyle bir kere cıktıysa demek ki vücutta bir üretim var.İnsallah mikrotesede de bol ca sperm bulurlar. :Saruboceq:
Nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz ameliyatı ve kacıncı ayda yaptıracaksınız.
Ameliyatı bu işin uzmanının yapması cok önemli.Basarı sansını cok arttırıyor. :hooray:

Biz Rabbim izin verirse 15 nisan gibi İstanbulda olucaz ameliyat için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…