vavelya sizin doktorunuz emre beydi değil mi nasıl son durum görüştünüz mü emre beyle tekrar ne diyo ilaç önermedi mi yine? ve mikroteseyi hemen yapalım diyo mu?
Size şansınız ile ilgili bi % söyledi mi?:içelim:
bide eşim ilaç falan kullanmadı yani sadece vitamin verdiler o kadar bilmiyorum moralim çok bozuk napıcam ilaçmı veriyorlarmış bilgin varmı
Evet canım emre bey.son durum için görüşmedik ama o hemen mikrotese yapmadan yana.
Ama biz 3 ay bitkiselleri kullanalım sansımızı bir kez daha deniyelim dedik.
Sonuc ta cıkmazsa mart sonu gidip ameliyatı yaptırıcaz
zaman ankarada bir doktor var o bazı ilaçlar veriyor azospermi hastalarına.
Nederece etkili bilmiyoruz tabi
Tese de hiç mi sperm cıkmadı sizde ?
hiç acaba emre bey doğru doktor mu diye şüpheye kapıldığın oluyor mu?Ben ialç falan denemediği için şüpheleniyorum.aslında illa ilaç değil mutlaka ama mikrotese de öle kolay bişey değil ki bu defa olmazsa bi daha yapalım dicek hatta yapılmıyo bile bi daha değil mi?
aslında sizin durumunuz bizden iyi olmakla birlikte durumlarmız benziyo.biz sadece aı sütü nohut kürü yapıyoruz acaba bişeyler daha eklemeli miyi sence?bu arada bi zde Martta düşünüyoruz belki birlikte hamiş oluruz:Saruboceq:
bide bişey sorcam emre bakırcı oğluna herkez ii diyor azospermide 1 numaraymış bilgin vrmı
bazı ilaçlar var ben siteden okudum fakat kendim cesret etmedim henüz
şunları bi araştır: tribulus terrestis,gingseng,klomen,larginin bunları kullananlar var sitede biz kullanmadık özellikle tibulus terrestis ile ilgili faydalı bir sonuç okumuştum azospermde ben de doktora sormayı düşünüyorum