Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizim testisler çok küçük bu çok canımı sıkıyo genetik problem yok görünüyo testesteron sınırın az altında ama fsh oynuyo sürekli 71 sonra 45 şimdi de 67 Allahım inşallah herşeyi hayırlısıyla olumluya çevirecek.
Yatıyorum ben de iyi geceler:a015:

mutlaka haber ver olur mu olumlu bir gelişm e olursa kullandıklarınızla ilgili iyi geceler:ecrin_bebek:

Bende yatıyorum arkadaslar .
hepinize iyi geceler
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Kucaklarımızı hayırlı evlatlarla doldursun.

arkadaslar nasılsınız okudum son yazdıklarınızı sunu uutmayın doktorlar bu olayı fazla basite alıyo siz sadece allaha güvenin oherseyi biliyo aksam hapinizde acında karsılıklı yazalı m

arkadaslar nasılsınız okudum son yazdıklarınızı sunu uutmayın doktorlar bu olayı fazla basite alıyo siz sadece allaha güvenin oherseyi biliyo aksam hapinizde acında karsılıklı yazalı m

merhaba arkadaşlar ben geldim sizlerle dertleşince kendimi artık yanlız hissetmiyorum....a.s

yaaa arkadaşlar bazı ilaçlardan bahsediyorsunuz biz hiç ilaç kullanmadık acaba faydası oluyormu... doktorumuzda hiç ilaçtan bahsetmedi...allahım hepimize yardım etsin yarabbim

Canım bizimde sorunumuz malesef azospermi.
Biz su ara ne bulsak kullanıyoruz.
Keçiboynuzu kürü
nohut suyu
l-arginine
caksır tablet
çinko
macun

su an bu kadar delikafadulden

canım biz nohut suyunu 2 ay kullandık bıraktık şimdi keçiboynuzuna başladık acaba nohutsuyunu erkenmi bıraktık saraçoglu iki ay demişti o yüzden:Saruboceq:

atasbelgin doğrusu nedir bilmiyorum fakat içimden gelen ses nohut kürüne devam diyo .ben devam edicem doğrusu seviyorum nohut kürünü sanki kurtarıcımız gibi geliyo hihoyyyt

google a girin prof kutluk oktay yazın adamlar kemik iliğinden sperm ve yumurta üretmişler arkadaşlar bi okuyun allah aşkına ay ne güzel değil mi.aklıma ne geldi Allah kuran de ne diyo biz kadını erkeğin kemiğinden yarattık demiyor mu? bilim adamları doğru yolda

şimdi üzüldüm bak neyse biraz keçiboynuzu kullanalımda tekrar başlarım olmazsa siz nezamandır kullanıyorsunuz nohut kürünü arkadaşımCADIARZU

bir aydır falan sanırım ama mikroteseye kadar kullanıcam ben zaten nohut faydalı bişey

şimdi üzüldüm bak neyse biraz keçiboynuzu kullanalımda tekrar başlarım olmazsa siz nezamandır kullanıyorsunuz nohut kürünü arkadaşımCADIARZU

canım merhaba nasılsın bişey soracam sizin testis ultrasyondaki rakamlarını yazarmısın

canım biz nohut suyunu 2 ay kullandık bıraktık şimdi keçiboynuzuna başladık acaba nohutsuyunu erkenmi bıraktık saraçoglu iki ay demişti o yüzden:Saruboceq:

Ama en az iki ay yazıyodu.Bence devam edin kullanmaya.
Peki 2 ay sonunda test yaptırmadnızmı.
spermiogram ve hormon testi yaptırazaz biz bir ay bitince.

Ama en az iki ay yazıyodu.Bence devam edin kullanmaya.
Peki 2 ay sonunda test yaptırmadnızmı.
spermiogram ve hormon testi yaptırazaz biz bir ay bitince.

peki canım sen yaptırdınmı bahsettigin testleri ve sonuç nasıl çıktı 2ay ongün felan kullandım sizin sonuçlar iyi çıktıysa hemen bizde yaptırırız ve tekrar başlarız:1hug:

yok canım nerde
Bugün pazar ya herkes kafasını dinliyor sanırım.
Bu arada belgincim bizim daha 15 gün oldu.1 ay bitsin yaptıracaz insallah.
Bir gelişme izlersek muhakkak yazarım

yok canım nerde
Bugün pazar ya herkes kafasını dinliyor sanırım.
Bu arada belgincim bizim daha 15 gün oldu.1 ay bitsin yaptıracaz insallah.
Bir gelişme izlersek muhakkak yazarım

canım arkadasım sitede tribulus terrestris adlı bir bitkisel haptan bahsediyorlar sıfır sperm sayısını 1 ayda artırdığı söyleniyo acaba bizde kullansakmı nedersin ya denize düşen yılana sarılıyo vallahi bilmiyorum ne yapacagız saygılar... allah yardımcımız olsun...:çok üzgünüm:

canım öyle her duydıgunu kullanma cünkü hormonları cok etkiliyo bide sana bişey söyleyim her bitkiseli bir anda kullanma zamanlama getir sırayla kullan bide ultrasyon sonucunu buldunmu canım eger istersen msn de görüsebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…