bizim testisler çok küçük bu çok canımı sıkıyo genetik problem yok görünüyo testesteron sınırın az altında ama fsh oynuyo sürekli 71 sonra 45 şimdi de 67 Allahım inşallah herşeyi hayırlısıyla olumluya çevirecek. Yatıyorum ben de iyi geceler:a015:
arkadaslar nasılsınız okudum son yazdıklarınızı sunu uutmayın doktorlar bu olayı fazla basite alıyo siz sadece allaha güvenin oherseyi biliyo aksam hapinizde acında karsılıklı yazalı m
arkadaslar nasılsınız okudum son yazdıklarınızı sunu uutmayın doktorlar bu olayı fazla basite alıyo siz sadece allaha güvenin oherseyi biliyo aksam hapinizde acında karsılıklı yazalı m
yaaa arkadaşlar bazı ilaçlardan bahsediyorsunuz biz hiç ilaç kullanmadık acaba faydası oluyormu... doktorumuzda hiç ilaçtan bahsetmedi...allahım hepimize yardım etsin yarabbim
canım biz nohut suyunu 2 ay kullandık bıraktık şimdi keçiboynuzuna başladık acaba nohutsuyunu erkenmi bıraktık saraçoglu iki ay demişti o yüzden:Saruboceq:
atasbelgin doğrusu nedir bilmiyorum fakat içimden gelen ses nohut kürüne devam diyo .ben devam edicem doğrusu seviyorum nohut kürünü sanki kurtarıcımız gibi geliyo hihoyyyt
google a girin prof kutluk oktay yazın adamlar kemik iliğinden sperm ve yumurta üretmişler arkadaşlar bi okuyun allah aşkına ay ne güzel değil mi.aklıma ne geldi Allah kuran de ne diyo biz kadını erkeğin kemiğinden yarattık demiyor mu? bilim adamları doğru yolda
google a girin prof kutluk oktay yazın adamlar kemik iliğinden sperm ve yumurta üretmişler arkadaşlar bi okuyun allah aşkına ay ne güzel değil mi.aklıma ne geldi Allah kuran de ne diyo biz kadını erkeğin kemiğinden yarattık demiyor mu? bilim adamları doğru yolda
canım biz nohut suyunu 2 ay kullandık bıraktık şimdi keçiboynuzuna başladık acaba nohutsuyunu erkenmi bıraktık saraçoglu iki ay demişti o yüzden:Saruboceq:
Ama en az iki ay yazıyodu.Bence devam edin kullanmaya.
Peki 2 ay sonunda test yaptırmadnızmı.
spermiogram ve hormon testi yaptırazaz biz bir ay bitince.
Ama en az iki ay yazıyodu.Bence devam edin kullanmaya.
Peki 2 ay sonunda test yaptırmadnızmı.
spermiogram ve hormon testi yaptırazaz biz bir ay bitince.
peki canım sen yaptırdınmı bahsettigin testleri ve sonuç nasıl çıktı 2ay ongün felan kullandım sizin sonuçlar iyi çıktıysa hemen bizde yaptırırız ve tekrar başlarız:1hug:
yok canım nerde
Bugün pazar ya herkes kafasını dinliyor sanırım.
Bu arada belgincim bizim daha 15 gün oldu.1 ay bitsin yaptıracaz insallah.
Bir gelişme izlersek muhakkak yazarım
yok canım nerde
Bugün pazar ya herkes kafasını dinliyor sanırım.
Bu arada belgincim bizim daha 15 gün oldu.1 ay bitsin yaptıracaz insallah.
Bir gelişme izlersek muhakkak yazarım
canım arkadasım sitede tribulus terrestris adlı bir bitkisel haptan bahsediyorlar sıfır sperm sayısını 1 ayda artırdığı söyleniyo acaba bizde kullansakmı nedersin ya denize düşen yılana sarılıyo vallahi bilmiyorum ne yapacagız saygılar... allah yardımcımız olsun...:çok üzgünüm:
canım öyle her duydıgunu kullanma cünkü hormonları cok etkiliyo bide sana bişey söyleyim her bitkiseli bir anda kullanma zamanlama getir sırayla kullan bide ultrasyon sonucunu buldunmu canım eger istersen msn de görüsebiliriz