Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım Rabbim yardımcınız olsun.Tedaviniz de kolaylıklar versin.
İnsallah umduğunuzdan cok daha fazla sperm bulunur ve hersey yolunda gider.:Saruboceq:
Seni cok iyi anlıyorum.Benimde eşim yakında ameliyat olacak.
Cok zor bir dönem.Eşine destek ol.Moral cok önemli.
Cocuktan önce kendine değer verdiğini hissetsin
Dualarımız sizinle :Saruboceq:

Hayy ve Kayyum olan Allahım rahmetinle yardımını istiyoruz.Sen kabul et :Saruboceq:

Tulaycim dualarimiz seninle. :Saruboceq: Yarin insallah güzel gececek, haberini bekliyoruz canim.Şeniz

canım inş. sonuç beklediğinizdende güzel geçer güzel haberleri vermeni sabırsızlıkla bekliyorum herhalde tese ameliyetı yapıldığı gün senin de yumurta toplama işlemin olacak ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.bizde tüp bebeğe ocak ayında başlıyoruz Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun AMİİİİNNNN:Saruboceq:

arkadaşlar merhaba allah hepimizin yardımcısı olsun tülay arkadaşımızın bugun hersey gönlünce olsun

Tülay24 Cok merak ediyorum İnsallah hayırlı haberlerle gelirsin.
Bu mübarek cuma günü Rabbim yüzünüzü güldürsün.
Dualarımız sizinle canım.
Umarım yeteri kadar sperm bulunmustur eşinde ve her sey yolundadır.:Saruboceq:
Ne olur bize muhakkak haber ver.

canım bugün senin icin cok dua ettim bende aranıza yeni katıldım sizi cok iyi anlıyorum bu büyük sınavda allah hepimize kazanmak nasip etsin

dryaa arkadaşim merhaba senin yazılarını tam okuyamadım sana zahmet olmazsa sorununuzu tam olarak yazabilirmisin:teselli::teselli:

a.s.a.s.mrb.arkadaşlar yeni evime geldim eşimle beraber notlarınızı okuduk dualarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler.Microtesenın sonucunu aldık tek yumurta olduğundan dolayı hiç umudumuz yoktu fakat işlem sonucunda 12 sperm bulundu ve donduruldu sevincten gözyaşlarına boğulduk .Allah herkesin yardımcısı olsun ve dileklerini kabul etsin görüşmek üzere...

çok geçmiş olsun canım adınıza çok sevindim eşinin durumu şuanda nasıl ağrısı varmı birde neden senden yumurta toplama işlemi yapmadılarmı neden dondurdular transfer nezaman merakla cevabını bekliyorum:ecrin_bebek:

çok geçmiş olsun canım adınıza çok sevindim eşinin durumu şuanda nasıl ağrısı varmı birde neden senden yumurta toplama işlemi yapmadılarmı neden dondurdular transfer nezaman merakla cevabını bekliyorum

deryacm çok teşekkür ederim hepimize ALlah kısmet etsın yumurta toplama yapılmadı çünkü eşimde tek yumurtalık oldugu için bide fsh 38 çıktı biz son sansı denedık dr.unda umudu fazla yoktu o yüzden benden yumurta toplama işlemi tese sonrasına bırakıldı.polikistik over var bende o yüzden baslamadık iğne tedavisi görcem ondan sonra sanırım üroloğumuzun eşi benım dr.um onun tavsıyelerıne göre hareket edicez eşimin durumu iyi hafıf agrısı var agrı kesici ve buz kompleksiyle geçiriyoruz şimdilik ama eşim sevinçli ve bu ağrıya deger diyo iyi anlıcagın çok şükür canım

Rabbim sana sükürler olsun dualarımızı kabul ettin.
Tülaycım o kadar sevindim ki anlatamam.
Sabahtan beri elim kalbimde senden haber bekliyorum.
Su an sevinçten gözyaslarımı tutamıyorum. senağlama
Rabbim hayırlısıyla hamişlik haberinide kutlamayı nasip etsin. :CüvCüv:
Eşine de cok cok gecmiş olsun.a.s.
Rabbim bizede böyle hayırlı haberler almayı nasip etsin.
Bayram sonrası benm eşimde spermiogram yaptıracak bakalım hayırlısı artık.

Canım çok çok teşekkür ederim,iyi dileklerin için çok saol işallah bakalım hayırlısı
Allah sanada herkese böyle güzel haberler ve hayırlı evlatlar hepimize nasip eylesin canım.

merhaba kader arkadasim çok sevindim allah tamamina erdirsin inşallah eşine cok gecmiş olsun inşallah bebeginizi kucagınıza alırsiniz

tülaycım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla anne baba da olursunuz sizin sonucunuz bizede ümit oldu dualarımız seninle

arkadaşlar çok teşekkür ederim dilekleriniz için Allah hepimizin dualarını kabul etsin ve hepimizin evine bebeklerle dolsun...

arkadaslar merhaba ben yeni üye oldum ama eşimin adresini kullanıyoru oyüzden isim recep yoksa bende bayanım yalnış anlaşılmasın tülay arkadasim senin adına nekadar mutlu oldugumu anlatamam kücük bir umut hepimizin aradıgı sizde testis bitanemiydi [boyutu nasildi] cevaplarsan sevinirim

ewet canım 1 taneydi normal boyut ve özellıklerdeydı ama 8yasında amelıyat edıldiği için ondanda umudumuz yoktu anlıcağın.Moralını yuksek tutmaya çalış çok zor ama eşine destek olman lazm sizin durum neydi?Allah gönlüne göre versin canım

canım bizde durum sizinki gibi 6 yasinda fıtık amaliyatı olmuş oyüzden yumurtalıkları gelişmemiş fsh cok yüksek genetik sorunda var yani yasadıklarımı bastan sona anlatsam roman olur ama cok şükür umutsuz 2 defa mikro tese oldu tüp bebek ile gebelik olustu ama 8 haftada sonlandı cok zor günler gecirdik ama rabbime şükürler olsun.bizi ancak bu durumda olan anlar herkese hos geliyo ben sizin yazdıklarınızı bile okumaya casaretim yoktu okadar zordayım ama alısmam lazim biliyorum sizin tese sonucunu beklerken basimdan gecenleri sanki yeniden yasadım hersey gönlünce olsun

Doğru söylüyüsun cnm.ancak yaşayan anlar bakalım kısmet bende cuma günü gidicem tedaviye baslarım artık polikistik over varya o yüzdeen kısmet bakalım hayırlısı olsun canım ya herkes için

arkadaslar sesiniz solugunuz çikmiyo yoksa hamilemisiniz hamile olanlar burayi terk ediyoda:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…