Arkadaşlar 28.11.2008 'de micro tesemiz var benim için dua edin lütfen olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var üzüntü yaşamak yıkılmak istemiyorum ama umudum hiç yok Artık bende küçük mis kokulu bebişimi kucağıma almak,sevmek,büyütmek,anneliği tatmak istiyorum.Çok heyecanlı ve endişeliyim.Herşey gönlünüzce olsun...
Arkadaşlar 28.11.2008 'de micro tesemiz var benim için dua edin lütfen olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var üzüntü yaşamak yıkılmak istemiyorum ama umudum hiç yok Artık bende küçük mis kokulu bebişimi kucağıma almak,sevmek,büyütmek,anneliği tatmak istiyorum.Çok heyecanlı ve endişeliyim.Herşey gönlünüzce olsun...
canım bugün senin icin cok dua ettim bende aranıza yeni katıldım sizi cok iyi anlıyorum bu büyük sınavda allah hepimize kazanmak nasip etsinBaharson mrb.sizin durum anladığım kadarıyla daha olumlu benım eşim inmemiş testis amılaytını oldugunda 8 yasındaymış çok geç yaş normalde 1 yaş veya 6 ayda olması lazım dr.muz öyle söyledı bide testisin bir tanesi emarda vücutta gözükmedi amlyat esnasında atılmış zannedersem yok çünkü spermiogramdada ölü veya canlı hücre gözükmedi canım 1kez yaptrdk zaten onu psikolojimz alt üst oldu beklemediğimiz bir durumdu bu karsımızda olan 1.5 yıl bişey yapmadık şimdi yeni başladık microtese yapılcak cuma günü bulunursa dondurulucak sperm bana iğne tedavisiyle yumurtalıklar uyarılcak tüpe geçilcek bulunmazsada ki büyük ihtimal bulunmaz %25 şans verdi dr.umuz şuan ki tıbba göre yapılacak bişey yok malesef kökhücreyi bekliceksınız dedi.İstersem yumurta toplatıp dondurabılırım ama yaşım 24 genç dedi 35 e kadar sakınca yok dedi bayanların 35 den sonra yumurtalarının tutması zorlaşıyomuş da bu şekılde kökhücreyi beklicez olursa oda olmazsada evlat edınırım büyük ihtimalle Canım ama cuma olumsuz sonuç alırsam biraz bocalıcam kötü olcak bizim için neyse..Gerçi kısmet işi birazda geçen sitede okudum bir arkads yazmış 13 yaşında çift taraflı inmemiş testis amılıyatından snra micro tesede sperm bulunmuş sonra 35 yaşında bir ark.eşi testisler böbrek altı bezlerinin ordaymş gene sperm bulunmuş sans ve kısmet işi canım.. Sizin durumunuz daha iç açıcı en azından sperm hüc.var arttırmak güçlendırmek daha kolay dr.unuz zaten tutucak gbiyse senn polikistik overini düzeltr ve tüpe geçer düşüksede microtese veya teseyle elde eder sana yükler basladınız mı? tedaviye
Allah herkesin gönlüne göre versin birbirimize destek olmak ve dua etmekten baska yapacak bişeyimz yok arkadaşlar sitede olumlu sonuç alan arkadaşları gördükçe seviniyorum işallah herkesden güzel haberler duyarız...
inşallah herşey yolunda gider neler oluyor duyuyoruz.olmazlar oluyor.bende randevuyu aldığım hastaneyi değiştirdim medicanadan aldım çok kararsızızm hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.varikosel ameliyatıyla problem çözülür tese olursa nasıl olur ağrılı bir işlemmi sorun oluyormu bir bilginiz varmı.CADIARZUCADIARZU
a.s.a.s.mrb.arkadaşlar yeni evime geldim eşimle beraber notlarınızı okuduk dualarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler.Microtesenın sonucunu aldık tek yumurta olduğundan dolayı hiç umudumuz yoktu fakat işlem sonucunda 12 sperm bulundu ve donduruldu sevincten gözyaşlarına boğulduk .Allah herkesin yardımcısı olsun ve dileklerini kabul etsin görüşmek üzere...
a.s.a.s.mrb.arkadaşlar yeni evime geldim eşimle beraber notlarınızı okuduk dualarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler.Microtesenın sonucunu aldık tek yumurta olduğundan dolayı hiç umudumuz yoktu fakat işlem sonucunda 12 sperm bulundu ve donduruldu sevincten gözyaşlarına boğulduk .Allah herkesin yardımcısı olsun ve dileklerini kabul etsin görüşmek üzere...
Rabbim sana sükürler olsun dualarımızı kabul ettin.
Tülaycım o kadar sevindim ki anlatamam.
Sabahtan beri elim kalbimde senden haber bekliyorum.
Su an sevinçten gözyaslarımı tutamıyorum. senağlama
Rabbim hayırlısıyla hamişlik haberinide kutlamayı nasip etsin. :CüvCüv:
Eşine de cok cok gecmiş olsun.a.s.
Rabbim bizede böyle hayırlı haberler almayı nasip etsin.
Bayram sonrası benm eşimde spermiogram yaptıracak bakalım hayırlısı artık.
merhaba kader arkadasim çok sevindim allah tamamina erdirsin inşallah eşine cok gecmiş olsun inşallah bebeginizi kucagınıza alırsinizçok geçmiş olsun canım adınıza çok sevindim eşinin durumu şuanda nasıl ağrısı varmı birde neden senden yumurta toplama işlemi yapmadılarmı neden dondurdular transfer nezaman merakla cevabını bekliyorum
deryacm çok teşekkür ederim hepimize ALlah kısmet etsın yumurta toplama yapılmadı çünkü eşimde tek yumurtalık oldugu için bide fsh 38 çıktı biz son sansı denedık dr.unda umudu fazla yoktu o yüzden benden yumurta toplama işlemi tese sonrasına bırakıldı.polikistik over var bende o yüzden baslamadık iğne tedavisi görcem ondan sonra sanırım üroloğumuzun eşi benım dr.um onun tavsıyelerıne göre hareket edicez eşimin durumu iyi hafıf agrısı var agrı kesici ve buz kompleksiyle geçiriyoruz şimdilik ama eşim sevinçli ve bu ağrıya deger diyo iyi anlıcagın çok şükür canım
arkadaslar merhaba ben yeni üye oldum ama eşimin adresini kullanıyoru oyüzden isim recep yoksa bende bayanım yalnış anlaşılmasın tülay arkadasim senin adına nekadar mutlu oldugumu anlatamam kücük bir umut hepimizin aradıgı sizde testis bitanemiydi [boyutu nasildi] cevaplarsan sevinirim
ewet canım 1 taneydi normal boyut ve özellıklerdeydı ama 8yasında amelıyat edıldiği için ondanda umudumuz yoktu anlıcağın.Moralını yuksek tutmaya çalış çok zor ama eşine destek olman lazm sizin durum neydi?Allah gönlüne göre versin canım
canım bizde durum sizinki gibi 6 yasinda fıtık amaliyatı olmuş oyüzden yumurtalıkları gelişmemiş fsh cok yüksek genetik sorunda var yani yasadıklarımı bastan sona anlatsam roman olur ama cok şükür umutsuz 2 defa mikro tese oldu tüp bebek ile gebelik olustu ama 8 haftada sonlandı cok zor günler gecirdik ama rabbime şükürler olsun.bizi ancak bu durumda olan anlar herkese hos geliyo ben sizin yazdıklarınızı bile okumaya casaretim yoktu okadar zordayım ama alısmam lazim biliyorum sizin tese sonucunu beklerken basimdan gecenleri sanki yeniden yasadım hersey gönlünce olsun