Baharson mrb.sizin durum anladığım kadarıyla daha olumlu benım eşim inmemiş testis amılaytını oldugunda 8 yasındaymış çok geç yaş normalde 1 yaş veya 6 ayda olması lazım dr.muz öyle söyledı bide testisin bir tanesi emarda vücutta gözükmedi amlyat esnasında atılmış zannedersem yok çünkü spermiogramdada ölü veya canlı hücre gözükmedi canım 1kez yaptrdk zaten onu psikolojimz alt üst oldu beklemediğimiz bir durumdu bu karsımızda olan 1.5 yıl bişey yapmadık şimdi yeni başladık microtese yapılcak cuma günü bulunursa dondurulucak sperm bana iğne tedavisiyle yumurtalıklar uyarılcak tüpe geçilcek bulunmazsada ki büyük ihtimal bulunmaz %25 şans verdi dr.umuz şuan ki tıbba göre yapılacak bişey yok malesef kökhücreyi bekliceksınız dedi.İstersem yumurta toplatıp dondurabılırım ama yaşım 24 genç dedi 35 e kadar sakınca yok dedi bayanların 35 den sonra yumurtalarının tutması zorlaşıyomuş da bu şekılde kökhücreyi beklicez olursa oda olmazsada evlat edınırım büyük ihtimalle Canım ama cuma olumsuz sonuç alırsam biraz bocalıcam kötü olcak bizim için neyse..Gerçi kısmet işi birazda geçen sitede okudum bir arkads yazmış 13 yaşında çift taraflı inmemiş testis amılıyatından snra micro tesede sperm bulunmuş sonra 35 yaşında bir ark.eşi testisler böbrek altı bezlerinin ordaymş gene sperm bulunmuş sans ve kısmet işi canım.. Sizin durumunuz daha iç açıcı en azından sperm hüc.var arttırmak güçlendırmek daha kolay dr.unuz zaten tutucak gbiyse senn polikistik overini düzeltr ve tüpe geçer düşüksede microtese veya teseyle elde eder sana yükler basladınız mı? tedaviye
Allah herkesin gönlüne göre versin birbirimize destek olmak ve dua etmekten baska yapacak bişeyimz yok arkadaşlar sitede olumlu sonuç alan arkadaşları gördükçe seviniyorum işallah herkesden güzel haberler duyarız...