Selam arkadaşlar kurban bayramınız kutlu olsun allah dualarımızı kabul etsin bende martta umutta başlamaya karar verdim bir aksilik olmazsa kesin gibi ah birde hastalansam iki aydır bekliyorum
sizinde kurban bayramıniz kutlu olsun canım sizin durum neydi tedaviye nerde baslıyacaksın
bizde de aşağı yukarı aynı problemler var ben polikistik over hastasıyım eşimde inmemiş testis ameliyatı olmuş sperm hareketsizliği var umut tüp bebek merkezinde başlıycaz hayırlısı bakalım inşallah seneye bayramda bebişlerimiz bizimle olur
arkadaşlar aramızda fsh ı çok yüksek olup sperm bulunan var mı?fisfisfis
arkadaşlar aramızda fsh ı çok yüksek olup sperm bulunan var mı?fisfisfis
1.5 ay kadar önce 71 idi pazartesi tekrar bir sonuç alıcaz bakalım bu sefer kaç çıkacak arı sütü ve nohut kürü kullanıyoruz bu arada acaba bi faydası olacak mı diye bekliyorum.Emre beyin dinledim internette bazen fshı düşük birinde bulamadığımız ama fsh ı 75 olan birinde bulduğumuz oluyo biz de bişey söyleyemiyoruz kesin demişti ama yine de 71 çok korkunç bir rakam farkındayım bir de burada küçük bir istatistik yapmak amacındayım sizin kaçtı recep?
selam hayırlısı olsun canım. bende umuttayım. teavimin 9.günü bugün yarın çatlatma iğnemi olucam. İnşallah dediğn gibi seneye bayramda bebişlerimizle oluruz hepimiz.:CüvCüv:
canım benim sen icini ferah tut allaha sıgın bizimde 1 sene önce 58 idi şimdi bilmiyorum doktor bizede sizin cocugunuz olmaz demişti ama bulundu allahın izniyle size ne dedi durumunuzu nasıl ögrendiniz
size hangi doktor çocuğunuz olmaz demişti?:sm_confused:
aşağıda anlatmıştım ama fsh 71 testisler normalin üçte biri azosperm tabiki
Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah hayırlısıyla bizlere sağlıklı sıhhatli nasip etsin.Biz ibrahim saraçoğlunun nohut kürünü kullanıyoruz ve ben faydasına çok inanıyorum gerçekten bir de arı sütü kullanıyoruz onun da sperm yapımı üzerine etkisi var ona da çok inanıyorum.bunun dışında düzenli olarak bişey kullanmıyoruz fakat işte keçiboynuzu pekmezi yada havuç yemeye çalışıyoruz aklımıza geldikçe ilaç falan önermedi emre bey yakında yine görüşücez bakalım değişiklik yapacak mı?
siz ne kullanıyorsunuz? bilmem ki kullansak mı biz de? emre bey mikrotese de %50 şans verdi ama bakalım