Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam arkadaşlar kurban bayramınız kutlu olsun allah dualarımızı kabul etsin bende martta umutta başlamaya karar verdim bir aksilik olmazsa kesin gibi ah birde hastalansam iki aydır bekliyorum

Selam arkadaşlar kurban bayramınız kutlu olsun allah dualarımızı kabul etsin bende martta umutta başlamaya karar verdim bir aksilik olmazsa kesin gibi ah birde hastalansam iki aydır bekliyorum

sizinde kurban bayramıniz kutlu olsun canım sizin durum neydi tedaviye nerde baslıyacaksın

bir umut vardir tükenmeyecek hasret vardır cekilmeyecek birde bebek hasreti var elbet gelecek ama ona olan sevgimiz ne son bulacak nede bitecek hepinizin kurban bayramını en icten dileklerimle kutlarım hersey gönlümüzce olsun seneye kucaklarımız bebek dolsun:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teselli::teselli::teselli:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemil

sizinde kurban bayramıniz kutlu olsun canım sizin durum neydi tedaviye nerde baslıyacaksın

bizde de aşağı yukarı aynı problemler var ben polikistik over hastasıyım eşimde inmemiş testis ameliyatı olmuş sperm hareketsizliği var umut tüp bebek merkezinde başlıycaz hayırlısı bakalım inşallah seneye bayramda bebişlerimiz bizimle olur

selam hayırlısı olsun canım. bende umuttayım. teavimin 9.günü bugün yarın çatlatma iğnemi olucam. İnşallah dediğn gibi seneye bayramda bebişlerimizle oluruz hepimiz.:CüvCüv:

Kizlar hepinizin bayrami mübarek olsun. Ben yokken bol bol kaynatmissiniz.
Tülaycim senin icin sevindim. Sonuc güzel, insallah hersey yolunda gidecek.
Diger arkadaslar tedaviniz hayirli olsun. Hepimiz sevinecegiz birgün insallah.

arkadaşlar aramızda fsh ı çok yüksek olup sperm bulunan var mı?fisfisfis

1.5 ay kadar önce 71 idi pazartesi tekrar bir sonuç alıcaz bakalım bu sefer kaç çıkacak arı sütü ve nohut kürü kullanıyoruz bu arada acaba bi faydası olacak mı diye bekliyorum.Emre beyin dinledim internette bazen fshı düşük birinde bulamadığımız ama fsh ı 75 olan birinde bulduğumuz oluyo biz de bişey söyleyemiyoruz kesin demişti ama yine de 71 çok korkunç bir rakam farkındayım bir de burada küçük bir istatistik yapmak amacındayım sizin kaçtı recep?

arkadaşlar aramızda fsh ı çok yüksek olup sperm bulunan var mı?fisfisfis

mrb canım bizim fsh 38.12 ydi ve okumuşsundur belki yazılardan tek yumurtalık mevcuttu Allaha çok şükür microtesede 12 sperm bulundu sen içini ferah tut canım problem neydi sizin ...

sağol canım içimi ferah tutmaya çalışıyom bazen zorlanıyorum tabi.Bizim neden belli değil yani genetik değil,inmemiş testis değil ama nedense testisler küçük kalmış pek gelişmemiş olması gerekenin üçte biri boyutlarda.Sizin adınıza çok sevindim inan çünkü sizin yerinizde olsam ne kadar çok sevinirdim kimbilir ne güzel Allahım inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir bebeği kucağına almayı da nasip eder yakın zamanda dualarla kucaklıcam inşallah ben de hep dua ediyorum kendime bizim durumumuzdaki herkese

canım benim sen icini ferah tut allaha sıgın bizimde 1 sene önce 58 idi şimdi bilmiyorum doktor bizede sizin cocugunuz olmaz demişti ama bulundu allahın izniyle size ne dedi durumunuzu nasıl ögrendiniz

selam hayırlısı olsun canım. bende umuttayım. teavimin 9.günü bugün yarın çatlatma iğnemi olucam. İnşallah dediğn gibi seneye bayramda bebişlerimizle oluruz hepimiz.:CüvCüv:

hersey gönlünce olsun canım sizin durum neydi yardımcı olabilecegimiz bisey olursa basımızdan geceni anlatırım [tedavileri]:teselli::teselli::teselli:

canım benim sen icini ferah tut allaha sıgın bizimde 1 sene önce 58 idi şimdi bilmiyorum doktor bizede sizin cocugunuz olmaz demişti ama bulundu allahın izniyle size ne dedi durumunuzu nasıl ögrendiniz

size hangi doktor çocuğunuz olmaz demişti?:sm_confused:

aşağıda anlatmıştım ama fsh 71 testisler normalin üçte biri azosperm tabiki

aşağıda anlatmıştım ama fsh 71 testisler normalin üçte biri azosperm tabiki

canım bizimki profeserdi cok güvendik oyüzden hayal kırıklıgına ugradık ben arastırdım osekilde tese yapıldı adam teseyi bile bilmiyomuş siz hic ilac veya bitkisel ilac kullandınızmı simdi ne yapmayı düsünüyosunuz biz bitkisel bişey kullanıyoruz istersen sana vereyim sizde kullanın hersey allahın istemesiyle oluyo bunu unutmayalım

Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah hayırlısıyla bizlere sağlıklı sıhhatli nasip etsin.Biz ibrahim saraçoğlunun nohut kürünü kullanıyoruz ve ben faydasına çok inanıyorum gerçekten bir de arı sütü kullanıyoruz onun da sperm yapımı üzerine etkisi var ona da çok inanıyorum.bunun dışında düzenli olarak bişey kullanmıyoruz fakat işte keçiboynuzu pekmezi yada havuç yemeye çalışıyoruz aklımıza geldikçe ilaç falan önermedi emre bey yakında yine görüşücez bakalım değişiklik yapacak mı?
siz ne kullanıyorsunuz? bilmem ki kullansak mı biz de? emre bey mikrotese de %50 şans verdi ama bakalım

canım bizde balın icine fındık antep fistıgı badem fındı ve zarek katarak aklımıza geldikce yiyoruz sizin nohut kürü nasıl ve ne işe yarıyor nasıl yapılıyor arı sütünü nerden temin ettiniz

bak şimdi yarım lt suyu kaynat kaynarken içine 6-7 yemek kaşığı nohut at 10 dk da nohutlarla kaynak sarı suyu çıkınca biraz dinlendir sanırım 10-15 dak yeter dinlenmesi için soğuyunca sabah kahvaltısından önce yarısını öğlen yemeğinden önce diğer yarısını iç.Arı sütünü de malatyada birinden temin ettik istersen telefon nosunu veririm sana ekrem ekim adı adamın internetten buldum birisi daha kullanıp fayda görmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…