Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız beni de heveslendirdiniz. bendemi çıksam işten. banban senin arkandan gelirmişiz bizde:) ama benim çok çalışmam gerekiyo çokkkkkkk

canım merhaba,
kısaca tekrar bahsedeyim durumdan.
biz 1,5 yıllık evliyiz. eşimde inmemiş testis sebebiyle azospermi var. bunu bilerek evlendik ve bir kaç ay sonra doktora gidip bir görünelim dedik. doktor da çocuk düşündüğünüzde gelin direk tüp bebeğe başlayalım dedi. biz de anca yaza falan düşünüyoruz. bu aralar tekrar doktora gidicez.
bu arada eşim tekrar sperm analizi yaptırdı. yorumlayabilecek var mı aranızda.
miktar : 5.1 ml
ph : 7.5
likefikasyon süresi : 15 dakika
viskosite : normal
Görünüm : gri-opak
Sperm yoğunluğu : Doğrudan yapılan incelemede sperm hücresi görülemedi.
Konsantrasyon yöntemi ile 5 adet sperm hücresi görüldü.
teşekkürler.

Merhaba ceo normal semende sperm yok ama bildiğim kadarı ile santrifüj işlemi sonucunda 5 tane sperm gözlenmiş bence bu çok iyi bişey en azından üretimin var olduğunu biliyorsunuz şanslısınız bizde de bir kere 80 tane gözlendi ama sonrası olmadı ne yazıkki :KK43:((((

kız beni de heveslendirdiniz. bendemi çıksam işten. banban senin arkandan gelirmişiz bizde:) ama benim çok çalışmam gerekiyo çokkkkkkk

Kızzz gelincikk heveslenmemek elde değil ama işinden memnunsan birazcık daha sık dişini bacım sen Hazirandan sonra tedavi sonrası hamiş kalınca bu kervana katıl :CüvCüv:

banban teşekkür ederim canım.
moralim biraz düzeldi söylediklerinle.
inşallah hepimiz için iyi şeyler olur.

hu hu nerdesiniz arkadaşlar gelin hadi biraz sohbet edelim canım sıkılıyo of of

canım merhaba,
biz 1,5 yıllık evliyiz. eşimde inmemiş testis sebebiyle azospermi var. bunu bilerek evlendik ve bir kaç ay sonra doktora gidip bir görünelim dedik. doktor da çocuk düşündüğünüzde gelin direk tüp bebeğe başlayalım dedi. biz de anca yaza falan düşünüyoruz. bu aralar tekrar doktora gidicez.
teşekkürler.

canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun bişe sorcam kansatrasyon yöntemi nasıl oluyo o şekilde 5 adet bulunmuşya biraz bilgi verirmisin

canım merhaba,
teşekkürler.

aaaaaaaaaayyyyyyyyyyy kızlar acılın bebiş geliyor:emir_bebek:
bak şimdi nasıl heyecanlndım kız sizin sonuçlar gayet iyi yıkamalıda 5 tane sperm bulmuşlar bacım bu süper bişey biz azoluların arayıpta bulamadıgı bişey
tatlım hemen bugünden itibaren bence keçi boynuzu kürüne başla ki sperm sayısını arttırsın inşallah olucak yaza teyze olalalım bende bilerek evlendim ama yaşadıgım tecrübelerden diye bilirimki :emir_bebek:çok iyi bir tüpbebek merkezine gidin sonradan pişman olmayın

kızlar ciddi bişey surucam daha önce tüpbebek deneyen bacılar sizlerde tedaviden sonra düzensizlik oldumu yani normalmi bu sorunu yaşamam eger düzensizlik oldu ise kaç ayda düzeldiniz merakediyorum yoksa bende demi sorun var anlamadım yardımederseniz sevinirim

kızlar ciddi bişey surucam daha önce tüpbebek deneyen bacılar sizlerde tedaviden sonra düzensizlik oldumu yani normalmi bu sorunu yaşamam eger düzensizlik oldu ise kaç ayda düzeldiniz merakediyorum yoksa bende demi sorun var anlamadım yardımederseniz sevinirim
evet canım bende yumurta toplanmayınca bide zaten aşırı yumurtlama var tedaviden sonra adetim aşırı düzensizleşti 2 .5 yıl oldu hala düzelme yok....dahada artıyor mesela benim en son adet tarihi 28 ocak ve hala gelen giden yok biraz ağrılarım olmaya başladı göğüslerimde şişti herhalde bu hafta içinde gelmeyi düşünüyor.....bunda önce yoktu yani tüpbebeden ama şimdi fazlasıyla var düzensizlik bende böyle oldu başkalarında bilmemkafamçokkarıştı

ataşbelgin canım siz nerde tedavi oldunuz hangi dr. söylermisin güzelim acaba aynı dr mı gittik merak ettim

kızlar sevgidoludan haber alan varmı ? bugündü galiba sonuç alacaktı ...........aldıysa niye haber vermedi merakta bırakıyor demi

günaydın herkese arkadaşlar benim için dua edin 6 aylık ilaç tedavisi bu hafta sona erdi ve kontrolümüz var lütfen hepiniz dua edin bizdede sorun azoydu teşekkürler

Canım Allah yardımcınız olsun.ınsallah umduğunuzdan daha iyi haberler alırsınız.
Umarım bu hastalık yakında toptan tarihe karısır ve bir daha azo yüzünden kimsenin yüreği yanmaz :Saruboceq:

ınşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır.Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşlar bende işten ayrılıyorum bendeki en yeni gelişmeleri aktarıyorum şuanda.Artık çok sıkıldım hem iş hemde bebek için verdiğimiz mücadeleyi ikisini bir arada götürmek zor oluyordu doktor için iş yerinden bana izin vermiyorlardı bir kaç kez izin isteyim dedim patronumuz sağolusn çok anlayışsız olduğundan ne gerek var tüp bebeğe çocuk yapma sende dedi ve benim tepemin tası attı eşim ile de konuştuk bu ay sonu ayrılmam uygun olacak.Artık dinlenme vakti geldi belki böylesi daha hayırlı olur...

Canım demek kesin kararını verdin.hakkında hayırlısı olsun zaten iş yerinde mutsuzdun.Pek birsey kaybetmiş olmayacaksın.
Tedavinize kadar kendine zaman ayır.Yat dinlen bol bol.
Bak bebişler gelince uykuya hasret kalacaksın ona göre :emir_bebek: :emir_bebek: delikafadulden

E bu durumda daha cok görüşebiliriz ay sonudan sonra.Artık kahvemi içmeye gelirsin :içelim:

kızlar erkenden uyudunuzmu ben yen i geldim ama ya

Canım bu kızlar cok uykucu.Yada kocişlerini cok seviyorlar. Şeniz Hemen sarılıp uyuyolar kaydirigubbakcemile3

Canım Allah yardımcınız olsun.İnsallah umduğunuzdan daha iyi haberler alırsınız.
Umarım bu hastalık yakında toptan tarihe karısır ve bir daha azo yüzünden kimsenin yüreği yanmaz :Saruboceq:

Canım demek kesin kararını verdin.hakkında hayırlısı olsun zaten iş yerinde mutsuzdun.Pek birsey kaybetmiş olmayacaksın.
Tedavinize kadar kendine zaman ayır.Yat dinlen bol bol.
Bak bebişler gelince uykuya hasret kalacaksın ona göre :emir_bebek: :emir_bebek: delikafadulden

E bu durumda daha cok görüşebiliriz ay sonudan sonra.Artık kahvemi içmeye gelirsin :içelim:

Canım bu kızlar cok uykucu.Yada kocişlerini cok seviyorlar. Şeniz Hemen sarılıp uyuyolar kaydirigubbakcemile3

arkadaşım çok sağol güzel temennilerin için inşallah hepimizin dileği olur

kızlar sevgidoludan haber alan varmı ? bugündü galiba sonuç alacaktı ...........aldıysa niye haber vermedi merakta bırakıyor demi

aşkolsun canım sonuç alsam hiç szinle paylaşmazmıydım sonucum yarın akşama doğru çıkcak yani perşembe inşallah bildircem iyide olsa kötüde olsa sziler benim dert ortağımsınız inanın sizden başka kimseyle paylaşmıyorum inşallah bigün hepimiz burada mutluluktan ağlıcaz

aşkolsun canım sonuç alsam hiç szinle paylaşmazmıydım sonucum yarın akşama doğru çıkcak yani perşembe inşallah bildircem iyide olsa kötüde olsa sziler benim dert ortağımsınız inanın sizden başka kimseyle paylaşmıyorum inşallah bigün hepimiz burada mutluluktan ağlıcaz

gerçekten ağlayacakmıyız. o günleri görebilecekmiyiz. az önce bi arkadaş geldi yanıma 5 aylık hamile erkek bebek bekliyormuş. evleneli 1 yıl olmadan hamile kaldı. ne kadar büyük bir mucizeye sahip olduğunun pek farkında değil. biraz içim sıkıldı arkadaşlar. ne zaman bi hamile bayan görsem öyle oluyo. yüzlerine belli etmiyorum onlarla mutluluğunu paylaşıyorum ama sen düşünmüyormusun konusuna gelince afakanlar basıyo birden.aman neyse bizim kaderimizde bu değilmi? Rabbim hayırlısını versin.

X