Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tünaydın bacularrrrrrrrrrrr .....hafta sonu kocişler evde diye pek giremezsiniz herhalde ama benim kociş işe bugün gidiyor rahat olacağım inşallah sizlerlede karşılaşır sohbet ederiz
evet canımcım bugün kocişim evde ama onun yanısıra misafirim gelecek ondan giremeyecegim ama akşam girmeye çalışırım sizlere iyi sohbetlerŞeniz

merhaba arkadaşlar.siteye bugün üye oldum.yazılanları okudukça hem ağladım hemde yanlız değilim dedim.1 yıl 8 aylık evliyim.8aydır korunmuyoruz.şubatta dr gittik.bende bişiy çıkmadı.eşim azospermi.20 25 gündür üroloğa gidiyor.kan testleri normal.dün tıkanıklık olduğu anlaşıldı,ultrasyona girmişti.kromozom testlei de yapılıyor.ankaradan ggelcek sonuçlar.1 ile 3 ay arasında gelir dedi dr.şimdi tıkanıklık için ameliyat dedi.aranızda yada yakınlarınızda bundan dolayı amaliyat olan var mı.tıkanıklık giderilirse normal yoldan hamile kalabilirmiyim.gerçi ben tüp bebegede razıyım.bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.şimdiden tesekkürler

Amin canım Amin.
Allah ağzından duysun.İnsallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Ara ara internet kafe bulup girmeye calısırım.Gelişmelerden haberdar etmeye calısırım sizleri.
Rabbim seninde güzel gönlüne göre hayırlı evlatlar versin sana insallah.
İyi geceler canım

Tamam canım haber ver lütfen. :asigim: Amin canım inşallah. :Saruboceq: Öpüyorumm seni. Şeniz

merhaba arkadaşlar.siteye bugün üye oldum.yazılanları okudukça hem ağladım hemde yanlız değilim dedim.1 yıl 8 aylık evliyim.8aydır korunmuyoruz.şubatta dr gittik.bende bişiy çıkmadı.eşim azospermi.20 25 gündür üroloğa gidiyor.kan testleri normal.dün tıkanıklık olduğu anlaşıldı,ultrasyona girmişti.kromozom testlei de yapılıyor.ankaradan ggelcek sonuçlar.1 ile 3 ay arasında gelir dedi dr.şimdi tıkanıklık için ameliyat dedi.aranızda yada yakınlarınızda bundan dolayı amaliyat olan var mı.tıkanıklık giderilirse normal yoldan hamile kalabilirmiyim.gerçi ben tüp bebegede razıyım.bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.şimdiden tesekkürler
canım hoşgeldin aramıza herşeyin bi çaresi var inşallah eşinde ameliyat olduktan sonra düzelir tesaya gerek kalmaz...sana dr un tıkanıklık giderildikten sonra herşey düzelir normal yolla hamiş kalırsın demedimi yada sormadınmı hem çok canınızı sıkmayın normal yolla olmazsa tüpbebek var inşallah onada gerek kalmadanda hamiş kalırsın

öncelikle teşekkür ederim cevabın için.dr ameliyat olunca hersey düzelcek diye bişey yok demiş eşime.daha kromozom test sonucları var onlarada bakcaklar.onlarda bişiy çıkmasa bari.tıkanıklık giderilemezse tesa yapılcak.aramızda bizimki gibi sorunu olan varmı tedavi işe yaradımı bunları çok merak ediyorum.takdir edersinki uzun süre gerekiyor tüm bunların cevap bulması için.temennın için çok teşekkürler.senin problemin ne bilmiyorum ama inşallah rabbim o güzel,o muhteşem emanetlerinden bizlere de verir.

bu arada profil resmi koymak istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum bu konudada yardım istiyorum hem resim istiyorum hem de nasıl yapıcamı yazarsanız sevincem

öncelikle teşekkür ederim cevabın için.dr ameliyat olunca hersey düzelcek diye bişey yok demiş eşime.daha kromozom test sonucları var onlarada bakcaklar.onlarda bişiy çıkmasa bari.tıkanıklık giderilemezse tesa yapılcak.aramızda bizimki gibi sorunu olan varmı tedavi işe yaradımı bunları çok merak ediyorum.takdir edersinki uzun süre gerekiyor tüm bunların cevap bulması için.temennın için çok teşekkürler.senin problemin ne bilmiyorum ama inşallah rabbim o güzel,o muhteşem emanetlerinden bizlere de verir.

merhaba arkadaşım.benim eşimdede kanal tıkanıklığı var.bizdende genetik testler istendi çok şükür hepsi temiz.eşimden tese yöntemiyle sperm bulundu ve gayet sağlıklı denildi.bizde ameliyat yöntemini araştırdık dr.damarlar çok ince olduğu için ameliyat riskli dedi.bizde mikro denedik.şimdi yaz gibi bizde ameliyat düşünüyoruz.rabbim tüm bizim gibi zorda olanlara yardım etsin herşey çok güzel olacak arkadaşım inşallah:teytey:.sen moralini bozma yanlız değilsin bak senin gibi olan arkadaşların var.:1hug:

yani tıkanıklık için olan ameliyata mı riskli dedi.ultrasyon sonucunda kistik dilatasyon göründü dio.sizde de varmıydı böyle bişiy.[o tıkanıklıga kist neden oluyormus]internette bir sürü arastırma yaptım tıkanıklıga baglı azospermide cok buyuk ıhtımalle tesa ile sperm bulunuyormus.fakat tıkanıklık ameliyattları pek de basarılı olamıyormus,birde tese falan ücretleri ne kadar biliyomusun.yanlız bırakmadıgın ıcın tesekkur ederim

bu arada profil resmi koymak istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum bu konudada yardım istiyorum hem resim istiyorum hem de nasıl yapıcamı yazarsanız sevincem

canım sen siteye girdiğıinde sayfanın en üstünde adın yazıyo orda özel mesaj oiyede bişey var oraya girdiğinde sayfanın kenarında ayarlar ve özellikler var orda avatar ayarlarını değiştire gir çıkan sayfanın en altında gözat var ordan pc den bi resim seçer eklersin umarım yardımcı olabilmişimdir biraz karışık ama açınca görürsün anlattığım yerleri canım eşin konusundada sıkma canını ameliyattan sonra doğal hamile kalanda var yalnız olmadığını unutma ..........

bacı gülü hoşgeldin kervanımıza inşallah sende hamiş kalıp ayrılanlardan olursun canım anladıgım kadarıyla sizde sperm üretimi var fakat dışarı çıkmıyor şimdi hiç üzülme mikrotesede spermi alır sana bebeiş olarak trasfer ederler canım durumunuz öyle kötü görünmüyor bak bizlein çogunda sperm yok şöyle 15 20 tane olsun diye neler deniyoruz ne dualar ediyoruz inşallah olur moralini bozma bence iyibir tüpbebek merkezine başvurun ordan tedavinizi yaptırın
buarada nasılsınız kızlar

a.s.hoşgeldin aramıza arkadaşım allah büyük inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan normal yolla hamile kalırsın ...

yaa benim moralim bozuldu arkadaşlar bugün sonuçları dr faxsladık ama bize biraz daha beklememiz gerektiğini dr bu konuyla ilgili çalışmalar yapmak üzere yurtdışına gittiğini söylediler ve bende çook mutsuz oldum bi 6ay daha nasıl bekliyecegim allahım yardım et bize geç olsun güç olmasın kavuştur beni bebegime uff yaaaasenağlama

yani tıkanıklık için olan ameliyata mı riskli dedi.ultrasyon sonucunda kistik dilatasyon göründü dio.sizde de varmıydı böyle bişiy.[o tıkanıklıga kist neden oluyormus]internette bir sürü arastırma yaptım tıkanıklıga baglı azospermide cok buyuk ıhtımalle tesa ile sperm bulunuyormus.fakat tıkanıklık ameliyattları pek de basarılı olamıyormus,birde tese falan ücretleri ne kadar biliyomusun.yanlız bırakmadıgın ıcın tesekkur ederim

canı tese ameliyatı 800 den başlıyo rapor alıp devlet hastanelerinde yaptırınca ekstra bi ücret ödemedik ama bu işi en iyi yapan yerlerde yaptır eğer mümkünse çünkü çok işininehli kişiler yapmalı ucuz yerin negatif sonucu daha pahalıya patlıyo manevi olarak yani iyi araştır canım çok deneyimli kişiler var burda fikirlerini alabilirsin onların ama en çok beğenilen tese ameliyatlarında alman hastanesindede görev yapan emre beydir merak ettiğin şeylerin tamamını sor kafan rahat etsin hoşçakal.............

caneylom avatar resmi için verdiğin bilgiye teşkr ederim öncelikle.hepinize merhaba.desteğiniz için teşkkr ederim.bu yola daha yeni başlıyoruz eşimle birlikte.desteğe çok ihtiyacımız var.her gelişmeden haberdar edicem sizleri.çünkü kümseyle paylaşamıyorum derdimi.sadece ailemiz biliyor.çok yakın arkadaşlarıma bile bişiy diyemiyorum.kimseye içimi dökemiyorum.anneme bile üzülmesin diye içimin kan ağladığını belli etmemeye çalışıyorum.çünkü ilk duyduğunda çok üzülüp ağladı ben onu teselli etmeye çalıştım.kayınvaldem keçi boynuzuyla havuç suyu sıkcam die 1 aydır helak oldu.beynimden çıkarıp atamıyorum ya olmazsa diye düşünüp duruyorum.konyanın ilçesinin kasabasında görev yapıyorum.öğretmenim anasıfını öğrtmeni.eylülde atandım.hafta içi eşimden ayrı orda kalıyorum hafta sonları evime geliyorum.yarın yine yolculuk var.5 6 ay birbirimizden uzagız yumurtlama günlerime denk gelmiyor ondan hamile kalamıyorum diye düşündüm hep.yok ayaklarını kaldır yok efendim hemen kalkma 1 saat yat öyle hemen yıkanma...hepsini yaptım.baktım olmuyor içime bi kuşku düştü.15 tatlde konyaya gelince dr gitti.bişey yok hersey normal güzel.eşiminkini istediler sonuç 0.hiç yok bi daha yıne aynı yok bişiy.işte ondan sonra 1 1.5 aydır yazık garibim her hafta dr da.kan tahlillei idrar tahlilleri ultrasyon derken tıkanıklık var dediler kist var dediler.bu hafta bi daha spermiogram ve kan tahlilleri istediler.genetik test sonuçları daha gelmedi.ameliyat dedi dr.ankarada olcak ama hangi dr bilmiyorum.hayırlısını diliyorum RABBıMDEN.haftaya yine haberdar edrim sizi.hafta içi siteye giremycem ben.hafta sonu evime geldiğimde görüşürüz.çünkü kaldığım yerde internet bilgisayar yok çarşıya gitmem lazım girmek için.öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın.beni yalnız bırakmayın tek dertleştigim sizlersiniz.:

birde bu dr emre bey alman hastanesi hangi şehirde tüp bebek ne kadara yapılıyor tese tesa mikro tese hepsi ayrı ayrı ücrete mi tabi.konyada bildiğiniz iyi bir dr var mı.biz başkent üniversitesi hastanesine gidiyoruz bide yeni eurofertil tüp bebek merkezi açıldı buraya bilginizi paylaşırsanız sevinirim

birde bu dr emre bey alman hastanesi hangi şehirde tüp bebek ne kadara yapılıyor tese tesa mikro tese hepsi ayrı ayrı ücrete mi tabi.konyada bildiğiniz iyi bir dr var mı.biz başkent üniversitesi hastanesine gidiyoruz bide yeni eurofertil tüp bebek merkezi açıldı buraya bilginizi paylaşırsanız sevinirim

canım öncelikle eurofertil hakkında bi bilgim yok ama bu rertle uzun yıllardır uğraşan kişiler emre beyi öneriyolar en çok tese ameliyatı yapanlardan biri bende önerilere uydum ve 3. tüp bebek denememize bahçeci - alman hastanesinde başladık.ta baştan zaten fikrini söylüyo muayne ve test sonuçlarına baktıktan sonra ameliyatta sperm buluruz yada bulamayız tecrübeli çünkü bu konuda karşılaştığı hasta sayısı çok canım bide tesa konusunda bi fikrim yok ama teseyle hiç vaktini harcama mikrotesede hem sperm bulma ihtimali daha yüksek hem sonuçta hassas bölge ve mikrotese kat kat büyütülerek ameliyat yapıldığından hücreler çok zara vermiyo fiyat konusuna gelince biz teseyi devlet hestenesinde yaptırdığımız için hiç bi ücret ödemedik özellerde ne istiyolar tam olarak bilmiyorum mikrotese ise özellerde 1000 ve 2000 ytl arasında değişiyor canım iyice araştır ve çok iyi yerde başla sonra bizim gibi ah vah deme bu konuda çok üzüldüğüm için herkesi uyarmaya çalışıyorum lütfen bu işin ehli ve teknolojik aletleri çok yakından takip eden merkezlerde yaptırın selamlar

canım pardon emre bey istanbulda avrupa yakasında alman hastanesi ve bahçecide görev yapıyo zaten alman hastanesi ve bahçeci tüp bebek merkezi tüp bebek ekibi aynı birlikte çalışıyolar ayriyeten emre bey anadolu yakasında umut tüp bebek merkezindede görev yapıyo umut alman ve bahçeciye daha biraz daha uygunmuş ama biz neme lazım en iyisi olsun bu son şansım diye bahçeciyi tercih ettik

:a015:
canım pardon emre bey istanbulda avrupa yakasında alman hastanesi ve bahçecide görev yapıyo zaten alman hastanesi ve bahçeci tüp bebek merkezi tüp bebek ekibi aynı birlikte çalışıyolar ayriyeten emre bey anadolu yakasında umut tüp bebek merkezindede görev yapıyo umut alman ve bahçeciye daha biraz daha uygunmuş ama biz neme lazım en iyisi olsun bu son şansım diye bahçeciyi tercih ettik
çok teşekkür ederim canım.inşallah istanbula gitme şansımız olur.yada allah iyileriyle karşılaştırsın diyeyim

Arkadaşlar merhaba,
Benim eşimde azosperm. Fsh ve Lh yüksek ve testesteron düşük. Yeni analizlerini yaptırdık sonuçları telefonla öğrendik. Cumartesi görüşmeye gideceğiz fakat doktor olumsuz konuştu. Eşim 22-23 yaşlarında ateşli kabakulak geçirmiş. Şimdi 29 yaşında. Tüp bebek düşünüyoruz fakat dr. çok riskli dedi. Bizim durumumuzda olupta sonuç alan varmı?

canım hoş geldin öncelikle dr nuz neden riskli dedi tüpbebeği ben anlamadım genelde böyle durumlarda tüp bebek önerilir...hiç belli olmaz eğer allah isterse microtesede sperm çıkıyor...olmazsa dr nuzu değştirin bence bu gibi durumlarda her dr görüşü farklı oluyor ...biz yaşadık gördük canım ..........hadi sizi uzun bir yol bekliyor hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı salih bebelerin olsun

X