Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum ben duyunca çok sinirlendim ama siz bana kızmayın nolur kafa karıştırma diye çünkü bende çok büyük şok yaşadım duyunca neyse geçiyim olaya.benim bi tanıdığım vardı 6 aylık hamile ama hemen bebek istedilerkadın her ay test yapıyodu çünkü her ay üç gün gecikiyodu ve son olarak bir gün yine adeti üç gün geçti teset yaptı ama yine negatif( idtrar testi) ama bu defa bi farklılık vardı aradan bir hafta daha geçti ama adet olmadı kan testi yaptırmaya karar verdi sonuç 0.75 tabi tüp bebek ve test tecrübelerime dayanarak beni aradılar sonuç böyle dediler bende dedimki yok hamile değil benim tüp bebek denemesinde 0.100 çıkmıştı en az 5.0 olması gerekiyodu. sonra bir kaç gün daha adet olmayınca doktora gitti doktorda aynını söyleyip ilaç yazdı adet olsun diye ama eski kafalı kaynanası içirmedi ilacı(bazen oda faydalıymış demekki)bir kaç gün daha olmayınca yani toplamda yaklaşık bir ay kadar günü geçmişti bi tane daha idrar testi yaptı ve oda ne iki çizgi hamileydi bi kaç gün inanamadı tekrar test yaptı gene hamile doktora gitti ve gerçekten hamileymiş ben çok şok oldum valla demekki teknoloji ne kadar ilerlesede hiçbir sonuç% 100 değil % 1 de olsa yanılma payı var bunuda her zaman göz önünde bulundurun ccanlarım inşallah allah o yüzde birlere bırakmasın tabi hepinize selamler....
banbancıgım eşim ameliyattan sonra testislerinin ikiside inmişmi emre beye muayene olunca size ne söyledi birde atrofikmi yoksa normal mi
benm eşimde ikiside iniyor ama biri tekrar çıkıyor şimdi karın alt bölgesinde iyice ufalmış bir haldeymiş ve testisin vücut içinde kalması hafizanallah kansere sebeb veriyormuş
Allah korusun bizde o sebepden gittik ya inmemiş testis kansere sebep olur diye bir yazı okumuştuk muayene olup herhangi bir kanser tehlikesi varmı diye gittik doktorun istediği testler sonucu azosperm olduğunu öğrendik
bizde o yüzden doktora gittik bir sürü tahlil ve görüntülü çekimden sonra tehlikesi yok demişti ilk gittiğimiz doktor hemen tüp bebege başla ihmal etme demişti ve 15 milyar masraf çıkarmıştı prof du acaba diyorum ondan mı öyle bir fiyat verdi bilemiyorum yoksa onamı gitsek ama emre beye de eşim netten daha ilk araştırma yaparken söyledi ve içimden olacaksa bunda olcak dedim gene döndük dolaştık emre beye geldik ani ama içimdede kaldı yoksa diger dra mı gitsek belki duymuşsunuzdur ateş kadıoglu
merhaba kızlar...........
bugün baya yogunmuşsunuz.zaman caneylom harzem herkes dökmüş içini.........
bugün bende bıraz kırgınım..yani üzgünnn...yarın hastaneye gidiyoruz.adet olmadım ama decapeptly bittigi için tedavime nasıl devam edicem ögrenecez...3 bilezigimi bozdurduk.tedavi parası için.onlarda inceydi ilaçlara yeter mi bilmiyorum.ne bileyim dünya malı ama galiba sıcagı sinmiş insanın.eşim götürürken üzüldüm.bebişlerim gelsinde inşallah feda olsun hepsi diyorum şimdi....
vavelyacıgım aramızdasın galiba seni merak etmeye başlamıştım tedavi tarihi belli oldumu canımcım....
merhaba kızlar...........
bugün baya yogunmuşsunuz.zaman caneylom harzem herkes dökmüş içini.........
bugün bende bıraz kırgınım..yani üzgünnn...yarın hastaneye gidiyoruz.adet olmadım ama decapeptly bittigi için tedavime nasıl devam edicem ögrenecez...3 bilezigimi bozdurduk.tedavi parası için.onlarda inceydi ilaçlara yeter mi bilmiyorum.ne bileyim dünya malı ama galiba sıcagı sinmiş insanın.eşim götürürken üzüldüm.bebişlerim gelsinde inşallah feda olsun hepsi diyorum şimdi....
amin canım olsun geç olsun güç olmasın inşallah tedavi sonucunda senide hamileler grubuna dahil ederizde bizde biraz bu sevinçle dertlerimizi unuturuz:teytey:canım ne güzel geliyordur görümcenin bebegiyle ilgilenmek sana kimbilir nasıl kokuyordur mis gibi oh allahım bizlerede yaşatsın bu güzel duyguyu:Saruboceq:Merhaba Belgincim.Uzun süredir giremiyorum.Malum sürekli görümcemin yanındayım.Bebiş günlerin daha hızlı gecmesini sağladı.Tedavi için hastalık tarihimi bekliyoruz.İnsallah en hayırlı zamanda gitmek nasip olur:Saruboceq:
İnsallah canım.Amin.amin canım olsun geç olsun güç olmasın inşallah tedavi sonucunda senide hamileler grubuna dahil ederizde bizde biraz bu sevinçle dertlerimizi unuturuz:teytey:canım ne güzel geliyordur görümcenin bebegiyle ilgilenmek sana kimbilir nasıl kokuyordur mis gibi oh allahım bizlerede yaşatsın bu güzel duyguyu:Saruboceq:
İnsallah canım.Amin.
Hemde nasıl güzel bir duygu anlatamam belgincim.
O kadar minik ki.2 gün ben kaldım yanlarında.
Önce biraz tedirgin oldum.İlk defa bebek bakıyordum.
Ama sağolsun görümcem o kadar iyiki.Beni cok rahatlattı.
Hiç bir sey olmaz al yengesi dedi.Mis gibi kokuyor miniğim cennet kokulu.:ecrin_bebek:
Onu koklarken hepimize dua ettim.Bu meleğin yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlere hayırlı evlatlar ver dedim.İnsallah Rabbim dualarımızı kabul eder.:Saruboceq: