esi askerde olup hamile olan var mi?

gene sen kendi evindede kalma ihtimali var ama benim yok çünkü biz başka şehirde kayınvaldemler başka şehirde annemler başka şehirde yani kendi evimde kalama ozaman bi annemler bi kayınvaldemler de kalıcam mecburr

merhaba yağmurcum senin yazılarını okudumda hemen hemen aynı durumdayız..benimde eşim memur oldu o yüzden asalt beklioduk ama arkadaşlarından bi çoğu asalet onaylanmadan gttilr ve döndüklerinde işlerine başladılar..bzimkide asalet onaylanmadan tecili bozdurdu aralıkta gidio ve şansına asalteide daha geçen hafta onaylandı..ama onaylanmasaydı da beklemicekti..bu arada bende hamileyimm şu an 6 haftalık..benimde kayınvalidemler başka şehirde ,annemler başka şehirde ben başka şehirdeyim..ama ben kendi ailemn yanında kalıcam..sonuçta hamile olduğun zaman oradan oraya gidemezsin..bence bebek işini erteleme bu yüzden..hemen olmayabilior..pişman olma sonra..

aslına bizde öyle bişiler duyduk esracım eşimin iş yerindende arkadaşlar demiş öle yapabilirsin diye ama işte bide bi takım borçlarımız var eve yazıldık onlarda nisanda biticek offf bu askerlik ikimizinde kafasını çok kurcalıyo yaa bak sende aynı benim gibisin benim kayınvaldemlerde bişi demez annemlerde kalırım genelde eşimde bu konuda anlayışlıdır ama genede insan kendi evine eşine alışıyo bu bizim için çok zor olacak yaaa şimdiden yana yana bunu düşünüyorumm

bu arada hamile olmanada çok sevindim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım canımm ve hayırlısıtla en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin

herşeyin hayırlısı canım ama şu sitede bi dolaşsan görürsün yıllardır bebek için uğraşanları..ertelemeye gelmio inan..bebek dediğin rıskıyla gelir zaten..sen zaten hamile olursan kimse bizde neden kalmıo die düşünmez..o yüzden bu konuları düşünme..hem düşünsene hamilelik zor bi süreç tamam eşin uzakta olcak ama bu zor zmanı ailenin yanında geçirmen daha iyi bence..sonuçta insanın yardıma ihtiyacı oluo..eşin çalışıo sonuçta..evde sana yardımcı biri gerekio ..ben bu bakımdan ailemin yanında olcağm için kendimi şanslı görüorum ..inan şu an sabah kahvaltı bile hazırlarken zrlanıorum mide bulantısından eşim yardım edio ama oda çalışıo sonuçta..hakkında hayırlısı olsunn

kızlar mrb, bu yazıyı önceden yazmıstım o zaman hamile olamadım ama bugün aldıgım test pozitif cıktı. esimin gelmesinede 18 gün kaldı :)))

X