esi askerde olup hamile olan var mi?

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.172
6
kizlar mrb, ben 3 aylik evliyim ve esimde 2,5 aydir asker 10 gunluk evliligin ardindan askere gitti. herkes bizden cocuk istiyor bende istiyorum ama askerdeyken zor olur diye korkuyorum. gecen hafta esimin yanindaydim ve korunmadim. adet gunlerimle hesaplayinca hamile kalmak icin en iyi zamanda yaptik. suan hamilemiyim bilmiyorum.

icinizde benim gibi asker bekleyen ve hamile olan var mi? zorluklari ne? eger hamile degilsem sizden aldigim tecrubelere gore tekrar deneyecem yada korunacam

delimisin ayol evliliginin tadini cikar sora yaparsiniz bebik....kasim da 2 senelik evli olycam ve ikinci bebikime 32haftalik hamileyim yani Allah nasip etti hayirlisymis ama sen cook iyi korun gerci bizde korunuyoduk..

size bahsetmedigim seylerde var. bende hosimato var ve yasimda neredeyse 30 olacak. hosimato hastaligi bazi bunyelerde cocuk olmasini zorlastiriyor ilacla korunmak istemiyorum cocugumun olmamasindan da korkuyorum. kafam cok karisik

o zaman yap canım yaşında 30 zaten bayanlarda yumurtalık 35 yaşından sonra bu zamnlardaki kadar işlevsel olmuyo..en iyisi yap sen bi bebek..kendini hazır hissettin madem yaşın geç olsaydı çok kızardım sana hayatın tadını çıkar bırak bi kocan gelsin derdim ama artık kemale ermişin ee bide ona kardeş illa düşünürsün ilerde tam zamanı....hadi hayırlı haberlerinide almak nasip olsun .....Allahım eşinede kavuştursun...:1hug:​

Canim adetinden en az iki gun gecsin oyle test yap daha garanti olur. Tiroid seviyeni normal degerlere ulastirman gerekiyor hamile kalmak icin. Ayni sikinti bende de var hipotiroid rahatsizligim var ogreneli 25 gun oldu O gunden beri ilac aliyorum ama bu ayda gebe kalamadim.allahim saglikla bebislerimize kavusmayi nasip etsin.

Canim adetinden en az iki gun gecsin oyle test yap daha garanti olur. Tiroid seviyeni normal degerlere ulastirman gerekiyor hamile kalmak icin. Ayni sikinti bende de var hipotiroid rahatsizligim var ogreneli 25 gun oldu O gunden beri ilac aliyorum ama bu ayda gebe kalamadim.allahim saglikla bebislerimize kavusmayi nasip etsin.

sanada cokkk gecmiş olsun canım. bende bu yüzden korunmak istemiyorum.

Ablamın eşi subay. Evlendikten bir süre sonra doğu görevi çıktı ve 2 sene kadar doğuda kaldı. Ablam da onu ziyarete gitti, bir süre orda kaldı, korunmamış, hamile kaldı. Hamilelikte insanın psikolojisi çok başka oluyor. ılgi istiyor, şevkat istiyor. Eşine nazlanmak istiyor. Ama ablam bunların hiçbirini yapamadı. Hamile kalınca kocasının yanında kalamadı zira oradaki fiziki şartlar buna elverişli değildi.Kocası da annemgilde kalacaksın deyince, ablam hamileliğinin büyük bölümünü kayınvalidesinde geçirmek zorunda kaldı. Zaten kocasından ayrı olmak sinirini iyice bozmuştu, kayınvalidesinin evinde kalırken hepten gerildi. Bence bekle kocan gelsin, bu dönemleri birlikte yaşayın. Ama önce bir kadın doğum uzmanına görün, muayene ol, gerekirse yumurtalık rezervine baktır, sonra da her şey yolunda ise kocanın dönüşünü bekle derim ben. Elbette karar senin, hayırlısı ne ise o olsun. :)))

yok gizemcim hamileysem aldırmam

amazonsmyrna dediğin dogru askerlik bile cok zor. hamileyken duygusal oluyormus iyice insan

canım bende evliyim ve eşim daha askerliğini yapmadı 1 yıllık evliyiz ve ikimizinde çok istemesine ramern yapmıyoruz helede ben çok çok çok istiyorum ama askere gidicek o anları onunla yaşayamayacağım bi annemlerde bi kayınvaldemler ordan oraya o halimle sürüneceğim bunu düşündükçe hemen vaz geçiyorum ama çocuk sevgisi daha ağır basıyo sanki bende senin gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum Allahtan 6 ay ama bi yandanda 12 ay yasası çıkarsa diye korkuyorum sorun üstüne sorun yaaa Yüce Rabbim herkeze hayırlısını versin......

canım bende evliyim ve eşim daha askerliğini yapmadı 1 yıllık evliyiz ve ikimizinde çok istemesine ramern yapmıyoruz helede ben çok çok çok istiyorum ama askere gidicek o anları onunla yaşayamayacağım bi annemlerde bi kayınvaldemler ordan oraya o halimle sürüneceğim bunu düşündükçe hemen vaz geçiyorum ama çocuk sevgisi daha ağır basıyo sanki bende senin gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum Allahtan 6 ay ama bi yandanda 12 ay yasası çıkarsa diye korkuyorum sorun üstüne sorun yaaa Yüce Rabbim herkeze hayırlısını versin......

yagmurcum bizde yasanın cıkmasından korkumuza evlenir evlenemez hiç birsey yasayamadan basvurduk. ama esimin söylediğine göre yasa cıkacakmıs. bi an önce gitsin bence

ciddimisinnnn off bide yasa çıkarsa canım hemen gidemez çünkü memur oldu eşim ve asaleti tastik olması gerekiyo oyüzden ancak gelecekyıl ağustosta gidebilir oda en erken yani daha işlemler felan olacak taa kasımı bulur diyo eşim offfff ne yapıcaz biz yaa bide 12 ay olursa.... alında en iyisi askere giden biriyle evlenmek ama severek yani belli bi zaman flört ettikten sonra evlendiğimiz için askerliği hiç beklemedik yaaaa şimdi keşke bekleseydik diyoruz ama geçti artık nolucak bilmiyoruuuuuummmmm siz en ii sini yapmışınız

insallah cıkmaz. evlenip gitmesi cok zor oluyormus. bizde cok zorlanıyoruz. neyseki 72 günümüz kaldı

tabiki yaa olmaz olurmu düşünse alışıyosun ona onla olmayaa Allah yardımcın olsun canım yaa sen şimdi nerde kalıyosun

X