- 6 Nisan 2017
- 31
- 27
- 38
- Konu Sahibi Ahmetinselosu
-
Sağol canım Allah razı olsun.. Nişanlıyken görev dönüşü piskolojik olarak çökmüştü. Doktor bana kurtaramayız bence basını yakma evlenme dedi hattaGeçmiş olsun ne sorunu var ki gitmiyor doktora umarım önemli bişey değildir
Senden de Amin Canım inşallah geçmiş olsun siz mutluysanız sorun yok zamanla düzelir eşin merak etme stres yapmayın gerçi sana diyorum bizde aynıyız benimde tam tersi eşim çok istiyor her Reglde bi kavgamız oluyor'ben her ay hastanedeyim'Tabi Rabbim ne zaman derse o zaman olur ama yinede bi dr görünmek iyi oluyor içi rahatlıyor insanın vitamin veriyor gebeliğe hazırlamak için bunları söyle eşine mesela dr sor eşinin ilaç isimlerini söyle bunlar etkiler mi olmamasını ki sanmıyorum etkilemez ne adamların çocuğu oluyor'bi görün dr sonra biraz oluruna bırak eşini bunaltma'Rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda.Sağol canım Allah razı olsun.. Nişanlıyken görev dönüşü piskolojik olarak çökmüştü. Doktor bana kurtaramayız bence basını yakma evlenme dedi hatta( ben onu duyunca dahada erkene çektim nikah tarihini sırf onun yüzü gülsün diye bir anda nikahımız oldu ama çok zor geçti ilk zamanlarımız 4 aydır çok iyi oldu eşim toparladık cok şükür.. Normalde cocuk hiç istemeyen adam 3 aydır korunmamaya başladı ben en başından istiyordum zaten oda yavas yavas istemeye başladı ama bu ilaçlar cinsellikte isteksizlik yapıyor uyku yapıyor yumurtlama zamanlarımda denk gelmiyor eşimde hayırlısı ne zamanda o zaman olur diyo doktora ne beni yolluyor ne kendi gidiyor daha da yeni başladık ta ben çok istiyorummm hayırlısıyla İnşallah bi meleğim olur
Bende istiyorum ama olmadı diye yas tutup surat asmıyorum küslük yapmıyorum benimki her seferinde stres yapıyor dr git bilmem ne olmayacak galiba çocuğumuz diyip duruyor '8 ay önce bi düşük yaptım kalp atışını hiç göremedik aldılar o zamandır korunmuyoruz ama malesef'yaşım geçiyor tabi o yüzden de acele ediyor 3 tane çocuk olacakmışdaAmin canım benimmm inşallah sanada nasip eder. Yok zaten eşime ben ısrar etsem yapacağı varsa da yapmaz öyle inatçıdır bakalım öyle her gün dua ediyorum inşallah hayırlısıyla oda olucak eşin istiyor bebiş sen mi istemiyorsu
Evet 3.günü git banada adet görürsen 3.günü gel dedi inşallah görmemde :) öyle demesine bakma bi tadını alırsa ister eminimAsker canım bu ay daha geçsin ya da adet olursam adetim in 3. Günü giderim artık bakalım geçmiş olsun canım olur hayırlısıyla.. Benim ki 1 tane olsun yeter havasında
Bizimde 4 ay oldu Canım Ağrı'dayız'buraya çıktı tayinimiz'Aslen Ankaralıyız.Siz nerelisiniz Alışabildin mi? Çalışıyor musun sende ? Ben evdeyimİnşallah inşallah..Yeni tayin gördük canım 4 aydır Mardin / midyat siz nerde yasıyorsunuz canım
Ben aslen Tekirdağ eşim Bitlis canım valla pek alısabildiğim söylenemez ama buna şükür Rabbim bu günümüzü aratmasın.. Yok canım çalışmıyorum daha dogrusu eşim çalışmamı istemiyor. Zaten okuldan cıktım direk evlendim bilgisayar programcısıyım ama evde hamiş olmayı bekliyorumBizimde 4 ay oldu Canım Ağrı'dayız'buraya çıktı tayinimiz'Aslen Ankaralıyız.Siz nerelisiniz Alışabildin mi? Çalışıyor musun sende ? Ben evdeyim
Maşallah Canım çok şükür Alıştım sayılır ev kuşuyumdur ben'Benimkide istemiyor çalışmamı iş hayatı bana göre değil zaten :) Bende senin gibi bebek yapmaya çalışıyorum oda az iş değil haniBen aslen Tekirdağ eşim Bitlis canım valla pek alısabildiğim söylenemez ama buna şükür Rabbim bu günümüzü aratmasın.. Yok canım çalışmıyorum daha dogrusu eşim çalışmamı istemiyor. Zaten okuldan cıktım direk evlendim bilgisayar programcısıyım ama evde hamiş olmayı bekliyorumsiz alısabildiniz mi? Ve hitap olarak canım diyorum belki büyüksünüzdür benim yaşım 22
İnşallah Canım Amin'sen kafana takıp her yazılanı okuma şuan en verimli çağındasın olur elbette ama kafanı başka şeylerle meşgul et mesela ben deli gibi el işi yaparım sende yap çok iyi geliyor.Bizim gibi gurbette olanlara çocuk şart dediğin gibi tanıdık kimse olmuyor kocada işe gidiyor yapayalnız kalıyoruz en azından bebek olsa zaman akıp gider'Olacak Allahın izniyle bende inanıyorumAslında geç değil olması gereken ben erken evlendim :)) ya burda hiç arkadasım yok kimseyi tanımıyorum sürekli evdeyim bi bebişim olsa ne güzel olur benim halam da 31 yasında evlenmişti 1 sene içinde hamile kalmıştı içini ferah tut her daim o bebek olacak :)) ya ben kime desem bana diyorlar zaten daha cok erken olur sıkıntı yapma diye de o kadar çok hamile kalamayan var ki senelerce tedavi görenler gözüm korktu insanın piskolojisini tetikliyor ister istemez sizde daha yeni evlisiniz vücudun alışma sürecide varmıs tabi bazıları tek gece ile hamile kalıyor o nasıl oluyor anlamıs değilim ama bir gün bizde anne olacağız inanmak başarmanın yarısıdır
O neymiş ya27sinde canım internette okudum idrarın üstüne karbonat dökünce kabarır sa hamile demek oluyormuş ya da çamaşır suyu dökücekmişsin eğer kabarırsa hamileymişsin şimdi denedim karbonat kabarmadı çamaşır suyu kabardı  yumurtlama gününden önce 1 kere oldu yani bu ay toplam 4 defa pek beklentim yok ama yinede bi umut
Vardı olumsuz çıkıyor diye almadım bi daha ya Amiiiiiiiiin inşallahhhh eşimin işte kullandığı ilaçlardan dolayı çok istekli olamıyor doktorda söyledi varlığını unutan hastalar varmış yine benim ki iyi veya hemen uyuyor bende deliriyorum tek başına olaydı keşke bu işlerO neymiş yainanma ona gebelik testi bulundur evde eşim diyor bizim maaş gebelik testine gidiyor :))) Belli olmaz bi kereden bi olur ama yumurtlama günlerini kaçırmamaya çalış eşinle birlikte ol mutlaka inşallah dualarımız kabul olur Canım
Vardı olumsuz çıkıyor diye almadım bi daha ya Amiiiiiiiiin inşallahhhh eşimin işte kullandığı ilaçlardan dolayı çok istekli olamıyor doktorda söyledi varlığını unutan hastalar varmış yine benim ki iyi veya hemen uyuyor bende deliriyorum tek başına olaydı keşke bu işler
Sende de razı olsun Canım inşallah güzel haberler olacak.Ben teşekkür ederim Canım benim.İyi geceler hayırlı cumalarAh inşallah güzel haberleri vermeyi nasip eder Rabbim canım sende beni haberdar et müsadenle ben yatıyorum güzel sohbetin için Allah razı olsun iyi geldi hayırlı aksamlar şimdiden hayırlı cumalar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?