eşe süprizz

ucan balonları böyle alımızda alıp götürme işi bozuyo beni:)

2yil once esimin dogum gününde gaziantepe uçak bileti aldim.Ankarada yaşıyoruz ikimizde memuruz hic gitmedik antepe.Otelden 1gecelik yer ayırttım.Esim oglum ben gittik.Kebap ve baklavaya doyamadik paket paket alip geldik esim hala anlatir cok sasirdim ve cok mutlu oldum diye

Akşam aramız bozulmuştu sabah düzelmişti ama beni evden çıkarmadı kargo gelecek diye bir sürü çiçek ve çok güzel bi not göndermişti. Bende ona pasta almıştım mutfağı küçük mum ve Gül yapraklarıyla süsleyip onu evi ilaçladım diye normal bir günmüş gibi bi anda açıvermiştim mutfağı çok sevindi

Yarın benim de doğum günüm.
Nice yaslariniz olsun :)

su an dogum günüm için bi mutfak kilerine hayır demezdm açıkcası
cok mutlu olurdum yani bi pırlantadan daha mutlu ederdi öyle diyim

Yeni evlendiğin zamanlar güzel de giyinip sevdiği etli yemekleri yapar oturma odamıza çekiştire çekiştire yemek masasının getirir üzerine bir güzel sofrayı hazırlardım onun sevdiği şarkılardan CD yapmıştım onu acardim dans ederdik benim zorumla sonrada o yemeklere gomulirdu

canım ben eşimin paltosunun cebine sigara paketinin içine ayakkabısının içine seni çok seviyorum yazılı kağıtlar koymuştum pembe sarı mavi :)

Hic sevmem supriz yapmayi filan odunumsu insanimdir azicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…