- 20 Aralık 2017
- 399
- 250
- 53
- Konu Sahibi taktak9293
-
Ahhh yarani desmeyin ben tam bir surpriz insaniyim en ufak bir sey bile olsa haberim olmadan yapilinca acayip mutlu olurum yani olabilirim ama yapan yokozel gunlerde bile hep ben yaparim biseyler o genelde cicek gonderir alacagi hediyeyi de onceden soyler icinde tutamaz ama alistim yapacak bisey yok evlilik teklifini bile normal bi anda cikarip yuzugu teklif etti. Gecenlerde de ilk evlilik y.donumumuzde kirmizi kalpli ucan balonlar alip uclarindaki sarkan seye kucuk dugun fotograflarimizdan ilistirdim her yere gul yapraklari ve mumlar koydum kapi girisinden salona kadar. hediye aldim giyindim suslendim dans muzigi actim ama onda hicbi sey yoktu insan bekliyor ama zorla da yaptiramam ki
Aynen silmesi eziyet. Adamcağız ne bilsinYani ne gerek var ki güzelim rujum gitti. Silmesi de ayrı bir dert.
1 erkek 1 kadın skeclerinden biri gibi:))Benim eşim de banyo aynasına rujumla yazı yazmıştı. Mahvetmis rujumu baya sinirlenmistim.
Yarın benim de doğum günüm.Gecen yil durduk yere yapmistim anlatayim surprizi.once kirmizi balonlar aldim hepsini tavana yapistirip ustune kucuk notlar yazdim.sonra odanin her yerine resimler yapistirdim ve esime biraz romantik biraz komik bi slayt hazirladim tanismamizi anlatan.esim slayta bayilmisti.sonra kalpli pasta yaptirdim yerlerde mum falan.kucukte bi hediye aldim is yerinde kahve icsin diye kupa.esim baya sasirmisti durduk yere oldugu icin.gerci sonra bilgisayarin basina gecmisti ama olsun sonucta mutlu olmustuk.yarin benim dogumgunum bakalim bana ne yapacak.5 aylikti kizim ancak bu kadarini yapabildim.bide aniden karar verdim bi gun icindede yaptim hepsini
ucan balonları böyle alımızda alıp götürme işi bozuyo beni:)
su an dogum günüm için bi mutfak kilerine hayır demezdm açıkcasıEvlilik yıldönümünde sirtlanmis bir tane haliyı hediye etmişti ...
Sevgiliykende içerisine giremeyecegim kadar büyük bir elbise almıştı..
Yıl dönümümüzde hayvanat bahçesindeydik..
Bizden pek birşey çıkmaz sıradaki gelsin
Benim eşim de banyo aynasına rujumla yazı yazmıştı. Mahvetmis rujumu baya sinirlenmistim.
özeldenn yazzAy canım ben öyle anlatamam ya bende gizli
Beni anlatmışsın. Bir kere pasta yapmıştım amaSürpriz yapmadım. Sevmem, düz ve Odun bir insanım ondan mutevellit.
Tesekkur ederim sizinde dogum gununuz kutlu olsunYarın benim de doğum günüm.
Nice yaslariniz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?