- 9 Şubat 2010
- 18.610
- En iyi cevaplar
- 1
- 42.187
- 1.123
- Konu Sahibi Hazal zamani
Çok büyük düşüncesizlik ve patavatsızlık bu yapılan. Dünyada genel bir kısırlaşma hali olduğunu düşünüyorum ben. Şu an çalıştığım yerde 2 kişi doğal yollarla hamile kalamıyor, biri bırakmış işin peşini diğeri tüp bebek yapacak. Kendi kuzenim 10 yıldır tüp bebek mücadelesinde perişan, ve bunlar asla kötü insanlar değil.Kızlar bir insanın çocuğu olmaması senelerce uğraşıp hep hüsranla sonuçlanıyorsa o insan kötü olduğundan ötürü mu bu başa gelen...
Bunu erkek kardeşimin eşi kardesimin arkadasina demişti o kadar kötü ki Allah işte çocuk vermiyor oysa eşinin ne suçu vardı..altı yıldan beri olmadı cocuklari şimdi oldu... şimdi benim yok ama benim yaştan ötürü olmuyor 40 yaşında evlendim...ve gene olumsuz tüp Bebek denemesi ....bu lafı belki bana dedi onuda bilmiyorum ama şöyle düşündüm Allah sevmediklerine mi veriyor sevdiklerine veriyor...yada evlat acısı yaşayanlar var dünyanın en iyi insanı...kafam o kadar kirgin ki....kendimi terkedilmiş hissediyorum![]()
Bu gün benim uğraşmadan çocuğum oldu ama çocuklarımın anne baba olabilme garantisi yok çünkü yediğimiz gıdadan soluduğumuz havaya kadar her şey genlerimizi etkiliyor.
O cümleleri kuran insanın ruhu kötü, başka hiçbir şey değil. Yarın aynı dertle sınanırsa bunu kendi ya da evladının kötü olmasına mı yoracak. Düşüncesiz bir boşboğaz