- 20 Aralık 2017
- 399
- 250
- 53
- Konu Sahibi taktak9293
-
neden öyle dediniz :)Oo ne süprizler gelir şimdi ne süprizler..
Surpriz
Surpriz yaparim
benm de dogum günüm 3 gün sonra amma velakin aile terapistimiz ödev verdi jest yapın birbirinize birer tane dedi:)Gecen yil durduk yere yapmistim anlatayim surprizi.once kirmizi balonlar aldim hepsini tavana yapistirip ustune kucuk notlar yazdim.sonra odanin her yerine resimler yapistirdim ve esime biraz romantik biraz komik bi slayt hazirladim tanismamizi anlatan.esim slayta bayilmisti.sonra kalpli pasta yaptirdim yerlerde mum falan.kucukte bi hediye aldim is yerinde kahve icsin diye kupa.esim baya sasirmisti durduk yere oldugu icin.gerci sonra bilgisayarin basina gecmisti ama olsun sonucta mutlu olmustuk.yarin benim dogumgunum bakalim bana ne yapacak.5 aylikti kizim ancak bu kadarini yapabildim.bide aniden karar verdim bi gun icindede yaptim hepsini
benim mumlarla isimlerimizin baş harfini yere dizmişliğim var :) hani böyle küçük ama tatlı şeyler
Ben severim boyle seyleri bi keresinde su istemisti.kadehe su koyup yanina mum ve gul yapraklari koymuslugum var.maksat eglenmek olsunbenm de dogum günüm 3 gün sonra amma velakin aile terapistimiz ödev verdi jest yapın birbirinize birer tane dedi:)
Dikkat etmek lazım yangın çıkabilirbenim mumlarla isimlerimizin baş harfini yere dizmişliğim var :) hani böyle küçük ama tatlı şeyler
Dün çocuklar duymasında dominant teyze karakterinin eşi durmadan söZcük düzeltme yapıyordu dedim kk yı protesto ediyor sanırım :) o geldi aklımaDiyecektim bende ama sonra TDK muamelesi görüyoruz. Bunu da es geçeyim dedim.
Yazık yaBenim eşim de banyo aynasına rujumla yazı yazmıştı. Mahvetmis rujumu baya sinirlenmistim.
aslında ben bunu yapabilirim . küçük rujumla da :) silmesi sıkıntıYazık ya
Bu sene benim ve eşimin ailesi, ile 3 araba birlikte tatilden dönerken gece yarısı Bolu dağında mola vermiştik.
Ben hem hamilelik hemde arabada uyuyan kızım sebebi ile inmemiştim.
Bir anda kapım açıldı eşimin elinde pasta pasta, tüm aile arabanın etrafında
Benim için çok özel ve güzeldi. Allah razı olsun hepsinden.
Yazık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?