eşe süprizz

taktak9293

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
399
250
53
kızlar aklınıza gelen yada sizin yapmış olduğunuz durduk yere bi süpriz var mı eşinize?

benim mumlarla isimlerimizin baş harfini yere dizmişliğim var :) hani böyle küçük ama tatlı şeyler

Gecen yil durduk yere yapmistim anlatayim surprizi.once kirmizi balonlar aldim hepsini tavana yapistirip ustune kucuk notlar yazdim.sonra odanin her yerine resimler yapistirdim ve esime biraz romantik biraz komik bi slayt hazirladim tanismamizi anlatan.esim slayta bayilmisti.sonra kalpli pasta yaptirdim yerlerde mum falan.kucukte bi hediye aldim is yerinde kahve icsin diye kupa.esim baya sasirmisti durduk yere oldugu icin.gerci sonra bilgisayarin basina gecmisti ama olsun sonucta mutlu olmustuk.yarin benim dogumgunum bakalim bana ne yapacak.5 aylikti kizim ancak bu kadarini yapabildim.bide aniden karar verdim bi gun icindede yaptim hepsini

benm de dogum günüm 3 gün sonra amma velakin aile terapistimiz ödev verdi jest yapın birbirinize birer tane dedi:)

Bu sene benim ve eşimin ailesi, ile 3 araba birlikte tatilden dönerken gece yarısı Bolu dağında mola vermiştik.
Ben hem hamilelik hemde arabada uyuyan kızım sebebi ile inmemiştim.
Bir anda kapım açıldı eşimin elinde pasta pasta, tüm aile arabanın etrafında
Benim için çok özel ve güzeldi. Allah razı olsun hepsinden.

cok güzel gerçekten , kendnizi degerli hissetmişssinizdir. :)

Ahhh yarani desmeyin ben tam bir surpriz insaniyim en ufak bir sey bile olsa haberim olmadan yapilinca acayip mutlu olurum yani olabilirim ama yapan yok ozel gunlerde bile hep ben yaparim biseyler o genelde cicek gonderir alacagi hediyeyi de onceden soyler icinde tutamaz ama alistim yapacak bisey yok evlilik teklifini bile normal bi anda cikarip yuzugu teklif etti. Gecenlerde de ilk evlilik y.donumumuzde kirmizi kalpli ucan balonlar alip uclarindaki sarkan seye kucuk dugun fotograflarimizdan ilistirdim her yere gul yapraklari ve mumlar koydum kapi girisinden salona kadar. hediye aldim giyindim suslendim dans muzigi actim ama onda hicbi sey yoktu insan bekliyor ama zorla da yaptiramam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…