- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.554
-
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
bence romantik bir gece hazirla kucuk kucuk notlarla sakladigin yere ulassin, ama bunu gecenin sonuna dogru yap, yani onceden okumasin bence.
eşim bana yapsa tekrar tekrar okurum..
ben kocama yapsam o romantik bi adam olmasına rağmen sanırım sıkılırdı..
hediye olarak verebilirsin.
ay ne tatlisinizAma benim kocam yazdığım minicik notları bile saklamış bende onu buldum evde :)
ay ne tatlisiniz
amin canim, iliskinin kiymetini bil. imrendim
Canım Evliyim ben eşimde değer verir duygusaldır ama benim geçmişimde Yaşadığım bazı seyleri sindiremiyor. Ne de benden vazgecebiliyor bi oyle bi böyleyiz. Allah muhabbetinizi bozmasın.evli misin bilmiyorum da doğru insan gerçekten yapısı oyle olmasada böyle şeylere değer veriyor
Canım Evliyim ben eşimde değer verir duygusaldır ama benim geçmişimde Yaşadığım bazı seyleri sindiremiyor. Ne de benden vazgecebiliyor bi oyle bi böyleyiz. Allah muhabbetinizi bozmasın.
bunu bende eşime yapmıştım. sevgiliyken daha doğrusu nikah tarihi aldığımız gün başlamıştım yazmaya.. verirken ben,ilk düğün gecesi vermiştim o bana yüz görümlüğü takmıştı bende ona ajandamı vermiştim. çokta hoşuna gitti duygulandı.Arkadaşlar ben ilişkimizin başından beri bir günlük tutuyorum eşimle anıları sıkıntıları üzüntüleri sevinçleri evliliğe adımlarımızı mesajlarımızı komik anlarımızı kaleme aldığım kitap gibi bir günlük yalnız onun ansızın bulsun diye kitap ve ajandaların bulunduğu bir dolapda saklıyorum birşeyler ararken mi bulmalı ?yoksa özellikle hediye kutusunda mı vermeli ?bilmiyorum siz olsanız bunu hediye olarak alsanız mutlu olur muydunuz normal mi gelirdi ? İçinde ona olan hayranlıklarım da var kötü yanlarını eleştirdiklerimde ama...Sizce bir erkek için anlamlı mıdır ?