- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.554
-
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
Çok tatlısın çok tatlı düşünmüşsün. Ben böyle bir hediye alsam keyifle okurdum. Ama eşimi düşünüyorum 2 sayfa okur sıkılırdı. Seninki benim eşim kadar kazma değilse beğenebilir.
Verme konusuna gelince de bence hediye olarak ver.
Bi ortalığa bırakabilirsiniz. .
yada hediye şeklinde. .
çok romantik olur bu..
peki böyle bir hediye anlamlı mıdır sizce bir erkek için :)
Bu eşinize bağlı..
ben beğenirdim. .
eşim beğenirdi. .
senin eş nasıl biri ki?
O zaman hoşuna gider. .Benim tarafımdan tadını beğenmediği yemeği bile şikayetsizce yer emek verdiğimi düşündüğü için romantik değil ama çok saygılı şahsına yapılan herşeyi çok önemser
O zaman hoşuna gider. .
anlayışlı enişte :)
Rabbim daim etsin canimmm. .Ya inan benim için o kadar özel birşey ki bu böyle elime alınca heyecanlanıyorum ellerim filan titriyor ilk sayfalara bakan okuyan çok etkilenir baştan sonra sürükleyici bir kitap ve ona yüzüne itiraf edemediğim bir sürü şey var onu öpmek istediğim ama öpemediğim dakikalardan .İlk zamanlar Konuşurken yüzüne tükürüğümün damladığı çok utandığım ama onun çaktırmadığı anlar :))) falan çok teşekkür ederim ilgin için :)
Ayy çok heyecanlı :)) Bakın şimdi ben ne dicem size :) Bende seninkine benzer bişey yaptım. Nişanlım askere gittiği günden itibaren her gün yazdım ona olan hasretimiSevgimi olayları herşeyi.. Ve askerden geldiğinde güzel bi süprizle kaşılaştım. Meğerse oda yazmış askerdeyken. İkimizde habersiz. Tabi defterlerimizi değiştirdik okuduk ve bir kez daha aşık olduk birbirimize.. Bence özel bir gününüzde ona bunu vermelisin. Ama duygusal olarak yoğun olduğunuz bir zaman olsun ki kat kat etkili olsun. Ya çekmecesine bırak ya çantasına. Bence verme şeklinin çok bi önemi olmaz içindekileri okuduktan sonra böyle düşünecektir eminim
teşekkür ederim. inşallah :)Ben ilk defa yazmaya başladım evleneceğimi bilmeksizin çünkü çok etkilenmiştim :) ayrıca içtiği kolaların üstlerindeki açma halkalarını bile kopartıp iliştirdim hangi güne aitse otobus biletlerini o gün aldığım parfümü sıktım ya da ona ait etiket koydum :) 3 D film gibi yani :) İnşallah gerçekten kalbinize göre istedikleriniz olur
Arkadaşlar ben ilişkimizin başından beri bir günlük tutuyorum eşimle anıları sıkıntıları üzüntüleri sevinçleri evliliğe adımlarımızı mesajlarımızı komik anlarımızı kaleme aldığım kitap gibi bir günlük yalnız onun ansızın bulsun diye kitap ve ajandaların bulunduğu bir dolapda saklıyorum birşeyler ararken mi bulmalı ?yoksa özellikle hediye kutusunda mı vermeli ?bilmiyorum siz olsanız bunu hediye olarak alsanız mutlu olur muydunuz normal mi gelirdi ? İçinde ona olan hayranlıklarım da var kötü yanlarını eleştirdiklerimde ama...Sizce bir erkek için anlamlı mıdır ?