EŞ'e GÜNLÜK YAZMAK.

Bunickcokmuuzunoldune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
1.511
1.554
Arkadaşlar ben ilişkimizin başından beri bir günlük tutuyorum eşimle anıları sıkıntıları üzüntüleri sevinçleri evliliğe adımlarımızı mesajlarımızı komik anlarımızı kaleme aldığım kitap gibi bir günlük yalnız onun ansızın bulsun diye kitap ve ajandaların bulunduğu bir dolapda saklıyorum birşeyler ararken mi bulmalı ?yoksa özellikle hediye kutusunda mı vermeli ?bilmiyorum siz olsanız bunu hediye olarak alsanız mutlu olur muydunuz normal mi gelirdi ? İçinde ona olan hayranlıklarım da var kötü yanlarını eleştirdiklerimde ama...Sizce bir erkek için anlamlı mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok tatlısın çok tatlı düşünmüşsün. Ben böyle bir hediye alsam keyifle okurdum. Ama eşimi düşünüyorum 2 sayfa okur sıkılırdı. Seninki benim eşim kadar kazma değilse beğenebilir.
Verme konusuna gelince de bence hediye olarak ver.

Çok teşekkür ederim sen de öylesin ne samimi ve güzel geldi cevabın :) Ama duygusuz biri değil yazılan herşeye mesaja bile önem verir ...Acaba işyerine mi kargolasam diye düşünüyorum onu tanıdığım ilk ilişkimize start verdiğimizden beri yazıyorum okudukça ben bile ağlıyorum .Bir canlı benim kadar Aşk hayranlık duyamaz..diye:)

O zaman hoşuna gider. .
anlayışlı enişte :)

Ya inan benim için o kadar özel birşey ki bu böyle elime alınca heyecanlanıyorum ellerim filan titriyor ilk sayfalara bakan okuyan çok etkilenir baştan sonra sürükleyici bir kitap ve ona yüzüne itiraf edemediğim bir sürü şey var onu öpmek istediğim ama öpemediğim dakikalardan .İlk zamanlar Konuşurken yüzüne tükürüğümün damladığı çok utandığım ama onun çaktırmadığı anlar :))) falan çok teşekkür ederim ilgin için :)

Rabbim daim etsin canimmm. .
Rica ederim hoşçakal. .

Ayy çok heyecanlı :)) Bakın şimdi ben ne dicem size :) Bende seninkine benzer bişey yaptım. Nişanlım askere gittiği günden itibaren her gün yazdım ona olan hasretimi Sevgimi olayları herşeyi.. Ve askerden geldiğinde güzel bi süprizle kaşılaştım. Meğerse oda yazmış askerdeyken. İkimizde habersiz. Tabi defterlerimizi değiştirdik okuduk ve bir kez daha aşık olduk birbirimize.. Bence özel bir gününüzde ona bunu vermelisin. Ama duygusal olarak yoğun olduğunuz bir zaman olsun ki kat kat etkili olsun. Ya çekmecesine bırak ya çantasına. Bence verme şeklinin çok bi önemi olmaz içindekileri okuduktan sonra böyle düşünecektir eminim

Sizin olayınızda hoş olmuş .Benim ki biraz daha kapsamlı galiba ilk günden itibaren he birde askere gitcek henüz gitmedi :)) ama 2018 de o zamana kadar beklesem mi ? o askerliğide mi içine alsam kitap gibi oldu zaten

vay be ne güzel çok güzel düşünmüşsünüz, ben olsam kitaplarının arasına koyardım yada üzerinde uyuyakalırdım o ansızın görsün diye :) .. maaşalah Allah daim etsin..
bende eski sevgilimde böyle bişey yapmıştım attıgı mesajlardan en hoşuma gidenini bile deftere yazıyordum tam 1 yıl yazdım iyi ve kötü anlarımızı.. evlenecektik, evlenince de yazarım o da öyle görür diye düşünürken karaktersizin bir kızla yazışmlaarını gördüm dünyam yıkıldı... o günden beri erkeğe çok fazla deger vermiyorum,güvenmiyorum da

Ben ilk defa yazmaya başladım evleneceğimi bilmeksizin çünkü çok etkilenmiştim :) ayrıca içtiği kolaların üstlerindeki açma halkalarını bile kopartıp iliştirdim hangi güne aitse otobus biletlerini o gün aldığım parfümü sıktım ya da ona ait etiket koydum :) 3 D film gibi yani :) İnşallah gerçekten kalbinize göre istedikleriniz olur

aynı seyı bende yapmıstım
ama okuması aklımda bıle yoktu normalde esyamı kurcalamaz
esımle ortak calısma odamız var orda hep duruyodu hıc acıp okumazken acmıs okumus

cok utanmıstım ama onun hosuna gıtmıs
sanırım eslerın genel olarak hosuna gıdıyor
calısma odası varsa bırakın okuyor

ben de öyle düşünüyorum ilk yazdığımda okuturum diye değil kendim okurum anı olur bana diye yazdım ama okudukça keyif aldığımı büyük bir haz ile yeniden hergün okuma isteğim başlayınca o bunu hakkediyor en az benim kadar keyif alır diye düşünmeye başladım :)

teşekkür ederim. inşallah :)

Canım merhaba. Ben eşime değil de erkek arkadaşıma böyle bir şey yapmıştım. Ve çok hoşuna gitmişti, şuan eski erkek arkadaşım demem daha doğru olur ama :) Bak şu küçük hediyelik kutuların içine birkaç tane fotoğrafınızla beraber koyabilirsin ya da günlüğün durumuna göre üzerine kurdele ile fiyonk atıp verebilirsin eşinin çok hoşuna gidecek diye düşünüyorum. Şimdiden bol şanslar. Çok mutlu olun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…