• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşcinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
evet sorum başlıkta.
bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
bu sizin çocuğunuzun başına gelse tepkiniz ne olurdu?

benim şahsi fikrim:
eşcinsellere saygı duyuyorum. hastalıkmıdır değilmidir bilmem. ama benim için önemli değil bu durum. insan insandır.

duruma açıklık getirmek için;
bizim üniversitede bi çocuk var. kendisi gay. bu yüzden üniversitede çocuğu çok dışlayıp eziyorlar laf ediyorlar. yurtta kalıyor oda arkadaşları çocuğa bir sürü şey yapıyor. sırf çocuğun kendi tercihi yüzünden.
benim arkadaşlarımda çocuğu ne zaman görsek (yemekhanede,kampüste falan) başlıyolar çocuğa laf etmeye, arkadan sesli konuşup bağırmalar falan. ben koruyorum hep. kendi arkadaşlarımla tartışıyorum bu yüzden.
bugün yine bu olay yaşandı bu yüzden kafama takıldı.

buda ayrı bi bakış açısı:
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1094425&d=1398856412

Son düzenleme:
hormonal bi durumsa sapıklık değil ama bazıları var ki sırf değişiklik olsun diye...tövbeeee. onlar sapığın önde gideni bence

hormonal olarak kendini kadın veya erkek gibi hissetmek e dogal olarak da cinsel seçimini topluma aykırı bi şekilde kullanmak onların suçu değil.

dipnot: İnsanları ötekileştirmeyelim :72:

İslam dinini kabul eden biri için:

Lanetlenmiştir.
Günahtır.
örn:lut kavmi

Son düzenleme:
evet sorum başlıkta.
arkadaşlarımın bir kısmıyla bu konuda ters düşüyoruz. lezbiyenlik yada gaylik
bu hastalık yada değil
bu konuda düşünceleriniz nelerdir ve bu sizin çocuğunuzun başına gelse tepkiniz ne olurdu?

benim şahsi fikrim:
eşcinsellere saygı duyuyorum. hastalıkmıdır değilmidir bilmem. ama benim için önemli değil bu durum.

başınıza bir iş mi geldi?

Herkesin kendi tercihi tabiki...Ama dogustan olanlar hadi neysede..Sirf fantezi icin bilmem ne icin yapanlar ayri bi sapik ...Ama iste dinimizce Haram kilinmis.Allah bu yuzden zaten Lut kavmini helak etmedimi..
Ulkemizin buyuk cogunluguda bu yonelimdeki insanlara karsi bakis acilari malesef iyi yonde degil...

herşeyede hormon demeyin yaaa:19: bukadar iğrenç bişeyi nasıl normal karşıılayıp bide insanlara empoze etmeye çalışıyosunuz :51:

ha sonra evlendiğim adam bilmem ne çıktı karı koca olamadık ben napcam konuları açarsınız eee normalleştirirseniz ayıda çıkabilir taşta düşebilir:24::24:

başınıza bir iş mi geldi?

hayır gelmedi de. bizim ünüversitede bi çocuk var. kendisi gay. bu yüzden üniversitede çocuğu çok dışlayıp eziyorlar laf ediyorlar. yurtta kalıyor oda arkadaşları çocuğa bir sürü şey yapıyor. sırf çocuğun kendi tercihi yüzünden.
benim arkadaşlarımda çocuğu ne zaman görsek (yemekhanede,kampüste falan) başlıyolar çocuğa laf etmeye falan. ben koruyorum hep. kendi arkadaşlarımla tartışıyorum bu yüzden.
bugün yine bu olay yaşandı bu yüzden kafama takıldı.

evet sorum başlıkta.
bu hastalık yada değil
bu konuda düşünceleriniz nelerdir ve bu sizin çocuğunuzun başına gelse tepkiniz ne olurdu?

benim şahsi fikrim:
eşcinsellere saygı duyuyorum. hastalıkmıdır değilmidir bilmem. ama benim için önemli değil bu durum.

birincisi olayın diğer arkadaşların da dediği gibi dini boyutu var.

bu açıdan dinen uygunsuz olan bir durumu tamamen onaylamak çok mantıklı değil.

ayrıca bu tip insanların sayısı o kadar arttı ki aşık olduğun erkek Allah korusun gay çıkabilir. burada da bazen böyle konular görüyorum ve insan korkuyor açıkçası.

ama ben asla yargılamıyorum ve kınamıyorum. çoğu kendi elinde olmadığını söylüyor. nasıl bir histir bilemiyoruz. başkalarını hayatını etkilemedikleri sürece kendi tercihleridir derim.

ama sadece heyecan arayışlı her türlü şeyi merak edip denemeye çalışan insanlardan iğreniyorum.:120:

evet sorum başlıkta.
bu hastalık yada değil

benim şahsi fikrim:

kesinlikle yaradılış...Kimse toplum tarafından dışlanayım diye birşey yapmaz..Ben onlara saygı duyuyorum .

Gaylik,lezbiyenlik hormonla alakalı değil ki..
Sapkınlık,fantazi..

Hormonla alakalı olan hermafroditlik.
Onda hem bayan hem erkek cinsiyeti bulunur,göğüsler bulunabilir.Daha çok kadın görüntüsünde olur.Ama çok çok nadirdir.
Oysa bunlar nadir falan değil,
Bayağı bayağı topluluk..
İki organları yok muhtemelen.

Son düzenleme:
Ben sıcak bakmasam da saygı duyuyorum. Birçok eşcinsel tanıdığım var çevrede.
Bana bir zararları olmadığı sürece herkes kendi tercihini yaşayabilir.

İslam dinini kabul eden biri için:

Lanetlenmiştir.
Günahtır.
örn:lut kavmi

haklısın canımda 3 yaşıda bir kız cocugu kendimi erkek gibi hissediyorum diyorsa,tüm psikolojik yardımlara ragmen tedaviyi reddedip sonunda Rüzgar olarak çıkıyorsa karşımıza (az çok kimi bahsettğimi anlamıssınızdır) ben buna yaradılış derim..
Belli yaşlarda erkekler annelerine özenir çünkü hayrandırlar ama bu hayranlık sadece onun gibi olmak arzusudur. Cinsel çekim varsa buna sadece yaradılış diyorum ben...

hayır gelmedi de. Bizim ünüversitede bi çocuk var. Kendisi gay. Bu yüzden üniversitede çocuğu çok dışlayıp eziyorlar laf ediyorlar. Yurtta kalıyor oda arkadaşları çocuğa bir sürü şey yapıyor. Sırf çocuğun kendi tercihi yüzünden.
Benim arkadaşlarımda çocuğu ne zaman görsek (yemekhanede,kampüste falan) başlıyolar çocuğa laf etmeye falan. Ben koruyorum hep. Kendi arkadaşlarımla tartışıyorum bu yüzden.
Bugün yine bu olay yaşandı bu yüzden kafama takıldı.

bir müslüman olarak kabul ettiğim, sıcak baktığım bir konu değil. Allah uzak etsin. Ama arkadaşlarının yaptığı da ayıp. hele ki doğru yola çevirmek için değil de sırf alay etmek, küçümsemek, kendi egolarını tatmin etmek için saldıranlara peygamber efendimizin "kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz." hadisini hatırlatmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Lisedeyken sınıfımizda bir arkadaş vardı. O arkadaşin annesi kız çocuk istiyormus. Oğlunu da kiz gibi büyütmüş. Kendisi anlatmıştı. Üniversite ye giderken erkek sevgilisinin olduğunu öğrendim. Çok üzüldüm şahsen. Ailesi düzgün Yetiştirseydi böle olmazdı. En azından tedavi olmaliydi...

Hormonel vs denilmiş tedavi olmalı. Hormon denilip geçilemez. Zaten dininiz de İslam sa yasak...

Benim duyduğum Hristiyanlarda hoş karşılamıyor.. başka dine mensup arkadaşlar varsa onlarda yorum yapsınlar. Şahsen merak ettim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hastalık mı bilmiyorum ama hastalıklı bir tercihtir. kimse benden farklı bir düşünce beklemesin. en azından kendi içinde tutarlı davranıyorum. ortada lanetlenen bir lût kavmi var. ha bu demek değildir ki eşcinselleri yok edelim, tecrit edelim. neticede bu dünya içerisinde istediğimiz her tercihi yapabilmekte serbestiz. (yasalara uymak şartı ile) o halde karışmak gibi bir hakkımız zaten olmadığına göre ancak dua ederim onlar için. allah ıslah etsin olmuyorsa bildiği gibi yapsın.

Gaylik,lezbiyenlik hormonla alakalı değil ki..
Sapkınlık,fantazi..

Hormonla alakalı olan hermafroditlik.
Onda hem bayan hem erkek cinsiyeti bulunur,göğüsler bulunabilir.Daha çok kadın görüntüsünde olur.Ama çok çok nadirdir.
Oysa bunlar nadir falan değil,
Bayağı bayağı topluluk..
İki organları yok muhtemelen.

canım çift cinsiyetlli doğan cocuklara bile belli yaşa kadar ulaşmaları bekleniyor,kendi tercihlerini yapmaları için. Eskiden yoktu ve hangi organ daha gelişmisse o temel cinsiyet diye belirlenirdi. İleri ki zamanlarda kişi diğer cinsiyetine kaymaya başladıgından yeniden bir operasyon geçirmek zorunda kalıyordu..
Ben hormonal bir durum olarak bakıyorum bu duruma ama en igrenci biseksuellik. İste o tamamen sapkınlık..
Kendini erkek yada kadın gibi hissedip tamamen cinsiyet değiştirenlere ise hak veriyorum insan alışmadığı bir bedende yaşamaya zorlanamıyor.

canım çift cinsiyetlli doğan cocuklara bile belli yaşa kadar ulaşmaları bekleniyor,kendi tercihlerini yapmaları için. Eskiden yoktu ve hangi organ daha gelişmisse o temel cinsiyet diye belirlenirdi. İleri ki zamanlarda kişi diğer cinsiyetine kaymaya başladıgından yeniden bir operasyon geçirmek zorunda kalıyordu..
Ben hormonal bir durum olarak bakıyorum bu duruma ama en igrenci biseksuellik. İste o tamamen sapkınlık..
Kendini erkek yada kadın gibi hissedip tamamen cinsiyet değiştirenlere ise hak veriyorum insan alışmadığı bir bedende yaşamaya zorlanamıyor.

şu yazdığına kesinlikle katılıyorum.

gay veya eşcinsel bir arkadaşınız olduysa gerçekten nasıl içlerinden geldiğini sizinle konuşurken ayakkabınızı kıskandığını, alışverişten zevk alması süsü püsü sevmesi ve bir çok açıdan ne kadar içten gelen bir kadınsılık yaşadığını görmüşsünüz demektir. Saygı duyuyorum. Herkesin günahı kendine. Kim günahsız... kimsenin günahı beni ilgilendirmez insanlığına bakarım.. hatta bir gay arkadaşım kadın yada erkek olmadığını farklı bir cins olduğunu iddaa ediyor.

Son düzenleme:
Back