eşcinsel erkek neden bir kadınla sevgili olur?

Mutlu olduklarına emin misiniz? Bunlar sevişmiyor mu? Adam kadını başka bir adamla mı aldatıyor? Nerden tutsan elinde kalır bir durum.

Valla sevisip sevismediklerini bilmiyorum. Neticede havlu tutmadim. Sadece cocugu asilama ile yaptiklari icin sevismediklerini farz ettim. Ha belki bir hastalik vsden dolayi bu yola basvurmusta olabilirler. Neticede her asilama yapan sevisemiyor diye yaptırmıyor. Ama evlenmede once hatun kisi er kisinin escinsel oldugunu biliyordu. Suan gayet iyi arkadaslar. Dunya tatlisi bebeleri var. Er kisi her romantikligi yapiyor arkadasa. Yani burda ki bircok kari kocadan daha iyi gorunuyorlar. Arkadasla ne zaman bu konular acilsa geziyorum tozuyorum neden gelmedin demez yemek yapar ev temizler ideal koca diyor kendi icin. Diyorum ya zaten cok iyi arkadaslar. Beeaber eglenmeyi biliyorlar.Ama iclerini bilemem tabiki. Ne gosteriyorlar ise onu biliyorum

Geldi konuştuk ilk önce hiç bir şey olmamış gibi havadan sudan muhabbet etmeye başladı sonra ciddi olduğumu fark ettiğinde oda ciddileşti cinsel yönelimim hakkında kesin bir şey söyleyemem ama senden önce erkek sevgilim oldu dedi neden bana söylemedin daha önce diye sordum konusu hiç açılmadı dedi allah aşkına hangi ilişkide karşındakine eşcinsel misin diye sorulur ki beni sevdiğini söylüyor ama dediğim gibi benden önce erkeklerle ilişkisi olmuş ama benimleyken olmadığını söyledi bunları yaşattığı için özür diledi kızlar güvenmiyorum yalan söylüyormuş gibi hissediyorum

Attyy brn sok bnce bitirmelisin dha cok sorun yasarsin ilerde

Ben olsam hemen ayrılırdım sonuçta güvenin sarsıldı ve o güven bir daha yerine zor gelir. Bencede ayrılmalısın hem zaten sanada açık değil eski hayatı konusunda

İlerisini düşünemiyorum bile hem kadınla hem erkekle aldatma olasılığı var ay kötü oldum biraz

Ha kadınlarla tkaiplesip konusmak icin fake hesap açmış ha erkeklerle... aynı sey degil mi?
Adam madem seni seviyor neden fake hesaptan gay düşürmeye çalışıyor.
Basit bi cinsel tercih olayı degil bu, bariz aldatma. Gözünüzü açın.

Bizim bi tanıdığın kızıda bi eşcinselle evlenmişti.aslında herkes şüpheleniyordu çocuktan ama kız inanmadı öyle olsa niye beni istesin diye evlendi.sonra çocuk daha fazla tahammül edemedi rol yapmaya kız hamileyken boşadı kızı.çevreye karşı kendilerini kamufle etmek için böyle yapanlar var yani

Aynı şeyi diyorum zaten. Sorun aldatıyor olması&aldatmaya yeltenmesi

Saklanarak gizlenerek olmuyor işler maalesef sonunda her iki taraf da üzülüyor

Belliydi zaten onceki konusmadan itiraf edecegi ayrıl hemen çok kötü senin için resmen kandırmış seni

bizim arkadaş o başka bu başka derdi
ama büyük çoğunluğu kamuflaj amaçlı olarak kadınlarla birlikte oluyor, evleniyor çoluk çocuğa karışıyor. bnz: anadolu ayıları.
Ki evliyim. .hatta çocuğum var.gerçi benimki ayrı terane ne bok olduğu belli değil

Ya o kadar zaman geçirdim onunla bana karşı hep iyi davrandı ve sevdiğini hissettirdi
Sevgilini bilmiyorum ama eşcinsel erkekler çok duyarlı olabilirler. Şefkat ilgi yönünden bazen heteroseksüel erkeklerden çok daha iyi hissettirebilirler. Ferhan özpetek gibi mesela. Yani bir tek ilgiyse çok da inanmayın.

Arkadaşim hala düşunuyomusun.sizin için hayırli sonuclar olmayabilir.daha cok uzuleceksiniz ileride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…