- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.411
- 598
- Konu Sahibi ferhundegzr
-
Mutlu olduklarına emin misiniz? Bunlar sevişmiyor mu? Adam kadını başka bir adamla mı aldatıyor? Nerden tutsan elinde kalır bir durum.
Eşcinsel değil pedofilmiş o.3 çocuklu,2 torun sahibi,evli bir komşumuz şu an bir erkek çocuğuna tecavüzden hapiste ,olay olana kadar kimse bilmiyordu ama meğerse eşcinselmiş.
Attyy brn sok bnce bitirmelisin dha cok sorun yasarsin ilerdeGeldi konuştuk ilk önce hiç bir şey olmamış gibi havadan sudan muhabbet etmeye başladı sonra ciddi olduğumu fark ettiğinde oda ciddileşti cinsel yönelimim hakkında kesin bir şey söyleyemem ama senden önce erkek sevgilim oldu dedi neden bana söylemedin daha önce diye sordum konusu hiç açılmadı dedi allah aşkına hangi ilişkide karşındakine eşcinsel misin diye sorulur kibeni sevdiğini söylüyor ama dediğim gibi benden önce erkeklerle ilişkisi olmuş ama benimleyken olmadığını söyledi bunları yaşattığı için özür diledi kızlar güvenmiyorum yalan söylüyormuş gibi hissediyorum
Evet ya sonuçta bir kere sarsıldı o güven yerine gelmez bir dahaAttyy brn sok bnce bitirmelisin dha cok sorun yasarsin ilerde
Kesinlikle böyle iğrenç bir istismar,aldatma ile karşılaştırılamaz bile. Pislik yaratık!Eşcinsel değil pedofilmiş o.
İlerisini düşünemiyorum bile hem kadınla hem erkekle aldatma olasılığı var ay kötü oldum birazBen olsam hemen ayrılırdım sonuçta güvenin sarsıldı ve o güven bir daha yerine zor gelir. Bencede ayrılmalısın hem zaten sanada açık değil eski hayatı konusunda
İlerisini düşünemiyorum bile hem kadınla hem erkekle aldatma olasılığı var ay kötü oldum biraz
Aynı şeyi diyorum zaten. Sorun aldatıyor olması&aldatmaya yeltenmesiHa kadınlarla tkaiplesip konusmak icin fake hesap açmış ha erkeklerle... aynı sey degil mi?
Adam madem seni seviyor neden fake hesaptan gay düşürmeye çalışıyor.
Basit bi cinsel tercih olayı degil bu, bariz aldatma. Gözünüzü açın.
Saklanarak gizlenerek olmuyor işler maalesef sonunda her iki taraf da üzülüyorBizim bi tanıdığın kızıda bi eşcinselle evlenmişti.aslında herkes şüpheleniyordu çocuktan ama kız inanmadı öyle olsa niye beni istesin diye evlendi.sonra çocuk daha fazla tahammül edemedi rol yapmaya kız hamileyken boşadı kızı.çevreye karşı kendilerini kamufle etmek için böyle yapanlar var yani
KesinlikleKamuflaj.
Belliydi zaten onceki konusmadan itiraf edecegi ayrıl hemen çok kötü senin için resmen kandırmış seniGeldi konuştuk ilk önce hiç bir şey olmamış gibi havadan sudan muhabbet etmeye başladı sonra ciddi olduğumu fark ettiğinde oda ciddileşti cinsel yönelimim hakkında kesin bir şey söyleyemem ama senden önce erkek sevgilim oldu dedi neden bana söylemedin daha önce diye sordum konusu hiç açılmadı dedi allah aşkına hangi ilişkide karşındakine eşcinsel misin diye sorulur kibeni sevdiğini söylüyor ama dediğim gibi benden önce erkeklerle ilişkisi olmuş ama benimleyken olmadığını söyledi bunları yaşattığı için özür diledi kızlar güvenmiyorum yalan söylüyormuş gibi hissediyorum
Evet biseksüelde olabilir..Ya biseksüel ya gizleme
Ki evliyim. .hatta çocuğum var.gerçi benimki ayrı terane ne bok olduğu belli değilbizim arkadaş o başka bu başka derdi
ama büyük çoğunluğu kamuflaj amaçlı olarak kadınlarla birlikte oluyor, evleniyor çoluk çocuğa karışıyor. bnz: anadolu ayıları.
Sevgilini bilmiyorum ama eşcinsel erkekler çok duyarlı olabilirler. Şefkat ilgi yönünden bazen heteroseksüel erkeklerden çok daha iyi hissettirebilirler. Ferhan özpetek gibi mesela. Yani bir tek ilgiyse çok da inanmayın.Ya o kadar zaman geçirdim onunla bana karşı hep iyi davrandı ve sevdiğini hissettirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?