Benim arkadaşın bşr arkadaşı var. Sevgilisi var. Ama para içinde milletle yatıyordu erkekle.nerdenmi anladı. Birgün dışarı yemek yemeye gitmişler. Dükkanj kapatmış bunlar. Kebapçı bu arada gittikleri yer, baya şubesi var paralı yani. neyse içkiler geliyor gidiyor . Arkadaşın ismine ali diyelim. Kebapçının ismine veli. Ben muhabbet sohbet ederken bşr baktım ali tuvalete diye gitti 1 saat yok bir geldi boynu mor. Daha sonra biraz daha oturmuşlar bu gene gitmiş yarım saat yok bir gelmiş başka tarafı morarmış dağılmış gelmiş. Bu arada kebapçı veli 2 çocuk babası paralı kelli felli göbekli amca yani 50li yaşlarda. Ali ise sarışın bebek gibi çocuk en fazla 19 yaşında. Adamlar birde çıtır seviyor. Karısıı bilmiyor düşünsene iğrenç birşey. Bence dön arkanı kaç ben nefret ederim de. gay dir,lezdir hadi tamam ama ikili ve gizli malesef çok var. en tiksindiklerim onlat. Madem bu boku yapıyon ne gizeleniyorsun. Iyy iğrennç. Bir düşünsene sevgilinin yada allah korusu. Eşini bir erkekler yatakta bastığını. Öyk