• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşcinsel erkek neden bir kadınla sevgili olur?

öncelikle konuş. belki akrabasıdır? merak edip bakmış takip ediyor olabilir.
eşcinsel oldugunu biliyor ve kabul ediyorsa ( kimisi red eder-direnir bunun için ) bir kızla neden birlikte olur : toplum için. toplumda gay denmesin diye göstermelik kız ark. edinilir.
veya bununla baş etmeye calışıyordur. hayr sen gay degilsin bak kız arl. var diye kendini telkinde bulunuyordur.
ama bunları onu yadırgamadan direkt sor. kavga etme de baktın o kavgaya cekiyor olayı ayrıl.
Konuşacağım ama yalan söylüyordur belki güvenim de kalmadı

Kızlar bu arada buluşup konuşmaya karar verdik merak ettiğin ne varsa sor cevaplarım ama ayrılmayalım lütfen dedi inanamıyorum gerçekten ne diyebilir ki birkaç saat içinde buluşacağız of ne olacak bu iş
Telefonunu alip instagrama girip aa bu kimin hesabi diyeceksin iste.
Halinden tavrindan anlarsin.zaten cevap verirken.
Yargisiz infaz yapma

Konuşacağım ama yalan söylüyordur belki güvenim de kalmadı
sor gitsin. yüz yüze olsun ama. eger sen bunu dediginde iki dudagını aaa yapar gibi aralıyorsa bilki durumdan haberi yok. yada cok iyi bir yalancı.
veya hiç kurcamala ayrıl.
ayrıca şunu ekleyeyim eşcinsel degilde biseksüel de olabilir. her iki cinsten de hoşlanabilen.

Bazı gayler toplum baskısından dolayı karşı cinsle sevgili olup evlenme yolunu seçiyor, çaktırmadan da kendi cinselliğini yaşıyor. Sizin sevgiliniz de muhtemelen onlardan biri, mantık evliliği yapıp kağıt üzerinde evli olup beraber yaşayıp cinsellik açısından özgür olmak düşünebileceğiniz bir şeyse teklif edersiniz, bunu asla düşünmüyorsanız da ayrılmanız en doğrusu.
Ama size karşı da cinsel açıdan ilgisi varsa yani biseksüelse farklı bir şekilde değerlendirmek lazım, gizli bir hesabı olup takipleşmesi sizin için aldatma değilse ona göre davranırsınız, mesajlaşıp buluşuyorsa da konuşup karar verirsiniz.
Yine de erkenden yakalamanız sizin için iyi olmuş.

3 çocuklu,2 torun sahibi,evli bir komşumuz şu an bir erkek çocuğuna tecavüzden hapiste ,olay olana kadar kimse bilmiyordu ama meğerse eşcinselmiş.

merhaba arkadaşlar derdimi anlatmak ve sizden fikir almak için üye oldum 21 yaşındayım üni öğrencisiyim bir buçuk yıldır sevgilim var kendisi türk kültürüyle büyümemiş,annesi rus babası türk. aynı üniversitedeyiz ortak arkadaşlarımız sayesinde tanıştık dört gün önce dışarıda otururken sarjım bitti öyle instaya bakayım dedim telefonundan benim hesabım onun telefonunda açık,insta kullanıyorsanız bilirsiniz ikiden fazla hesaba bakılabiliyor telefondan her neyse aldım telefonu kendi hesabıma tıklayacakken kayıtlı olan hesaplarda başka bir hesap gördüm bir tanımadığım erkek fotoğrafı ve adı vardı hesabın adına baktım açmadım kendi hesabıma girdim hemen olay öyle kapandı akşam eve dönüncede o kullanıcı ismini aradım bir de negöreyim gay erkekleri takip ediyor,takipçileri de gayler. belki onun değildir dedim ama kendime yediremedim bunu ertesi gün tekrar buluştuk konuşuyoruz hesap sormuyorum ama ağzını arıyorum bu konu hakkında düşüncelerin neler falan diye gülüp geçti. tavrından belliydi aslında yeni mi fark ettin der gibisinden.ama net bi şey söylemedi eşcinsel olsa bir kadınla neden sevgili olur diye soruyorum kendime cevap da bulamıyorum. bu arada kendisi homofobik bir insan değildir hiçbir zaman eşcinsel birini aşağıladığını görmedim. bilemiyorum ne yapsam karşıma alıp konuşsam mı ayrılsam mı ne yapacağımı bilemedim elim kolum bağlı kaldım öyle
Gerçekten öyleyse, miden alıyorsa görüşürsün. Ama olmayadabilir. İğrenç bir fantazi de olsa bakmak istemiş olabilir. Bilemiyorum. Ben olsam direkt soğurdum sanırım

Eee neden olcak tabikide millete karşı seni kullanmak için. Escinsellerin genel taktigidir

Biseksüel. Bizim ünide üst sınıfta biri vardı hep kız arkadaşı olurdu sevgili olarak, ama erkeklerle de yattığını söylerlerdi zaten kendisi de saklamazdı, hayatın farklı tadlarını almak vs diye nitelendirirdi kınamak haddim değil istediğini yapsın ama böyleleri de var.

Biseksüeldir belki. Yine de sevgilisi varken başkalarına bakması sorun tabi. Ben olsam fırçalardım :sinirli:

toplum baskısından kurtulmak için diyeceğim ama sonuçta türk kültürü ile büyümedigi için ihtimal vermeyeceğim biseksüel olabilir belki

Ne istiyorsan sor demiş çakmış belli ayrılmak isteyeceginin inkar etmez bence aciklicak

Eger ikisinden biriyse yuzde 90 Biseksueldir. 1 senedir farketmediyseniz de belki ilgi duymaya yeni baslamistir erkeklere . arastiriyordur oyle insanlar ilgisini cekiyordur olabilir. Bekletmeden acilen konusun bu konuyu. Rahatsa saklamayacaktir zaten.

Şöyle ki erkek biri arkadaşının gay olduğunu öğrenirse mesafe koyabilir ama bilmeyince öyle olmuyo..
Başka bir sebepte dışlanma korkusu.

Back