eşcinsel erkek neden bir kadınla sevgili olur?

Saklanarak gizlenerek olmuyor işler maalesef sonunda her iki taraf da üzülüyor
Sizinki daha feci. Aldatma veya özgür evlilik fikirleri varsa, potansiyel ikiye katlanıyor. Yalnızca Etraftaki kadınlardan değil, erkeklerden de şüphelenir olacaksın. Çok feci. Eğer öyle bir durum varsa hiç durmayın bence. Türkiye de bu konu gizlenebilir ama yabancılar eğer özgür büyümüşlerse, rahat olabiliyorlar bu konuda.

Kanada da bir sınıf arkadaşımız vardı, gayet yakışıklı ve maskülen bir tip. Bir kız arkadaş kolyesi için bunu takma, çok gay duruyor üstünde deyince, çocuk da ben zaten gayim demişti de hepimiz afallamıştık aynen böyle kalmıştık tipinden anlamayabilirsin.

Bence çok güzel sıyrılmışsın işin içinden. Ayrıca dürüst biriymiş, sana yalan söylememiş. Eminim çok güzel kandırabilirdi evlenene kadar, ve direk yalanlayabilir, ateşli bir öpücük kondurur, konuyu kapatabilirdi. Arkadaş da kalma, bitir gitsin.

Evet yalan söylüyor ve paravan olarak kullanıyor seni. Duygularınla oynamasına izin verme ayrıl. Bu kadar dürüst olsaydı baştan biseksüel olduğunu belirtirdi zaten, hiç inandırıcı değil. Üstüne üstlük aldattığı da kesinleşti. Bence sürdürülecek bir tarafı kalmamış.

Bunu eleştirmenin homofobiklikle falan alakası yok. Cinsel yönelimlerini bile bile sırf ailesine hayal kırıklığına uğratmamak, karşısına almamak için karşı cinsle ile bile isteye sevgili oluyorlar. Peki sonrasında ne oluyor? (Kendi gözlemlediklerimi ve çevremdekilerinden yola çıkarak anlatacağım) Bu herifler sevgililerini suçlamaya başlıyorlar, aşağılıyorlar, eksik ve değersiz hissettiriyorlar hatta ve hatta şiddet gösteriyorlar partnerlerine. Sanki sevgilisine karşı cinsel, tensel anlamda yakınlaşmaması kadının eksikliğiymiş gibi davranıyor bu davarlar. Asla ve asla da cinsel yönelimini söylemiyor sadece yakınlaşmamasını kadına bağlıyor. Benim saftirik kız kardeşlerim de durumu belirli bir süre geçinceye kadar anlamıyor ve sürekli kendini suçluyor.
Eşcinsel de olsa erkek yine kadına psikolojik, fiziksel şiddet kullanmaya devam ediyor.
Yok toplum baskısı, yok aile baskısı diye kimse meşrulaştırmasın bu durumu. Gerçekten cinsel yönelimi için mücadele eden onurlu erkekler de var , bunlar gibi ailesinin sağladığı conforu bırakmayan andavallar gibi değiller.

Tövbe tövbe tanrım bi fakir doyur sadaka filan ver canım ömrünün geri kalanı kurtulmuş resmen...

ay bilmeden evlensen nolucaktı evlendin çocuğun olsa o nasıl bir psikolojide olucaktımöğrendiğinde biz bile kaldıramıyoruz. Az veren candan çok veren maldan demişler bu çocuk maşallah hem kadına hem erkeğe... malı çok demekki..

homofobik değilim ama kimliğini gizleyip 1,5 yıl saklamak ne demek... varsa bi durum dürüstçe anlatmalıdıydı kendini.. ikincisi sennle çıkarken aranması resmen aldatmak...

Unut gitsin arkadaş olarak bile kalma bence

3 çocuklu,2 torun sahibi,evli bir komşumuz şu an bir erkek çocuğuna tecavüzden hapiste ,olay olana kadar kimse bilmiyordu ama meğerse eşcinselmiş.
Bir insanın kendi tercihiyle eşcinsel olup, yine kendi tercihiyle eşcinsel olan başka birisiyle ilişki kurması, çocuklara tecavüz edeceği anlama gelmez. Sapıklık, canilik ayrı bir şey. Eşcinselleri onaylamıyorum, ama kimse kimseye zorla bir şey yaptırmıyor en azından. İki olayı karıştırmamak lazım.

O hapisteki sapıkta, aynı acıyı yaşamadan gebermez inşallah!

Çok haklısınız ama kolayca silemiyorum işte kendime çok kızıyorum

Kandirilmak berbat bir his anliyorum seni. Kamuflaj onun niyeti sanirim. Tek secenek var ayrilik. Escinsellere saygim sonsuz kendi hayati kendi karari ama kimseyi kandirmaya hakki yok sevgilinin. Resmen hislerinle oynuyor! Yinede ofkene yenilip kimseye gercekleri anlatma. Tecrube de gec. Daha dikkatli olursun bi daha ki ne.

biseksüeldir

Ayril tabiki. Zatrn erkek hep iyimser ve eevecen olamaz adam olanin dogasinda yok bu. Tuhafligi burdan gor iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…