- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.660
- 133
- 38
- Konu Sahibi ferhundegzr
-
Sizinki daha feci. Aldatma veya özgür evlilik fikirleri varsa, potansiyel ikiye katlanıyor. Yalnızca Etraftaki kadınlardan değil, erkeklerden de şüphelenir olacaksın. Çok feci. Eğer öyle bir durum varsa hiç durmayın bence. Türkiye de bu konu gizlenebilir ama yabancılar eğer özgür büyümüşlerse, rahat olabiliyorlar bu konuda.Saklanarak gizlenerek olmuyor işler maalesef sonunda her iki taraf da üzülüyor
Eğer kadında aseksüelse, çok ideal bir evlilik olabilir :)Mutlu olduklarına emin misiniz? Bunlar sevişmiyor mu? Adam kadını başka bir adamla mı aldatıyor? Nerden tutsan elinde kalır bir durum.
Bence çok güzel sıyrılmışsın işin içinden. Ayrıca dürüst biriymiş, sana yalan söylememiş. Eminim çok güzel kandırabilirdi evlenene kadar, ve direk yalanlayabilir, ateşli bir öpücük kondurur, konuyu kapatabilirdi. Arkadaş da kalma, bitir gitsin.Geldi konuştuk ilk önce hiç bir şey olmamış gibi havadan sudan muhabbet etmeye başladı sonra ciddi olduğumu fark ettiğinde oda ciddileşti cinsel yönelimim hakkında kesin bir şey söyleyemem ama senden önce erkek sevgilim oldu dedi neden bana söylemedin daha önce diye sordum konusu hiç açılmadı dedi allah aşkına hangi ilişkide karşındakine eşcinsel misin diye sorulur kibeni sevdiğini söylüyor ama dediğim gibi benden önce erkeklerle ilişkisi olmuş ama benimleyken olmadığını söyledi bunları yaşattığı için özür diledi kızlar güvenmiyorum yalan söylüyormuş gibi hissediyorum
Sadece tecavüz olayı değil,eve arkadaşım diye getirdiği bütün arkadaşları aslında partneriymiş aynı zamandaEşcinsel değil pedofilmiş o.
Geldi konuştuk ilk önce hiç bir şey olmamış gibi havadan sudan muhabbet etmeye başladı sonra ciddi olduğumu fark ettiğinde oda ciddileşti cinsel yönelimim hakkında kesin bir şey söyleyemem ama senden önce erkek sevgilim oldu dedi neden bana söylemedin daha önce diye sordum konusu hiç açılmadı dedi allah aşkına hangi ilişkide karşındakine eşcinsel misin diye sorulur kibeni sevdiğini söylüyor ama dediğim gibi benden önce erkeklerle ilişkisi olmuş ama benimleyken olmadığını söyledi bunları yaşattığı için özür diledi kızlar güvenmiyorum yalan söylüyormuş gibi hissediyorum
Bir insanın kendi tercihiyle eşcinsel olup, yine kendi tercihiyle eşcinsel olan başka birisiyle ilişki kurması, çocuklara tecavüz edeceği anlama gelmez. Sapıklık, canilik ayrı bir şey. Eşcinselleri onaylamıyorum, ama kimse kimseye zorla bir şey yaptırmıyor en azından. İki olayı karıştırmamak lazım.3 çocuklu,2 torun sahibi,evli bir komşumuz şu an bir erkek çocuğuna tecavüzden hapiste ,olay olana kadar kimse bilmiyordu ama meğerse eşcinselmiş.
Tövbe tövbe tanrım bi fakir doyur sadaka filan ver canım ömrünün geri kalanı kurtulmuş resmen...
ay bilmeden evlensen nolucaktı evlendin çocuğun olsa o nasıl bir psikolojide olucaktımöğrendiğinde biz bile kaldıramıyoruz. Az veren candan çok veren maldan demişler bu çocuk maşallah hem kadına hem erkeğe... malı çok demekki..
homofobik değilim ama kimliğini gizleyip 1,5 yıl saklamak ne demek... varsa bi durum dürüstçe anlatmalıdıydı kendini.. ikincisi sennle çıkarken aranması resmen aldatmak...
Unut gitsin arkadaş olarak bile kalma bence
Ya ne demek kolayca silemiyorum seni aldatıyor sok aklına artık ayhÇok haklısınız ama kolayca silemiyorum işte kendime çok kızıyorum
Hanımefendi birini silmek kolay mı yaYa ne demek kolayca silemiyorum seni aldatıyor sok aklına artık ayh
Biri dediğin kişi seni aldatıyor haberin yokmuş bak şu haleHanımefendi birini silmek kolay mı ya
Kolay değil ofBiri dediğin kişi seni aldatıyor haberin yokmuş bak şu hale
+1Korku filmi gibi
Allah kimseyi bu duruma düşürmesinKorku filmi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?