- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
- Konu Sahibi ferhundegzr
Ne yapmayi dusunuyorsun simdi?Allah kimseyi bu duruma düşürmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapmayi dusunuyorsun simdi?Allah kimseyi bu duruma düşürmesin
Hep iyimser sevecen demedim ki gayet normal mutlu bie ilişkimiz vardıAyril tabiki. Zatrn erkek hep iyimser ve eevecen olamaz adam olanin dogasinda yok bu. Tuhafligi burdan gor iste.
Ne yapmayi dusunuyorsun simdi?
Haklısınız ilişkinin başında bisexual olduğunu söyleseydi anlayışla karşılardımbizde bu masa başında iki lak lak etmeyi flört zanneden bir anlayış oldukça eşcinsel erkekler daha çok kendilerini gizlemek için hetero ilişkilere girerler. konu sahibi için yazmadım ama böyle çok vaka var ne yazık ki.
keşke eşcinsellerin de diğer insanlardan farklı olmadığını anlasak da böyle olaylar yaşanmasa..
Bu yolun sonu gozukmuyor ne yazik ki . Ayrilirken suan uzulebilirsin, omrunun geri kalani mutlu olmak icinHiçbir fikrim yok ayrılmak geliyor içimden ama bırakamıyorumda çokk seviyorum of
Üslubunuza dikkat edin lütfen zaten üzgünümKIZIM AYRİL DİYORUM NİÇİN ANLAMIYOSUN AAA
Delircek gibi oluyorum düşündükçeBu yolun sonu gozukmuyor ne yazik ki . Ayrilirken suan uzulebilirsin, omrunun geri kalani mutlu olmak icin
yakınlaşma oldu mu aranızda öpüştünüz mü hiç ?
Oof biri gay biri ateist keşke erkekler olmasa
Canım benim de sevgilimle sorunlarım var ama benimki ateist ve evlenmemize izin vermiyorlar. Of nyse konuyu dağitmiyalımAnlamadım dediğinizi pardon
çok üzüldüm çok zor bir durum. Klasik bir aldatma değil ki ya .. Sonucta bu adamın hayatı hakkında çok önemli birşeyi bilmiyor mussunuz. kendisini biseksüel olarak mı tanımladı. Yoksa erkeklerden hoşlanıyordum ne bilim boşluktaydım artık öyle bir egilimim yok mu dedi, çok karışık bir durum ya . Herşeyi geride bıraksa hala o hesap açık olmazdı sanırım.
Her ikisi de kötü biseksüel ise hayatınız boyunca hem erkek , hemde kadınlar bir tehdit oluşturacak. Nasıl güveniceksiniz ?
Gay se zaten paravan amaclı kullanıyor sizi .. kısacası iki ucu ... değnek misali.
hayatının ileride mahvolmasını istemiyorsan bence ayrılmalısın, çok seviyor olabilirsin ama bu şekilde mutlu bir hayat yaşayabileceğini düşünmüyorum açıkçası.
umarım en doğru kararı verebilirsin.
İçimizde gayet güzel bir ilişkimiz vardı her ilişkide olan şeyleri yapıyordukparavan yapar kız arkadaşını, dışarıdan standart görünür fakat içeride durum değişiktir
aynen öyle , güven geri gelemeyen birşey maalesef. Hayatını kuşkular üzerine kurmak istemezsin değil mi ?Evet o kadar süredir bunu saklayan birisi daha neler neler saklar