• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşcinsel erkek neden bir kadınla sevgili olur?

bizde bu masa başında iki lak lak etmeyi flört zanneden bir anlayış oldukça eşcinsel erkekler daha çok kendilerini gizlemek için hetero ilişkilere girerler. konu sahibi için yazmadım ama böyle çok vaka var ne yazık ki.
keşke eşcinsellerin de diğer insanlardan farklı olmadığını anlasak da böyle olaylar yaşanmasa..

bizde bu masa başında iki lak lak etmeyi flört zanneden bir anlayış oldukça eşcinsel erkekler daha çok kendilerini gizlemek için hetero ilişkilere girerler. konu sahibi için yazmadım ama böyle çok vaka var ne yazık ki.
keşke eşcinsellerin de diğer insanlardan farklı olmadığını anlasak da böyle olaylar yaşanmasa..
Haklısınız ilişkinin başında bisexual olduğunu söyleseydi anlayışla karşılardım

çok üzüldüm çok zor bir durum. Klasik bir aldatma değil ki ya .. Sonucta bu adamın hayatı hakkında çok önemli birşeyi bilmiyor mussunuz. kendisini biseksüel olarak mı tanımladı. Yoksa erkeklerden hoşlanıyordum ne bilim boşluktaydım artık öyle bir egilimim yok mu dedi, çok karışık bir durum ya . Herşeyi geride bıraksa hala o hesap açık olmazdı sanırım.

Her ikisi de kötü biseksüel ise hayatınız boyunca hem erkek , hemde kadınlar bir tehdit oluşturacak. Nasıl güveniceksiniz ?
Gay se zaten paravan amaclı kullanıyor sizi .. kısacası iki ucu ... değnek misali.
hayatının ileride mahvolmasını istemiyorsan bence ayrılmalısın, çok seviyor olabilirsin ama bu şekilde mutlu bir hayat yaşayabileceğini düşünmüyorum açıkçası.

umarım en doğru kararı verebilirsin.

cinsel tercihini gizleyen, sen hayatında iken baska arayışlara giren, ( ki bu senin yakın zamanda fark ettigin kadarı ya farketmediklerin??) ,aldatan,kandıran, duygularını hiçe sayan, psikolojini hiçe sayan,sadece kendini düşünen bir adam var karşında... bu kadar aciz olma. Bunca şeyi yapan insan yarın bir gun en yakınındaki bu eyilime sahip biriylr iliski yasadiginda omur boyu unutamayacağın bir tokat yersin. Sağlıklı düşün her sey duygular degildir. Zor evet kolay demiyorum fakat onemli olan da sağlıklı bir zoru başarmak zaten. Kendini iliskiye devam ederek kullandırma derim. Ama tabiki senin hayatın senin tercihlerin....

çok üzüldüm çok zor bir durum. Klasik bir aldatma değil ki ya .. Sonucta bu adamın hayatı hakkında çok önemli birşeyi bilmiyor mussunuz. kendisini biseksüel olarak mı tanımladı. Yoksa erkeklerden hoşlanıyordum ne bilim boşluktaydım artık öyle bir egilimim yok mu dedi, çok karışık bir durum ya . Herşeyi geride bıraksa hala o hesap açık olmazdı sanırım.

Her ikisi de kötü biseksüel ise hayatınız boyunca hem erkek , hemde kadınlar bir tehdit oluşturacak. Nasıl güveniceksiniz ?
Gay se zaten paravan amaclı kullanıyor sizi .. kısacası iki ucu ... değnek misali.
hayatının ileride mahvolmasını istemiyorsan bence ayrılmalısın, çok seviyor olabilirsin ama bu şekilde mutlu bir hayat yaşayabileceğini düşünmüyorum açıkçası.

umarım en doğru kararı verebilirsin.

Evet o kadar süredir bunu saklayan birisi daha neler neler saklar

Evet o kadar süredir bunu saklayan birisi daha neler neler saklar
aynen öyle , güven geri gelemeyen birşey maalesef. Hayatını kuşkular üzerine kurmak istemezsin değil mi ?
sen yakalamasan bu adam senden hala saklamaya devam edecekti, dürüst oldugunu düşünmüyorum , mecbur kaldı soylemeye hepsi bu.

Bunu affedersen devamı hep gelecek.

Back