- 18 Nisan 2017
- 61
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi ferhundegzr
-
öyle bir insan değil ki,utanması sıkılması yok pek bu konularda rahat bir insan eşcinsel çekinmezdi diye düşünüyorum ama toplumdan korkuyor olabilir tabiiEşcinsel olduğunu ele güne karşı saklamak için
Ya o kadar zaman geçirdim onunla bana karşı hep iyi davrandı ve sevdiğini hissettirdiPeki sana karşı nasıl davranıyor
bizim arkadaş o başka bu başka derdi
ama büyük çoğunluğu kamuflaj amaçlı olarak kadınlarla birlikte oluyor, evleniyor çoluk çocuğa karışıyor. bnz: anadolu ayıları.
+1Ya biseksüel ya gizleme
Saman altından su yürütmek yerine bana söyleseydi anlayışla karşılar ve ayrılırdım kimseye de reklam etmezdim bu çocuk eşcinsel diye ama böyle kullanıldım resmen berbat hissediyorum
Şu kral tv nin vj Bülent vardı, ince kaşlı güzel yüzlü bir adam. O adam evlenmişti , çok şaşırmıştım. Demekki oluyor böyle şeylerSaman altından su yürütmek yerine bana söyleseydi anlayışla karşılar ve ayrılırdım kimseye de reklam etmezdim bu çocuk eşcinsel diye ama böyle kullanıldım resmen berbat hissediyorum
Canım umarım biseksüeldir diğer ihtimal daha kötü
Bence biseksüel en iğrenci. Gay olsa yine iyi. Kimse kusura bakmasın da biseksüellik bence sapıklıktan ve açgözlülükten başka bir şey değil. Biseksüeller grup seks yapan insanlardan çıkıyor.Canım umarım biseksüeldir diğer ihtimal daha kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?