eşcinsel erkek neden bir kadınla sevgili olur?

Madem hesabin onun telefonunda girise aktif durumda.bulusurken kendi telini sarj etmeden git.hayatim bi instagrama bakayim de.al.o hesaba gir
Bu kimin hesabi gay birisi galiba vs de sor yani.en saglam.cevabi sevgilin verir.hemen etiketleme cocugu bi dur

Benim arkadaşım nisanlisini en yakın arkadaşının kocasıyla basmış ,17 sene geçmiş üzerinden hala kimseye güvenip ilişki kuramadı. Taşlara duvarlara vurmak lazım. Homofobik değilim tersi de olsa aynı şok olurdu bende ama ne bileyim bu tip asla kızı terketmeyecekti kamuflaj yapacaktı allahtan yakalamış.

Türkiye'de açık eşcinsel olmayı çoğu insanın gözü yemiyor, o yüzden paravan ilişki. Lezbiyen bir arkadaşımla gey bir arkadaşım ailelerine kendilerini sevgili gibi göstermişlerdi, çok tutucu aileleri vardı. İstemiyorsan ayrıl tabi, seni istemediğin halde paravan gibi kullanmaya hakkı yok. Hesabın kendisine ait olduğundan kesin emin ol ama. Biseksüel de olabilir. Ama her türlü seni aldatmış sayılıyor. Heteroseksüel açıdan bakarsak ikinci bir hesapla kadınlarla konuşan bir sevgili düşünün, farkı yok.

Bende öyle düşünüyorum ya

Şimdi arayıp konuşacağım kendisiyle yüzyüze konuşsak daha iyi olurdu ama en çabuk şekilde öğrenmek istiyorum durumun aslını

Mutlu olduklarına emin misiniz? Bunlar sevişmiyor mu? Adam kadını başka bir adamla mı aldatıyor? Nerden tutsan elinde kalır bir durum.

biseksueldir. ben evleneni gordum sevgili ne kelime...

Biseksüel olabilir. Böyle bir sevgilin olursa gelecekte seni bir erkekle aldatabilir. Çok itici.

öncelikle konuş. belki akrabasıdır? merak edip bakmış takip ediyor olabilir.
eşcinsel oldugunu biliyor ve kabul ediyorsa ( kimisi red eder-direnir bunun için ) bir kızla neden birlikte olur : toplum için. toplumda gay denmesin diye göstermelik kız ark. edinilir.
veya bununla baş etmeye calışıyordur. hayr sen gay degilsin bak kız arl. var diye kendini telkinde bulunuyordur.
ama bunları onu yadırgamadan direkt sor. kavga etme de baktın o kavgaya cekiyor olayı ayrıl.

Ohooo eşcinsellik olup evlenen varken sen sevgililiği sorguluyorsun

Kızlar bu arada buluşup konuşmaya karar verdik merak ettiğin ne varsa sor cevaplarım ama ayrılmayalım lütfen dedi inanamıyorum gerçekten ne diyebilir ki birkaç saat içinde buluşacağız of ne olacak bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…