• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esatımı kaybettim..

çok zor bi durum:gitme:
allahım size sabır versinn inş!

canım senin küçük meleğini rabbim senden daha çok sevmiş ve yanına almış cennet mekanı olsun diye bir laf var ama zaten o küçücük melek cennette oynuyor ve senin cennet vesilen olacak oğlun rabbim sana sabırların en büyüğünü versin allahtan geldik ve yine ona döneceğiz.....

söyleyecek birşey bulamadım bir an. acını anlıyorum canım. başın sağolsun. o şimdi melek.

tatoşcum Allah sabır versin canım minik esata ve sana çok dua etmiştim ama senin de dediğin gibi Allahım daha fazla çektirmedi esata başın sağolsun Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın yaşattığına da sabırlar versin

başınız sağolsun.Rabbim sabır versin.yüreğinizdeki acıyı paylaşıyorum.Allah gani gani rahmet eylesin minik meleğe.

Çokk üzüldüm,çok duygulandım.Rabbim sabır versin.Yavrunun mekanı cennet.
Allah kimseye yaşatmasın böyle acıları :(

Kelimelerin bittiği yerdeyim şu an ne denebilirki Rabbim bol sabır versin size, artık sizi cennette bekleyen bir meleğiniz var, sabretmek zor olsada elimizden birşey gelmiyor, başınız sağolsun.

Evet Rabbim Esat ını daha çok sevmiş,ahirette sana şefaatçi bir melek nasip ederek senide ne kadar çok sevdiğini hepimize göstermiş.Dilerim sabır ile Hak'tan gelene razı olur bu sınavıda geçersin.Rabbim sabırlar versin

ne denir bu acının üstüne ne yazılır.Allah sabır versin.çok üzüldüm çok...

Allah sabır versin.bişey söyleyemiyorum başka.çükü ne desem boş.bundan ötesi yok ki.

rabbim sabırlar versin..tekrarını yaşatmasın..evlat acısı bu dünyada yaşanabilecek acıların bence en büyüğü...gerçekten yanınızda olup destek olabilmeyi çok isterdim ..ama bir de şu var evlat sevgisi de dünyada yaşanabilecek sevgilerin en büyüğü bu nedenle kalan yavrunuza olan sevginiz size sarılacaktır..acınızı ancak o iyileştirecektir...rabbim yardımcınız olsun...

Başın sağolsun arkadaşım. Çok acı çektiğini bilmek ve karşında çaresiz kalmak çok zor.
Allah yardımcın olsun...

canım yaa çok üzüldüm ianaki..hüngür hüngür ağladım burda..Allah sabır versin..ne denirki başka..

okurken çok kötü oldum,Allahm dayanma gücü versin
cennet kapısında annesini bekleyecektir...

Bir Anne olarak kendimi sizin yerinize koydum ve şu an gözyaşlarını tutamıyorum. Allah büyük sabır versin. ınan ki o melek sizin şeffatciniz olacak buna inanın sizi cennette bekleyecek sizin eteklerinizden tutacak bunu unutmayın.

tatoş canım benim,
ne kadar üzüldüğümü anlatamam.seninde dediğin gibi allah daha çok acı çekmesini istemedi yavrunun ve onu yanına aldı.
allah sabır versin.

canım başın saolsunn inan benimde içim şuan çok yandı.allah sabır versin canım.

Back