Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım senin küçük meleğini rabbim senden daha çok sevmiş ve yanına almış cennet mekanı olsun diye bir laf var ama zaten o küçücük melek cennette oynuyor ve senin cennet vesilen olacak oğlun rabbim sana sabırların en büyüğünü versin allahtan geldik ve yine ona döneceğiz.....
tatoşcum Allah sabır versin canım minik esata ve sana çok dua etmiştim ama senin de dediğin gibi Allahım daha fazla çektirmedi esata başın sağolsun Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın yaşattığına da sabırlar versin
Kelimelerin bittiği yerdeyim şu an ne denebilirki Rabbim bol sabır versin size, artık sizi cennette bekleyen bir meleğiniz var, sabretmek zor olsada elimizden birşey gelmiyor, başınız sağolsun.
Evet Rabbim Esat ını daha çok sevmiş,ahirette sana şefaatçi bir melek nasip ederek senide ne kadar çok sevdiğini hepimize göstermiş.Dilerim sabır ile Hak'tan gelene razı olur bu sınavıda geçersin.Rabbim sabırlar versin
rabbim sabırlar versin..tekrarını yaşatmasın..evlat acısı bu dünyada yaşanabilecek acıların bence en büyüğü...gerçekten yanınızda olup destek olabilmeyi çok isterdim ..ama bir de şu var evlat sevgisi de dünyada yaşanabilecek sevgilerin en büyüğü bu nedenle kalan yavrunuza olan sevginiz size sarılacaktır..acınızı ancak o iyileştirecektir...rabbim yardımcınız olsun...
Bir Anne olarak kendimi sizin yerinize koydum ve şu an gözyaşlarını tutamıyorum. Allah büyük sabır versin. ınan ki o melek sizin şeffatciniz olacak buna inanın sizi cennette bekleyecek sizin eteklerinizden tutacak bunu unutmayın.
tatoş canım benim,
ne kadar üzüldüğümü anlatamam.seninde dediğin gibi allah daha çok acı çekmesini istemedi yavrunun ve onu yanına aldı.
allah sabır versin.