Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmişe bakıyorumda, TATOŞ sitde hamilelik doğum ve kaybedişi gün gün paylaşılmış, anılar kelime kelime burada... Durup durup bu konuya dönüp okuyorum tek tek her sayfayı her mesajı... Herkes öyle güzel duygularını ifade etmişki hepsi apayrı içinden geleni dökmüşler, kelimeler bile yaklaşmamış birbirine herkesin paylaşımı farklı....
Ben burada dağıldım.... Annesine, Babasına, yakınlarına Allah sabır versin....
canım okurken ağladım inan çok zor benimde kızım var ve onun yokluğunu bile düşünmek istemiyorum allahımk sabır versin canım çok zor çok ne ananın ne babanın yerini tutuyo yüreğinde kocaman bi yara açılıyo allahım bidaha yaşatmasın kimseye evlat acısı vermesin
Yok böyle bir acı,yok böyle bir yangın.
Benim içim yandı,yüreğim sıkıştı,sabırların büyüğünü dilerim Tatoşa.
Hamilelik haberlerini okumuştum.Şimdi bu satırları okuyorum,keşke görmeden atlasaydım.
Sabır,sabır,sabır...
başınız sağolsun.. allah sabır, güç, kuvvet versin.. bir evladınız daha var sanırım, sizi birbirinize bağışlasın.. çok acı, kelimeler kifayetsiz kalıyor, ne yazılır, nasıl teselli edilir evladını yitirmiş bir ana? allahım kimselere yaşatmasın..meleğiniz bekliyor olacak sizi cennette :gitme: