• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esatımı kaybettim..

Allah gani gani sabır versin size... ne denir ki. melek yavrun cennette sizi bekliyor Allah geride kalanlara uzun omurler versin...

çok zor çok acı çok üzücü.. yok şuan yaşadığım duyguları anlatmaya kelime..
Başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin..
Allah ım kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah çok zor çok....

Başınız sağolsun, Allah sabır versin, bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah

başın sag olsun rabbım dayanma gucu sabır versın:çok üzgünüm:

senağlamaçokk üüüzlldümm çokkkk bogazımdüğümlendiii kalbim sıkıştı başın aolsun.
kelimeler kıfayetsizzzz

ah canım arkadaşım esatımızın hamilelik haberini sanki dün vermiştin..şimdi bu başlığı görünce içim yandı kavruldu...o artık bir melek annesi...allahım sana dayanma gücü versin...başın saolsun tatoşum

Allah sabır versin. Başlığı görüyorum 2 gündür gözlerimi kaçırıyorum en sonunda dayanamadım girdim.
Yüreğim parçalanarak okudum. Başınız sağolsun.sözün bittiği yer ne desek boş.
Dediğin gibi yavrunun fazla acı çekmemiş olması tesellin olsun canım.

çok üzüldüm sizi teselli etmeye yetecek hiç bir söz bulamıyorum yokta zaten.Allah yardımcınız olsun ,sabır versin.Başınız sağolsun rabbim kimseye evlat acısı çektirmesinsenağlama

allah sabir versin canim basin saolsun, inan acini paylasiyoruz biz subat anneleri olarak.Su an melegin insallah rahatlamistir artikmafoldumben

allah sabırlar versin inş canım çok zor evladını kaybetmen allah yüreğindeki yangına su serpsin inş
selametle

canım basın sagolsun rabbım bır daha yasatmasın böyle bır acıyı ınsallah cok uzuldum evlat acısı hıcbırseye benzemıyor malesef :((

Tatoşsenağlamasenağlama
sana neler neler yazmak isterdim ama bebeğinle ilgili 2 topiğinide aynı sayfada görünce boğazım düğümlendi,lafım sözüm bitti senağlama
Yüce Rabbim sana dayanma gücü,sabır versin:Saruboceq:
Başın sağolsun bacım
Esat günahsız küçük bir melek,mekanı cennet,doyamadığın yavrun cennette duacın olsunsenağlama

Burası sözün bittiği yer arkadaşım Allah yardımcın olsun şu anda inan dilim tutuldu Rabbim esatının üzerinden rahmet ve merhametini eksik etmesin.Birkaç ay önce 7 yıldır alışkın olduğum kuşum(muhabbet) ellerimde can verdi ve ben hala etkisinden kurtulamadım sen ise bu duygunun milyonlarca katını oğlunda yaşamışsın böyle bir acıyı düşünemiyorum bile Rabbim yardımcın olsun , sabırlar ihsan etsin , tekrar da böyle yada başka bir acı yaşatmasın.Unutmaki esat'ın senin için şefaatçi olacak...

gerçekten çok büyük bir acı sözün bittiği yer :( başınız sağolsun dmekten başka birey gelmiyor elimizden mekanı cennet olsun....:(

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
allah sabır versin.daha fazl yazıcak bişi yok zaten mafoldumben

Gözyaşlarıma engel olamadım salya sümük ağlayarak yazıyorum sana bunları.Ben bu kadar etkilenmişken sen neler yaşıyorsundur kimbilir.Allah sabırlar versin kimseye evlat acısı vermesin çok zor diyecek söz bulamıyorum başın sağolsun....

Basiniz sagolsun...
Ben bile bu kadar üzülmüsken kimbilir siz ne durumdasinizdir...
Rabbim sabir versin; gercekten cok aci...

Back