Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allahın kimseye böyle acı vermesin başın saolsun arkadaşım ne diyceğimi bilemiyorum Allah sabırların en büyüğünü versin o artık küçük bir melek olmuş annesini mutlaka bir yerlerden görüyordur...
Çok üzüldüm. Başın sağolsun. Ama çok üzme, yıpratma kendini. Yavrun unutma ki cennette. Küçük Esat'ı sevgi dolu güzel anılarınla hatırla, o senin kalbinde güzel anılarla yaşasın.
tatoş um canım inan çok üzüldüm..inanamadım..allah peygamber sabrı versin sizlere inşallah...esat ın mekanı cenneti olsun...allah talha ya uzun mutlu bir ömür nasip etsin..canım benim sınav dünyası bu dünya...sen gerçekten acı bir yoldan geçiyorsun..rabbim sana dayanma gücü versin....
tatoş, senin ve bebeğin için ne kadar çok dua etmiştik, onu annesine bağışla rabbim diye, sadece sen kaybetmedin bebeğini, biizm de evledımız gitti, inanamıyorm, hala şoktayım, yanında olup ellerini tutmak isterdim..
içim yandı çok içim yandı. her aklıma geldiğinde hep dua ettim senin için oğlun için.melek yavrunu rabbim o kadar sevmişki minik bedeni daha çok acı ceksin istememiş.allah sana peygamber sabrı versin.melek oldu uçtu yavrun.başın saolsun.