Esatımı kaybettim..

Allahın kimseye böyle acı vermesin başın saolsun arkadaşım ne diyceğimi bilemiyorum Allah sabırların en büyüğünü versin o artık küçük bir melek olmuş annesini mutlaka bir yerlerden görüyordur...

diyecek bi söz bulamıyorum.bende bebeğimi kollarımda kaybetmiştim.tarifsiz bi acı.
başın saolsun.

Çok üzüldüm. Başın sağolsun. Ama çok üzme, yıpratma kendini. Yavrun unutma ki cennette. Küçük Esat'ı sevgi dolu güzel anılarınla hatırla, o senin kalbinde güzel anılarla yaşasın.

Başınız sağolsun.Allah bir daha yaşatmasın inş.Çok zor olduğunu anlayabiliyorum.ama elden ne gelir Allahın takdiri demekden başka

Mekanı cennet olsun Esat'ın
Allah sabırlar versin...senağlama
sözün bittiği yer burası sanırım...

tatoş um canım inan çok üzüldüm..inanamadım..allah peygamber sabrı versin sizlere inşallah...esat ın mekanı cenneti olsun...allah talha ya uzun mutlu bir ömür nasip etsin..canım benim sınav dünyası bu dünya...sen gerçekten acı bir yoldan geçiyorsun..rabbim sana dayanma gücü versin....

canım başın sağ olsun... kelimeler boğazıma düğümleniyor inan. diyecek bişey bulamıyorum.. rabbim diğer oğlula uzun ömürler versin..

tatoş, senin ve bebeğin için ne kadar çok dua etmiştik, onu annesine bağışla rabbim diye, sadece sen kaybetmedin bebeğini, biizm de evledımız gitti, inanamıyorm, hala şoktayım, yanında olup ellerini tutmak isterdim..

canım arkadaştan duydum Allahım sabırlar versin sana

rabbim sabır versin ....ne diyeceiğimi bilemiyorum çünki bu acı geçecek bir acı değil
makanı cennet olsun cnm

içim yandı çok içim yandı. her aklıma geldiğinde hep dua ettim senin için oğlun için.melek yavrunu rabbim o kadar sevmişki minik bedeni daha çok acı ceksin istememiş.allah sana peygamber sabrı versin.melek oldu uçtu yavrun.başın saolsun.

allah sabır versin canım çok üzüldüm.tüylerim diken diken oldu.allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

az önce küçük esat ve bu dünyadan ayrılan herkes için yasin okudum ve dua ettim..allah kabul etsin..mekanları cennet olsun...

çok üzüldüm inanın.allah sabır versin.düşündüğün çok doğru canım.yaa her günü ızdırapla gecseydi.herşeyde bir hayır vardır. rabbim.acını hafifltsin

canım başın sağolsun çok üzüldüm allah sabır versin sana.rabbim tüm evlatları ailelerine baışlasın kimseye evlat acısı yaşatmasın.

tatoşummmm canımmm Rabbim sabırlar versin.Esat cennet vesilen olsun inşallah.
Çok üzüldüm çok kötü oldum yaaa.((

cok uzuldum ne diyecegimi bilmiyorum inanki.. Allahim sabirlarin en buyugunu wersin sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…