• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esatımı kaybettim..

Rabbim kimseyi evlat acisıya sınamasın çok zor inan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Rabbim sana versin dayanma gücü versin diğer evladını sana bağışlasın

Allah sabır versin Allah başka acı göstermesin.
Çok duygulandım okurken.
Başınız sağolsun...

Allahım sabır versin size, meleğin cennette annesi ağlama :(

Son düzenleme:
başınız sağolsun rabbim size ve talhanıza uzun hayırlı ömürler versin

başınız sağolsun rabbim sabırlar dayanma gücü versin..
içim eridi okurken...

Allahım sabırlar versinnn....
Çok çook üzüldümmm....

başınızsağolsun okurken çok kötü oldum Allah sabır versin

rabbim sana sabırların en büyüğünden versin inşş çok zor dünya imtihan dünyası sen inş bu sınavı hayırlısıyla atlatırsın esadın melek oldu şefaatçin olucak senin öbür dünyada annesi unutmıycak senii
dualarımdasın canımm Allaha emanet olll

Başınız sağolsun, içim burkuldu okurken yazdıklarınızı, Allahım size sabırlar versin inşallah

ALLAH ü teala peygamber sabrı versin,.bu dünyadaki imtihanınız çok acı bi şekilde olmuş,.ALLAHIM kimseye yaşatmasın.çok zor,iki kere düşük yapmış biri olarak,daha karnımda iki aylıkken öldüklerinde ne kadar üzüldüğümü anlatamam,ama sizi düşününce içim titrediiimafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Allah sabır versin başınız sağolsun çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim :çok üzgünüm:

cnm allah sabır versin sana.
çok üzücü bi olay allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.

başınız saolsunn allah sabır versinn

allah yardımcın olsun başın sağolsun ama daha bugün toprağa vermişsin yavrunu interneti açmak nasıl aklına geldi böyle bir günde anlamadım

inan canım bende aynı şeyi yazacaktım ama tepki alabılırım dıye yazamıyordum.senın yazdıgını görünce yazayım bende.gercekten böyle bir günde nasıl bılgısayar acmak aklına gelmiş.ki böyle günlerde insan nefes almayı bile unutur.ne diyeyeim yasadıgınız cok acı.
başınız sağolsun Allah sabır versin

başınız sağolsun,allahım sabırlar versin....

Allah sabrınızı arttırsın,üzülmeyin nolur,başınız sağolsun....

Allah Yardımcınız olsun...ınşallah tez zamanda sabrını versin size...
Başınız sağolsun.:teselli:

başınız sağolsun evlat acısı çok zor rabbim sabır versin sizemafoldumben

Böyle bir acı karşısında söylenecek kelime bulamıyorum.....
Rabbim bol bol sabırlarını versin.. çokkk çokkkkkkkk zor

Back