Esatımı kaybettim..

Başınız sağolsun Rabbim size dayanma gücü versin,yazıyı gözyaşlarımla okudum mafoldumbenAllah kimseye bu acıyı yaşatmasın.Yavrunuz melek olmuş,eminim herdaim uzaklardan annesini izliyor olacak.

Başınız sağolsun..allah dayanma gücü versin..

Böyle bir acı karşısında söylenecek kelime bulamıyorum..... Allah bol bol sabırlarını versin.. mekanı cennet olsun:çok üzgünüm:

Başın sağolsun canım...
Günahsız meleğinin mekanı cennettir zaten...

acını hissettim arkadaşım inan..çok kötü oldum..söylencek bişiy yok..evlat acısı..başın saolsun,Allah sabır wersin..sana da eşine de..

başınız sağolsun
Allah sabırlar versin

mafoldumben mafoldumben
başınız sağolsun mafoldumben

Allah ım sabırlar verisnn böyle bi acının tesellisini bulamıyorum mafoldumben
başınız sağolsunn mafoldumben

Allahım sabır versin cok zor kelimeler dügümlendi bogazımda okurken...basınız sagolsun

başınız saolsun yavrunuzun yattığı yer cennet olsun.kelimeler yetersiz evlat acısı çok zordur.

mafoldumben
cok kötü oldum ..
basin sag olsun..
ne denir ki.
ne desek acin hafiflemeyecek biliyorum.
allah evlatlarimizi korusun..
allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin ((((((

rahat uyu esat bebek ((

başın sağolsun cnm... ne diyeceğimi bilemiyorum zaten boğazım düğümlendi...

allah size acıların en büyüğünü vermiş, sabırların da en büyüğünü verir inşallah...
belki de o minicik beden yaşayacağı kocaman ameliyatların karşısında daha çok acı çekecek ve size de daha çok acı verecekti.
o gül kokulu yavru şimdi bir melek, siz de bir melek annesisiniz.
hayrı allah bilir ama belki böylesi daha hayırlıdır.
güçlü olmaya çalışın.allah yardımcınız olsun,allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.

yaşadıklarını çok iyi biliyorum benim kuzumda ölümden döndü. Acısı tarif edilemez bişey. En büyük acı.
Allah sabırlığını versin.

canım nasıl üzüldüm anlatamam gözlerim doldu nsıl bi acıdır tahmin bile edemiorum beni bile böyle etkiledigine göre sen ne haldedirsin kimbilir.. allah sana ve eşine sevenlerine sabır versin cnm başın saolsun.

rabbim sabır versin inşallah ikinci bi evlat verir unutturur bunun acısını iinşaalllahhhh...başın sağolsun....

allah sabır versin.mekanı cennet olsun...

tatoşcum allah sabır versin canım
sözün bittiği yer
allah abisine uzun ömür versin
sana da dayanma gücü
senin de dediğin gibi daha fazla acı çekmeyecek olması tek tesellisi insanın

Hepimiz çok üzüldük Tatoş...Allah sizlere sabırlar versin ..Esatın mekanı Cennet olsun

( ne büyük bir acı(
ALlah sabır versn tekrarını yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…