• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esatımı kaybettim..

başlığı görünce beynimden vuruldum inanınmafoldumben
çok üzüldüm söyleyecek her söz kifayetsiz
Allahım sabır versin size Esadınız cennette duacı size
Allah sabır metanet versin

Allah bol sabır versin inşallah.kimseyede evlat acısı yaşatmasın.
ne güzel bir teselli bulmuşsunuz kendinize çok çekmedi diye aslında teselli değil de tam anlamı ile gerçeğin ta kendisi olmuş...Allah rahmet eylesin

Allah sabir ve dayanma gücü versin.. COk üzüldüm.

Başınız sağolsun canım....
ALLAH sabırlar versin.....

OFFFFFFF BİŞE YAZAMIYCAM VALLA YA
BUNLARI OKUYUNCA BURDA MAHVOLUYORUM
RABBİM HERKESİN YAVRUSUNA SAĞLIK SIHHAT UZUN ÖMÜRLER VERSİN
SİZE DE ÖNCE SABIR SONRA SAĞLIK VE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN:gitme:

Tatosum:çok üzgünüm:
Offf.....cok üzüldüm canim, inanki icim sizladi....:çok üzgünüm:

Allah sabir versin sana...baska birsey diyemiyorum suan.:çok üzgünüm:

canım acını anlıyorum allah sabır versin basınız sagolsun allah onu daha cok seviyormus ki evet buradaki kötülükleri göstermeden melek yaptı onu öbür dünyada beraber olacaksınız yeri hazır zaten yeri cennet onun

allah sabır versin başka ne denar ki?
insan yazacak birşey bulamıyor....

ne diyeceğimi bilmiyorum arkadaşım, gerçekten mahvoldum ben Allah sana sabır güç versin başın sağolsun

cnm şuanda ne yazacağımı inan bilmiyorum okadar çok üzüldümki anlatamam.hamileliğin doğumunu biliyorum.burdanda sürekli takip etmiştim esatın gelişimini eşinden ayrılman vs.hepsi üst üste geldi senin için.rabbim talhanı sana bağışlasın.canından can gidiyor.ama biz bu dünyada emanetçiyiz.rabbimin bize gönderdiği meleklere en iyi şekilde bakmak için görevlendirilmiş emanetçileriz.ve inana bana sen esat meleğine çok iyi baktın elinden gelen herşeyi yaptın.unutma bizler ne bir nefes uzatabiliriz onların ömrünü nede bir nefes kısaltabiliriz.onları bize verende allah alanda.mekanı cennet şefaatçin olucak geride kalan oğlun için güçlü ol cnm

canım başın sağolsun. inan ne diyeceğimi bilmiyorum..çok üzüldüm çok...rabbim sabırlar versin...:Saruboceq:

basin sagolsun canim bu durumda insan ne der inan kelimeler yetersiz kaliyor acin cok büyük allah kimseyi evladiyla sinamasin evlat acisi tatirmasin inan cok ama cok üzüldüm Allahim sana dayanma gücü versin gerideki evladina üzün ömür versin ........ mekani cenet olsun evladinin

İnanın şuan tüylerim diken diken oldu ve
gözyaşlarımı tutamıyorum...
Başınız sağolsun,Allahım sizlere sabırlar versin..
böyle bir acının tesellisi olmaz,
söyleyecek söz bulamıyorum...
sadece sabr..sabır...sabır....

Kelimeleri toparlayacak gücü bulamadım kendimde.
Başın sağolsun, Rabbim sana sabırların en yücesini versin...mafoldumben

çok kötü oldum Allah bol sabır versin canım kimseyi evlat acısıyla yakmasın..

Allahım bu nasıl bir acı ki dün akşam üzeri, bebeğimi ,esat paşamı ,kollarımın arasında kaybettim..
Salı günü 22.12.2009 rahatsızlandı esat devamlı uyumak istiyordu..soluk alış verişi zor oluyordu..dudaklarıda hafiften morarmaya başlamıştı hastanenin acil bölümüne götürdüm..orada ilaçlı hava verdiler biraz daha iyi gibiydi sanki doktorlara kalbinin yarısı olmadığını anlattım..herkes şaşkınlıkla suratıma bakıyordu...geçirdiği anjiden bahsettim ve yakında ameliyat olacagındanda .bu arada esatın eli ayağı buzz kesmişti..doktorlar hastaneye yatıracaklarını söylediler banada o sırada esatın rontgen filimini çektir dediler ..esatı kucağıma aldım suzan yazıcı (kartal)acil bölümüne gittim filimin çekilmesi için sedyeye yatırdım baktımki esatın gözleri sabitleşmiş dudakları mosmor olmuştu..hemen bağırdım doktorlar koştuğu gibi müdahale ettiler ama tam yarım saat uğraştıktan sonra kurtaramadılar meğerse esat kollarıma ilk aldığımda can vermiş...
Kendimi kaybetmişim..ne yaptığımın farkında değilim..ağlamaktan bitkin düştüm ama yapılacak birşey yoktu...artık esat paşam yoktu..yavrum kollarımın arasında son nefesini vermiş...ne büyük bir acı anlatamam...
Bugün de yavrumu toprağa verdim..rabbim demekki benden daha çok seviyormuş esatımı..şimdi sakin kafayla düşünüyorumda en azından yavrum çok çekmedi...bunada binlerce şükür diyorum...
...rabbim kimseye böyle acılar nasip etmesin...

Sen melek oldun artık yavrum......
Mekanın cennet olsun...esatım...

Mekanı cennet olsun, sizlere Allah sabır versin... Sizinde söylediğiniz gibi rahatsızlığı varmış çok çekmemiş. Ne söylesek boş....

Back