• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esatımı kaybettim..

canım çok üzüldüm inan ne yazacağımı bilemiyorum rabbim sabırların en büyüğünü sana versin cennet kuşu oldu....

Allahım bu nasıl bir acı ki dün akşam üzeri, bebeğimi ,esat paşamı ,kollarımın arasında kaybettim..
Salı günü 22.12.2009 rahatsızlandı esat devamlı uyumak istiyordu..soluk alış verişi zor oluyordu..dudaklarıda hafiften morarmaya başlamıştı hastanenin acil bölümüne götürdüm..orada ilaçlı hava verdiler biraz daha iyi gibiydi sanki doktorlara kalbinin yarısı olmadığını anlattım..herkes şaşkınlıkla suratıma bakıyordu...geçirdiği anjiden bahsettim ve yakında ameliyat olacagındanda .bu arada esatın eli ayağı buzz kesmişti..doktorlar hastaneye yatıracaklarını söylediler banada o sırada esatın rontgen filimini çektir dediler ..esatı kucağıma aldım suzan yazıcı (kartal)acil bölümüne gittim filimin çekilmesi için sedyeye yatırdım baktımki esatın gözleri sabitleşmiş dudakları mosmor olmuştu..hemen bağırdım doktorlar koştuğu gibi müdahale ettiler ama tam yarım saat uğraştıktan sonra kurtaramadılar meğerse esat kollarıma ilk aldığımda can vermiş...
Kendimi kaybetmişim..ne yaptığımın farkında değilim..ağlamaktan bitkin düştüm ama yapılacak birşey yoktu...artık esat paşam yoktu..yavrum kollarımın arasında son nefesini vermiş...ne büyük bir acı anlatamam...
Bugün de yavrumu toprağa verdim..rabbim demekki benden daha çok seviyormuş esatımı..şimdi sakin kafayla düşünüyorumda en azından yavrum çok çekmedi...bunada binlerce şükür diyorum...
...rabbim kimseye böyle acılar nasip etmesin...

Sen melek oldun artık yavrum......
Mekanın cennet olsun...esatım...

offffffffffffff ya küçük meleğin melek oldu başın sağ olsun
canım ne kadar üzülmüşundür anlıyoruzz allahım sana sabır versin aminnn:Saruboceq:

allahım yardımcınız olsun gercekldende sozun bıttıgı yer sankı..

allahım sabırlar versin söylenecek sözün olmadıgı yer deyiz rabbim sabrınız versin meleğin seni artık cennetden izliyorr allahım kimseye yasatmasın en büyük acı bu olsa gerekkk

canım benim ALLAH sabırlar versin.şimdi ne desek boş.inan çok üzüldüm.mafoldumbenakannehir

Başınız Sağolsun Rabbim Sabırlar Versin :Saruboceq:

tatoşum canım benim.başlığı görünce dondum, dumur oldum.şuan gözyaşlarıma engel olamıyorum.ne denebilirki şuan..ama acını seninle derinden paylaşıyorum.allahım sabır versin.
ama unutma senin bi oğluşun daha var.onun için güçlü olman gerekiyor.canım arkadaşım..madden olmasada manen gönülden sıkı sıkı sarılıyorum sana..

allahım sabırlar,dayanma gücü versin.
çok ama çok üzüldüm okuyunca allahım kimseye avlat acısı yaşatmasın.
bundan sonrasındada inş size esat gibi güzel yavrular nasip etsin.

Allah sabırlar versin, sözün bittiği yerdeyim.

Allah sabır versin, ne diyeceğimi bilemiyorummafoldumben

Cok uzuldum, evlat acisi en agiri ve zoru.....minik melegin eminim suanda sana gulucuklerini gonderiyordur, Allah sabir versin..

Allah'ın sabırların en büyüğünü versin

Çok çok üzüldüm,Allah sabır versin.mafoldumben

başnız sağolsun... okurken çok kötü oldum..Allah sabır versin. güç versin.

başın sağolsun Allah sana da dayanma gücü versin canım

Back