Sağol canim az da olsa bir seyler yapmaya çalışıyorum önemli olan pes etmemek buraya yazmadigim zaman pes etmisim demektir ama ben devam edeceğim insallah eritecegim alt tarafi :)Başarılar canım sende benim kafadansın sanırım. Bende diyet yapmıyorum akşam erken yemeye çalışıp hareketi artırmaya çalışıyorum. Başarılar diliyorum.
Benim baya fazla var 20 kilo kadar vermem lazım ama 1 sene verdim kendime pes etmeden devam etmeye çalışıyorum. Dediğin giib buraya yazmak motive edici oluyor. Şunada kadar 1 kilo kadar verebildim.Sağol canim az da olsa bir seyler yapmaya çalışıyorum önemli olan pes etmemek buraya yazmadigim zaman pes etmisim demektir ama ben devam edeceğim insallah eritecegim alt tarafi :)
Sen ne durumdasin sıkıntın ne
Önemli olan kendimizi cok kisitlayip bunalima sokmamak yavas olsun ama etkili olsun canim umarim basaririz ikimiz deBenim baya fazla var 20 kilo kadar vermem lazım ama 1 sene verdim kendime pes etmeden devam etmeye çalışıyorum. Dediğin giib buraya yazmak motive edici oluyor. Şunada kadar 1 kilo kadar verebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?