Merhaba canim benim. 4. Gün yürüyüş u tempolu olmadi gezi halinde oldu ama önemli olan hareket daim olur insallahh basen hareketibi yapamamisim pazartesiden beri onu farkettim buraya yazmak gercekten coook ise yariyor.beslenmemi yola koymaliyim.Cranial nasıl gidiyor canım
Yürüyüşü baya oturttun sanırım maşallah
Bende pek yürüyemedim niyetleniyorum yağmur yağıyor filan:) Leslie yapmaya çalışıyorum hergün olmasada ama son bi haftadır baya az yemeye başladım.Merhaba canim benim. 4. Gün yürüyüş u tempolu olmadi gezi halinde oldu ama önemli olan hareket daim olur insallahh basen hareketibi yapamamisim pazartesiden beri onu farkettim buraya yazmak gercekten coook ise yariyor.beslenmemi yola koymaliyim.
Senin nasıl gidiyor canım
Ben de bogazimi tutabilsem gercekten cok iyi olacak bıktım insanlarin sende basen var demesindenBende pek yürüyemedim niyetleniyorum yağmur yağıyor filan:) Leslie yapmaya çalışıyorum hergün olmasada ama son bi haftadır baya az yemeye başladım.
Basen kötü ya bendede var zayıflasam bile gitmiyorBen de bogazimi tutabilsem gercekten cok iyi olacak bıktım insanlarin sende basen var demesinden
Deme öyle canım ya incelir diye umuyorum en azindanBasen kötü ya bendede var zayıflasam bile gitmiyor
evet inceliyor biraz tabi, bakalım önce kiloyu vereyimde sonra inceltme harektlerine ağırlık vermeyi düşünüyorum.Deme öyle canım ya incelir diye umuyorum en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?