Canım Cassey Ho ile pilates yapıyorum başlangıç programı. Blogilaties yazarsan arama motoruna ulaşırsın :)cok sevindim canım naptin spor olarak ve ne zammandir yapiyosun
canim peki yabanci dil degil mi püf noktalari kacirm riski yok muCanım Cassey Ho ile pilates yapıyorum başlangıç programı. Blogilaties yazarsan arama motoruna ulaşırsın :)
Evet ingilizce canım ben ingilizceye hakimim Bayağı o nedenle Anlıyorum ama bence illa çok iyi anlamak gerekmez. Izlemek yeterli oluyor. Nefes alıp vermek konusunda da eğer izlersen inhale-exhale den başka bir şey demiyor. Yani nefes al-nefes ver :) mutlaka öneririm canım bence dil sıkıntı olmazcanim peki yabanci dil degil mi püf noktalari kacirm riski yok mu
tamam canım en kisa zamanda bakacagim bol incelmelerrr ikimize de :))Evet ingilizce canım ben ingilizceye hakimim Bayağı o nedenle Anlıyorum ama bence illa çok iyi anlamak gerekmez. Izlemek yeterli oluyor. Nefes alıp vermek konusunda da eğer izlersen inhale-exhale den başka bir şey demiyor. Yani nefes al-nefes ver :) mutlaka öneririm canım bence dil sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?