selam canim 400 ic bacak dedigim pilates cemberiyle yaptığım hani sana bahsetmistim ya da evde küçük bir top olursa da olur ama edinebilirsin gercekten etkili. sandalyenin ucuna oturuyoruz pilates cemberini bacaklarimiz arasina alip sıkıp birakiyoruz 100luk setler halinde.
kalca hareketi ise emekler pozisyonunda durup bacagi dizden kirip yukari kaldiriyoruz bunu da 100 kere yapiyoruz umarim anlatabilmisimdir canim
bahsettigim kalca hareketi bu canım
tamamdir canım allah kolaylik versin bize :)tamamdır anladım, ikisinide günlük yapılacaklar listeme aldım bildirimlerimi yaparım
tamamdir canım allah kolaylik versin bize :)
yaptigimiz tek farkli sey ben callanetics yapiyorum sen jillian ikisi de çok populer. ben dün ölçü aldim sen de al canim 1 ay sonra bakalim hangisi daha etkiliymis ne dersin :)
ben de yuruyus yapıyorum canim hem de 1 saat aştım kendimi :))tamam olur yanlız akşam değilde yarın sabah alalım ölçülerimizi, 1 martta tekrar ölçeriz, ben bide yürüyüş yapıyorum ama onu unutmayalım
anladim ki kardiyosuz olmaz bacaktaki yağlardan kurtulmak yag oranini düşürmek icin şart kardiyotamam olur yanlız akşam değilde yarın sabah alalım ölçülerimizi, 1 martta tekrar ölçeriz, ben bide yürüyüş yapıyorum ama onu unutmayalım
vayyy süpersinben de yuruyus yapıyorum canim hem de 1 saat aştım kendimi :))
anladim ki kardiyosuz olmaz bacaktaki yağlardan kurtulmak yag oranini düşürmek icin şart kardiyo
senin jilliani yapanlar genel olarak kas yaptığını söylüyor canim bi de proteinden zengin beslenirsek o da olur neden olmasin :))evet kardiyo şart, bide kas oranımızı artırabilsek aslında süper olurda artmıyo işte çok kolay değil kas yapmak
son yazdığın cümleyi yeni goruyorum canim istersen alisana kadar 300 yap alisinca az geliyor :))tamamdır anladım, ikisinide günlük yapılacaklar listeme aldım bildirimlerimi yaparım
iç bacağıda 300 mü yapsak 400 çok sanki yaabaşlamadan tembellik yapıyorum
kac cm canim basenler birlikte eritebiliriz istersen :)Benimde basende sorun var canimmm en zorda sanki baseni eritmekkolay gelsin
kac cm canim basenler birlikte eritebiliriz istersen :)