Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canim ugramana cok sevindim cok sagol gel arada :))Canım güzel gidiyorsun maşallah :) ihtiyacın olan biraz daha fazla irade. var mı bacaklarda bir ilerleme ?
iştahımı nasıl kapatayım cheescakeler falan istiyo caınım börekler nasıl yapıyosunuzhaaa bu arada TATLI YENMEYENNN 4. GUNNN :))
ay o tatli yenmeyen 4 gunden sonra aldi basini gitti tatlilar (iştahımı nasıl kapatayım cheescakeler falan istiyo caınım börekler nasıl yapıyosunuz
1 subat pazartesi
yumurta +
yogurt -
sebze -
meyve -
kuruyemis +
1.5 litre su
iyi cignenmeye calisildi
SPOR
3. GUN 300 BASEN
400 IC BASEN
100 KALCA
1 SAAT YÜRÜYÜS
30 SUMO SQUAT
OHH masallaaaah guzelce kabak lifiyle de bacaklarimi keseledim :))
selam canim 400 ic bacak dedigim pilates cemberiyle yaptığım hani sana bahsetmistim ya da evde küçük bir top olursa da olur ama edinebilirsin gercekten etkili. sandalyenin ucuna oturuyoruz pilates cemberini bacaklarimiz arasina alip sıkıp birakiyoruz 100luk setler halinde.300 BASEN (bizim yaptığımız hareket sanırım bu tamam yapıyorum)
400 IC BASEN (bunun fotosunu yada linkini istiyorum)
100 KALCA (bununda foto yada linkini istiyorum)
1 SAAT YÜRÜYÜS (bunu hergün 30 dakika yapmaya çalışıcam)
30 SUMO SQUAT (bunu zaten anlaşmıştık)
sen bana iç basen ve kalça egzersizini gönderirmisin canım, bildirimlere bunlarıda ekleyeyim
bahsettigim kalca hareketi bu canım300 BASEN (bizim yaptığımız hareket sanırım bu tamam yapıyorum)
400 IC BASEN (bunun fotosunu yada linkini istiyorum)
100 KALCA (bununda foto yada linkini istiyorum)
1 SAAT YÜRÜYÜS (bunu hergün 30 dakika yapmaya çalışıcam)
30 SUMO SQUAT (bunu zaten anlaşmıştık)
sen bana iç basen ve kalça egzersizini gönderirmisin canım, bildirimlere bunlarıda ekleyeyim