- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
-
- Konu Sahibi Findikburunlu
Sen basindan sonuna kadar anlat bakim :)) Kacta gittin hastaneye kacta ameliyata alindin kac saat surdu ve sonrasi bekliyorum merakla :))Merhaba ben ameliyat olalı 3 gün oldu esabil bey e ameliyatla ilgili merak ettiklerinizi elimden geldiğince yanıtlamaya calisirimmm
Sen basindan sonuna kadar anlat bakim :)) Kacta gittin hastaneye kacta ameliyata alindin kac saat surdu ve sonrasi bekliyorum merakla :))
Zoru atlattin artik. Tekrar gecmis olsun. Hani dedin ya esabil bey geliyor diye ameliyathaneye yanina gelip oradami soruyor. Yani sunu merak ediyorum. Son kez resmi nerede gosteriyoruz
Telefonu oraya sokamayiz ki. Yarin gorusmeye gidicem. Tamponlarin ne zaman cikacak.
Zoru atlattin artik. Tekrar gecmis olsun. Hani dedin ya esabil bey geliyor diye ameliyathaneye yanina gelip oradami soruyor. Yani sunu merak ediyorum. Son kez resmi nerede gosteriyoruz
Telefonu oraya sokamayiz ki. Yarin gorusmeye gidicem. Tamponlarin ne zaman cikacak.
Oyyy senin burun secme sansin vardi. Benim oda yok. Eline dustum Esabil beyin kuculsunde naparsaniz yapin diyicem artik :))Beni ameliyathaneye aldılar ama ameliyatın yapılacağı odaya almadılar ameliyathanenin girişinde beklettiler. odadan aldıkları yatakta yatarak bekledim. orda beklerken esabil bey yanıma geldi .sonra da bayıltmadan önce bu sefer ameliyatın yapıldığı yerde konustuk.telefon almazlar zaten ben istediğim burnun resmini renkli olarak çıkarttım o vardı elimde onu alıyorlar ameliyathaneye.ameliyat başlamadan beni bayıltmadan önce 10.kez gösterdim :)
Tamponlarım için çarşamba günü gel dedi.
Umarım istediğim gibi olur tüm fotoları atarim zaten size
Ben hic kusamam midem bulaninca aglamaya baslarim. Seni kacta aldilar ameliyata kac saat surdu seninki.Bu arada benim bünyem güçlü değil ve genelde bi hastalık durumuna karşı vücudumun tepkisi kusmak olur bir keresinde usuttugum için 20 defa kusup hastanelik olmuştum ağrı da 3-4 saat oldu sonra geçti
Ben sana cok guzel olacaksin dedimmm. Senin dudaklarda sahane zaten. Seni tahmin edebiliyorum nasil olacaksinBurnunu incelttim hafif bi kavis verdim ucunu sivrilttim dedi şu anda kalkık duruyor ama iner
Ben hic kusamam midem bulaninca aglamaya baslarim. Seni kacta aldilar ameliyata kac saat surdu seninki.
Tamponlarin bayagi uzun kalacak senin sasirdim. 3.ncu gun aliyor diyor herkes. Senin ki 1 hafta nerdeyseBeni ameliyathaneye aldılar ama ameliyatın yapılacağı odaya almadılar ameliyathanenin girişinde beklettiler. odadan aldıkları yatakta yatarak bekledim. orda beklerken esabil bey yanıma geldi .sonra da bayıltmadan önce bu sefer ameliyatın yapıldığı yerde konustuk.telefon almazlar zaten ben istediğim burnun resmini renkli olarak çıkarttım o vardı elimde onu alıyorlar ameliyathaneye.ameliyat başlamadan beni bayıltmadan önce 10.kez gösterdim :)
Tamponlarım için çarşamba günü gel dedi.
Umarım istediğim gibi olur tüm fotoları atarim zaten size
Ben sana cok guzel olacaksin dedimmm. Senin dudaklarda sahane zaten. Seni tahmin edebiliyorum nasil olacaksin
Tamponlarin bayagi uzun kalacak senin sasirdim. 3.ncu gun aliyor diyor herkes. Senin ki 1 hafta nerdeyse
Ben ne diyicem sen onu soyle bana. Secme sansim yok ama. Inceltebildiginiz kadar inceltinmi diyim. Birde hafif kalkik hafif kavismi diyim. Yoksa hic karismayimmi.Ayy ınsallah ya teşekkür ederim
5.gun alırım demişti sanırım o araya giren haftasonu için 2 günü saymadı
Ben diyicem sen onu soyle bana. Secme sansim yok ama. Inceltebildiginiz kadar inceltinmi diyim. Birde hafif kalkik hagif kavismi diyim. Yoksa hic karismayimmi.
Tamam kuzucuk. Tsk ederim. Yarin gorusmeye gidicem. Ameliyattan once ve sonrasi icin seni sorularimla bogabilirim ona gore :))