Esabil eker burun estetigi

Sen basindan sonuna kadar anlat bakim :)) Kacta gittin hastaneye kacta ameliyata alindin kac saat surdu ve sonrasi bekliyorum merakla :))

Tabiki :)

10.30 da orda olmamı istediler ama ben son kez esabil bey 'in yanına gittim istediğim burnu gösterdim yeniden ve istediğim değişiklikleri söyledim..sonra ameliyatların yapıldığı tarafa geçtim benden önce birisi yatış işlemlerini yaptirmis o yüzden önce onu aldılar o da burun ameliyatıydı .. benide odaya geçirip giyin dediler tek kişilik odadaydım annemle kardeşim giyinmeme yardim etti sonra benden önceki ameliyatın bitmesini bekledim daha sonra hemşireler gelip hasta hazır mı dediler çoktannn dedim :) ameliyathaneye geçtik orda da bi 20 dk bekledim esabil bey geldi ben yine istediğim burnu anlattım:) elimde istediğim burnun resmi vardı bu arada:) benden önce olan kişiyi çıkarttılar benide içeri götürdüler esabil bey e son kez istediğim burnu anlattım :) ben ameliyata çok rahat girdim beni bayıltmadan önce ameliyat ekibi ile konuşup gülüyordum hatta:)

Gözümü odada açtım direkt ağlamaya başladım çünkü çok agrım vardı titreme olmadı ama ağrım çoktu...kan kustum anesteziyi atmak için burnumdan da sürekli kan geliyordu mide bulantim için iğne yaptılar...3 defa kustuktan sonra anesteziyi attim ilk 3-4 saat agrım oldu onun haricinde sıfır ağrı hiç ağrı kesici içmedim daha...yuzum çok şiş göz altlarım ve göz kapaklarim mor...

Şu anda 3.gunum şişliklerin yeri değişiyor her gün ilk 2 gün ağzım açılmadı şu an her şeyi yiyorum.burnumdan arada kan geliyor gece sık sık uyanıyorum ama ağrım yok.doktor bey 'in verdiği ilaçları kullanıyorum.

Bunlar aklıma gelenler :)

Zoru atlattin artik. Tekrar gecmis olsun. Hani dedin ya esabil bey geliyor diye ameliyathaneye yanina gelip oradami soruyor. Yani sunu merak ediyorum. Son kez resmi nerede gosteriyoruz
Telefonu oraya sokamayiz ki. Yarin gorusmeye gidicem. Tamponlarin ne zaman cikacak.

Beni ameliyathaneye aldılar ama ameliyatın yapılacağı odaya almadılar ameliyathanenin girişinde beklettiler. odadan aldıkları yatakta yatarak bekledim. orda beklerken esabil bey yanıma geldi .sonra da bayıltmadan önce bu sefer ameliyatın yapıldığı yerde konustuk.telefon almazlar zaten ben istediğim burnun resmini renkli olarak çıkarttım o vardı elimde onu alıyorlar ameliyathaneye.ameliyat başlamadan beni bayıltmadan önce 10.kez gösterdim :)

Tamponlarım için çarşamba günü gel dedi.

Umarım istediğim gibi olur tüm fotoları atarim zaten size

Bu arada benim bünyem güçlü değil ve genelde bi hastalık durumuna karşı vücudumun tepkisi kusmak olur bir keresinde usuttugum için 20 defa kusup hastanelik olmuştum ağrı da 3-4 saat oldu sonra geçti

Oyyy senin burun secme sansin vardi. Benim oda yok. Eline dustum Esabil beyin kuculsunde naparsaniz yapin diyicem artik :))

Bu arada benim bünyem güçlü değil ve genelde bi hastalık durumuna karşı vücudumun tepkisi kusmak olur bir keresinde usuttugum için 20 defa kusup hastanelik olmuştum ağrı da 3-4 saat oldu sonra geçti
Ben hic kusamam midem bulaninca aglamaya baslarim. Seni kacta aldilar ameliyata kac saat surdu seninki.

Tamponlarin bayagi uzun kalacak senin sasirdim. 3.ncu gun aliyor diyor herkes. Senin ki 1 hafta nerdeyse

Ben diyicem sen onu soyle bana. Secme sansim yok ama. Inceltebildiginiz kadar inceltinmi diyim. Birde hafif kalkik hagif kavismi diyim. Yoksa hic karismayimmi.

Ben söylediklerimi yazıyorum esabil bey top gibi burun ucu sevmiyorum hafif sivri olsun burun sırtı kalın olmasın incelsin burun deliklerine çok dikkat edin asimetrik olmasın burun delikleri geniş olmasın ve kalkık olsun ben de aşırı doğal bi burun olsun takıntısı yok dedim.

Siz burnunuz kuculsun istiyordunuz- burnum küçülsun ben buna çok takiliyorum ve bu benim için cok önemli ayrıca ince zarif bir görüntü istiyorum inceltebildiginiz kadar inceltin, hafif bi kavis versin ve kalkık olsun diyebilirsiniz

Burun delikleri ve burun sırtı na biraz takıntım vardı onları da söyleyebilirsiniz

Burun sırtı kalın olmasın ve burun deliklerine dikkat edin geniş ve asimetrik olmasın

Tamam kuzucuk. Tsk ederim. Yarin gorusmeye gidicem. Ameliyattan once ve sonrasi icin seni sorularimla bogabilirim ona gore :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…