- 27 Haziran 2022
- 8
- 4
- 16
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy gerçekten mi? Hangi doktora? Ve sonuçları paylaşabilir misinn? Çok geçmiş olsun umarım her şey gönlünce olmuştur.Etlik şehir hastanesine gittim 2 hafta gecmeden sira geldi salı günü ameliyat olacam bende
Siz estetik olacak mısınız? Bende hem nefes alma sorunu var hem de estetik istiyorum. Özellere pek güvenim yok, Ankarada devlet hastanesi arıyorum. Bilgi verir misiniz?Etlik şehir hastanesine gittim 2 hafta gecmeden sira geldi salı günü ameliyat olacam bende
2 gün önce oldum çok güzel yaptılar özeldeki doktorlardan daha güzel tam istediğin burunu yapıyorlar 2 3 haftada hemen sıra geliyorDevlet estetik ameliyat yapıyor mu? Ben gittiğimde doktor yapılmadığını söylemişti.
VAyy gerçekten mi? Hangi doktora? Ve sonuçları paylaşabilir misinn? Çok geçmiş olsun umarım her şey gönlünce olmuştur.
Çok geçmiş olsun. Ay çok teşekkürler ya ben de randevu alayım. Hangi doktordu? Hangi bölüme randevu aldınız? Bir de fiyat hakkında da kesin olmasa da ortalama bir rakam söyleyebilir misiniz?2 gün önce oldum çok güzel yaptılar özeldeki doktorlardan daha güzel tam istediğin burunu yapıyorlar 2 3 haftada hemen sıra geliyor
Sebat Karamürsel ama ameliyat günü asistanlar ekip halinde yapıyor ücret 13.650 tl çok ucuz ve gercekten özeldeki gibi oldu burnum açık yapıyorlar bide onun için istediğiniz gibi oluyorÇok geçmiş olsun. Ay çok teşekkürler ya ben de randevu alayım. Hangi doktordu? Hangi bölüme randevu aldınız? Bir de fiyat hakkında da kesin olmasa da ortalama bir rakam söyleyebilir misiniz?
Ay çok iyiymiş. Kkb için mi randevu aldınız alayım hemen ))Sebat Karamürsel ama ameliyat günü asistanlar ekip halinde yapıyor ücret 13.650 tl çok ucuz ve gercekten özeldeki gibi oldu burnum açık yapıyorlar bide onun için istediğiniz gibi oluyor
Ay çok iyiymiş. Kkb için mi randevu aldınız alayım he
Hem kbb hem plastik cerrahiye randevu aldım, bakalım inşallah bende de sorun çıkmaz çabucak ameliyat yaparlarHayır direk plastik cerrahine gittim
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsunHem kbb hem plastik cerrahiye randevu aldım, bakalım inşallah bende de sorun çıkmaz çabucak ameliyat yaparlar