Esabil eker burun estetigi

Degismesini istemedim değişmiş . Degismese niye uzuleyim ki zaten güzeldi eski hali

Ben üstüne basa basa degismesin dememe rağmen değişmesine kızıyorum ben ayrıca doktora kötü demedim niye burnumu begenmedim diyen herkese böyle yorumlar yaşıyorsunuz anlamıyorum . Sizin burnunuzu iyi yapmıştır seversiniz benim ki eskisinden kötüyken nasıl güzel diyebilirim . Ayrıca amacım estetik değildi kemik eğriliği düzeltildi yani deviasyon ameliyatı geçirdim . Burun ucuna dokunmayın diye ondan dedim yani kaba çirkin bir burnum yoktu . Şu an burun kötü değil ama Değişik geliyor bende eski haline dönmesini istiyorum çünkü amacım degisiklik değildi . Bu doktorun iyi iş çıkarmış olmasını sizden çok ben istiyorum her gün dua ediyorum düzelsin diye ama eskisinden kötüyken de güzel diyemem . Doktor da burun ucuna dokunmayacagim demesine rağmen dokunduysa yani bu burun sislikten dolayi böyle değilse benım hakkım helal değil zira ameliyatlarda öncelik hastanın istegidir

Inanin bu konuda çok hassasim insanın kendi eliyle kendini mahvetmesi ne kadar kötü bir duygu bilemezsiniz . Kusura bakma seni uzduysem ama önceden aynalara bakmaya doyamazdim şimdi mutsuz bakıyorum . Burun çok mu kötü değil . Belki 6 ay içinde müthiş bir burun olacak o zaman herkese fotoğraf paylaşıp bu doktor yaptı diyeceğim . Ama şu an gerçekten Üzgünüm . Inşallah düzelir doktor düzelecek eski halini alacak 6 ay içinde dedi . Inşallah olur da ona elimde hediyemle teşekkür etmeye giderim hastaneye

Genel anlamda eskisinden daha iyi ama ben hala uzun olduğunu düşünüyorum açıkçası.daha küçük olmasını istemiştim fakat zaten hocada biraz küçülür demişti en baştan.ama beklenti işte insan ameliyat olunca daha iyi görünmek istiyor.1,5 ay oldu daha değişirmi bilmem.ödem sanki sadece uçta var diğer yerler büyük ölçüde şeklini aldı.bekliyorum bi umut belki tamamen oturunca biraz daha küçük gözükür diye.

Allahiiimm ne kadar guzel olmusss !! Önden tam da istedigim burun buydu
Ama benimkisi tam bir fiyasko
Gule gule kullanim gercekten cok hos ben cok cok cok begendim !!
Sans size gulmus..bize yandan bile ugramamis ofooffff
Ya çok teşekkür ederimm moral oldu gerçekten.önden memnunum ama yandan sanki hala biraz uzun gibi geliyor bana.yada bilemiyorum etrafta minik minik burunları görünce insan takıntı yapıyo sanırım.yoksa tabiki eskisine göre çok daha iyi.arkadaşım seninki nasıl foto atsan belki sana öyle geliyordur.

Bence yandan da öndende harika bir burun (nazar degmesin masallah) ve kesinlikle uzun degil gayet kibar gorunuyor..heleki önden muhtesem !
Özelden resim atabilirim ama ben aynalara küstüm..benim burunun olacak yani yok bugun 8.gunumdeyim..hem yamuk hem avatara benziyorum hem kalin ne oldugu belli degil

Çok çok teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum bunları duyunca Daha 8.gün herkes avatara benziyo hatta önden bildiğin odun görüntüsü oluyo arkadaşım merak etme sonrası çok güzel olur inşaAllah içini siner seninde.

Daha 8.gununuzde oldugunuz icin begenmemissinizdir.burnun seklini almasi 6 ay tam oturmasi ise 1 yil demisti doktor bey.bence sabirla bekleyin.ins bu surec sonunda istediginiz gibi bir sekil alir burnunuz.

Ins burnunuz istediginiz gibi sekil alir.en iyisi zamana birakmak.doktor bey de demis zaten.zamanla oturacak diye.boyle olumsuz yorumlari okuyunca bende ameliyat konusunda kararsiz kaliyorum

Sizinki eski haline gore baya kuculmus.onde odem var sanirim.sis duruyor.bence guzel olmus.gule gule kullanin.
Teşekkür ederim evet hala ucunda ödem var üst taraflardada sanırım az.ama ben yuvarlak hatlı burun seviyorum zaten.o yüzden önden şişde olsa sevdim.umarım sizde istediğiniz gibi bir burna kavuşursunuz.

Eki Görüntüle 2072314

Ben boyle bir burun istiyorum acaba doktor bey boyle bir burun yapar mii?
O tamamen senin burnunla alakalı yani ben daha küçük istemiştim mesela ama zaten ameliyat öncesi konuşmuştuk foto göstermiştim burdaki bi arkadaşın fotosunu okadar küçülmez demişti.sende isteğini belirtirsin olup olmayacağını söyler herlade.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…