Esabil eker burun estetigi

Rica ederim. inşaAllah tesekkurler. Oo buna sevindim yani gecte olsa duzeliyor. Gercekten cok aşamalı bir surec. Bunlari beynime kaziyorum aksilik olmazda ameliyat olursam aralikta sabirli ve bilincli davranmaya calisacagim. Hic usenecegimi sanmiyorum. Hergün yaparim umarim. Ben sunu merak ediyorum fikriniz var mi acaba diyelim ki ameliyattan sonra ayda 4 kilo olarak 15 kiloya kadar verdim. Acaba burnuma nasil bir etki eder. Olumsuz bir etkisi olabilir mi

Sende tek fark fazla ödem. Kaş arasi kesin duzelir. Ama burun sirti bu sekilde kalmaz orasida en azindan biraz duzelecek :)yamuk durmasi ödem kaynakli göz yanilmasidir. Masaj yapmaya basladin mı ya da ne zaman baslaniyor

Bu arada fiyat olarak doktor bana 2200 ile 2500 arası dedi ama hastane masrafı 1660 lira tuttu toplam benim
tesekkurler canim inşaAllah. Seninde düzelir öyle kalmaz merak etme
Benim ortalama 1200 1300 tutar

Benim simdiki burnum bu sekilde.esabil beyle gorusmeye gittigimde orta kalinlikta derim oldugunu soylemisti.yani ne ince ne de kalin deriliyim.hala cok kararsizim ameliyat konusundaEki Görüntüle 2075831
Hic korkmayin. Cok guzel olur. Kemerli burunlar ameliyattan sonra dahada guzel oluyor. Asil korkacak olan kisi benim. Hem kalin deriliyim. Hemde etli bir burun. Burun fazla kuculmez dedi. Burun deliklerinde kuculmez dedi. Gorusmeye gittiginizde begendiginiz burunlari gosterin. Bu olur bu olmaz diye soyluyor zaten. Eski burnumuzdan daha iyi yapacagina inaniyorum.

Ins guzel burunlara sahip oluruz.forumda bikac olumsuz yorumu okudugumda bile ameliyat konusunda endiselerim artiyor.ben 1 hafta once esabil bey le tekrar gorusmeye gittim.orada estetik olan hastalarinin burunlarina dikkatlice baktim.kucuk ve kibar duran burunlari vardi.hatta buradan bi arkadasin burnunu goturdum(esabil eker e estetik olan) benimki buna benzer mi diye sordugumda da yuzde yuz aynisi olmaz ama benzer olur dedi.

Burnum bu sekilde.kibar duran burunlari begeniyorum.orta kalinlikta deriliymisim esabil bey oyle dedi.ama forumda olumsuz yorumlari okuyunca ameliyat konusunda endiseleniyorum.esabil beyi secme nedenim fiyat konusunda uygun olmasi ve cok hastasinin olmasi.bu arada sizin burnunuzu da baya begendim.kibar minik bir burnunuz olmus.yuzunuze yakismis burnunuz.eminimki 6 ay sonunda daha da kuculecek.

Eklentiler

• 20171206_122935.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 552
En azindan olabilecegi soyluyor degil mi. Atip tutmuyor yani.

Teşekkür ederim canım inşaAllah dediğin gibi olur.beğenmene sevindim banada moral oluyor inan.senin burnun zaten çok sorunlu görünmüyor çok daha güzel olur emin ol.beklentin şuanki halinden daha iyi görünmesi ise mutlaka olmalısın bence pişman olmazsın.benim estetikle uzaktan yakından alakam yoktu çok zor karar verdim zaten yaş olarakta 31 yaşındayım geç bile kalmışım yani iyikide olmuşum diyorum şuan.başlarda biraz uzun geldi gözüme evet ama şuan alıştım memnunum eskisinden iyi oluyor o kesin bikere.gönlüne göre olur umarım herşey.

Yasim 31 deme gencsin daha :)) Ben napayim 46 yasindayim korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…