Esabil eker burun estetigi

Kizlar dun beklemekten catladim.. ilk ust goz kapagi ameliyati aldi. Arkasindan bir burun ameliyati. Arkasindan bir erkek burnu daha. Ben dun 15.40 ta girdim. 45 dk falan surmus. Aksam 10 a kadarda su bile yok dediler mahvoldum. Kavisinide kalkikliginida istediginiz gibi yapin dedim. Bakalim nasil olacak.

Cokk geçmiş olsun.eminim istediğiniz gibi olmustir:)

Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl hissediyorsun? Tampon takıldı mı?

Kizlar bana bi akil verin. 19 subat pazartesi ameliyat oldum ya. Doktor bey tamponlar icin diger pazartesiyi soyluyor 8 gun olacak hafta sonunuda katti. o zamanda cok fazla degilmi. Ameliyat oncesi 5.nci gun tampon 10.ncu gun alciyi aliriz demisti.

Kizlar bana bi akil verin. 19 subat pazartesi ameliyat oldum ya. Doktor bey tamponlar icin diger pazartesiyi soyluyor 8 gun olacak hafta sonunuda katti. o zamanda cok fazla degilmi. Ameliyat oncesi 5.nci gun tampon 10.ncu gun alciyi aliriz demisti.
Cok gecmis olsun canikom insallah memnun kalirsin..kisa surmus ameliyatin cok bir komlikasyon olacagini dusunmuyorm

Tsk ederim. Kemer yoktu belki ondan kisa surdu. 5.nci gun gitsem aldirsam olur degilmi.
Gitme imkanin varsa gidip gorus tabiki aklindan soru isaretleri gider.. Bende tampon yoktu o yuzden cok bilgim yok ama tamponlar alcidan once cikiyor diye biliyorum bnm alciyi doktor 1 hafta sonra cikarmisti tampon fazla durursa seni rahatsiz edebilir

Normalde öyle oluyor ama canım benimde atelim 10günde çıkmadı çünkü biraz bollaşması lazımmış benimki sıkı sıkı duruyordu 3,4 gün daha bekletti.belki seninde tamponların durması gerekiyodur kanaman çoksa vs.sebebini bilmiyorum ama yoksa cuma alırdı diye düşünüyorum

Kanamam ilk 2 gun cok fazlaydi. Bugun seffaslasti. Afedersin sarimsi sulu sümük gibi fazla olmasada surekli geliyor. Elimde pecete eksik degil. Cuma konustugumda 5.nci gun tamponu aliyorum dedi. Ameliyatin ertesi sabahi odaya geldiginde pazartesi alalim diyince neden diyemedim. Bi saydim 8 gun olacak pazartesi gunu. Acaba araya giren cumartedi pazaridami saydi dedim.

Kizlar tamponlarim alindi bugun. Bi anlik aci cektim. Sonra bir kac damla kan derken. Derin bir nefes aldim ohhh dedim ama. Yine tikandi. Serum fizyolojik aldim aspirator aldim. Eve geldikten sonra 2 kere yaptim ama yinede rahat nefes yok yine agizdan aliyorum. Esabil bey alcim icinde gevseyince gel dedi. Eve geldim aynaya baktim. Ucu inmis bile korktum dahada inerse diye.Bunada sukur tabi :))

Canım canını sıkmak istemem ama tamponlar alındığı an benimkininde kalkıklığı idealdi ama 1,2 milim daha iniyor sonra.artık inmez dedi bana bakalım görücez.gerçi zaten insede düşük olur artık şuan zatrn düz hiç kalkıklığı yok.nefes konusuna gelince içerdeki dikişler falan şiş oluyor bi süre daha alamayabilirsin.

Tatlim eve gelene kadar cidden sönmüs. Sen simdi bu inmeden sonra 2 mm dahami iner diyorsun. Inecekse insinde benim korkum hani kesi yapilan yer var ya ucu sarkik gozukmesin. Ben zaten karsidan gorunen burun deligi istemiyordum. Olcusunu ayarini Esabil beye birakmistim. Onlar yuze yakisan ayari daha iyi bilirler. Burun deliklerim esit olmus. Gece yarisi bi fark ettim burundan nefes aliyorum ama nasil mutlu oldum bilemezsin. Gunler sonra ilk kez uyudum diyebilirim. Birde su burun ici temizligini tam yapabilsem cok sevinicem. Icerde dikis varsa zarar veririm diye korkuyorum.

Yani canım benimki indi 1 veya 2 milim.hatta atel çıktığında tam kalkıklığı iyiydi böyle kalacakmı dedim 1,2 milim iner dedi ve gerçekten indi şimdi hafif kalkık değil öyle istemiştim ama düz duruyor.kesi yeri şuan sarkık gözükmüyorsa sonrada gözükmez merak etme.ama düşük yapacak değil ya ayarlamıştır öyle düşünüyorum.burun içi temizliği başlarda zor oluyor ben 1 ayda anca rahatlamıştım.bunlar geçer önemli olan içine sinmesi umarım istediğin gibi olmuştur.

Zaten kendisi dedi. Sorun senin burun ucunda cok etli dedi. Biraz kaldiricam birazda kavis vericem dedi. Ucuda kucultebildigim kadar kucultucem dedi. Benim sadece tembihledigim burun deliklerim karsidan gozukmesin ve esit olsun dedim. Dogal olanda bu zaten dedi.

Gozun aydin canim yazdiklarin dogrultusunda hersey gayet iyi gidiyor gibi sekli de istedigin gibi umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…