- Konu Sahibi Findikburunlu
Korkmayın :) inşaAllah istediğiniz gibi bir burna kavuşursunuz sizde.Yasim 31 deme gencsin daha :)) Ben napayim 46 yasindayim korkuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkmayın :) inşaAllah istediğiniz gibi bir burna kavuşursunuz sizde.Yasim 31 deme gencsin daha :)) Ben napayim 46 yasindayim korkuyorum.
Canım benim. Bende 40 yaşındayım. 8 ay önce oldum. İyi ki de olmuşum diyorum. Hiç korkma. İnşallah herşey istediğin gibi olur.Yasim 31 deme gencsin daha :)) Ben napayim 46 yasindayim korkuyorum.
Tsk ederim. Inanin hem yasimdan dolayi korkuyorum. Hemde cildimden dolayi. Cilt kalin burnumda etli. Surekli buradaki konulari okuyorumCanım benim. Bende 40 yaşındayım. 8 ay önce oldum. İyi ki de olmuşum diyorum. Hiç korkma. İnşallah herşey istediğin gibi olur.
Minicik incecik bir burun yuzumede yakismaz zaten. Cilt yapisi burun yapisindan dolayida bu mumkun degil. Ama eskisinden daha iyi olur diye tahmin ediyorum. Burada ameliyat olan arkadaslara bakiyorum eski burunlarina bakiyorum sonrada yeni hallerine az cok tahmin edebiliyorum buna benzer diye.Ameliyatim 19 subatta.Ama yorumlarından okuduğum kadarıyla gercekcisin. Yani minik incecik bir burun beklemiyosun. Öyle okuduğumu hatırlıyorum. Burdaki binlerce sayfayı okudum. Burası sayesinde başıma neler geleceğini tahmin ediyordum. Bu arada ameliyatın ne zaman. Ocaktamiydi
Çok uzun zaman. İyi sabirlisin. Ben kararı verdim 2 hafta sonra oldum. Öncesi sonrası resimlerini bekliyoruz o zaman.Minicik incecik bir burun yuzumede yakismaz zaten. Cilt yapisi burun yapisindan dolayida bu mumkun degil. Ama eskisinden daha iyi olur diye tahmin ediyorum. Burada ameliyat olan arkadaslara bakiyorum eski burunlarina bakiyorum sonrada yeni hallerine az cok tahmin edebiliyorum buna benzer diye.Ameliyatim 19 subatta.
Butcem kisitli. Doktor beyde devlet hastanesinde. Devlette olunca yari yariya avantajli ama tarih ileri atiyor iste yogunluktan. Yoksa ozelde hemen yapacak ama fiyat o zaman 2 misli.Çok uzun zaman. İyi sabirlisin. Ben kararı verdim 2 hafta sonra oldum. Öncesi sonrası resimlerini bekliyoruz o zaman.
Aynen bende sizin durumunuzdayim.surekli forumdan bu konuyu takip ediyorum.ozellikle kotu yorumlar moralimi bozuyor.ameliyatim subatta olmasina ragmen gun sayiyorum resmen.Tsk ederim. Inanin hem yasimdan dolayi korkuyorum. Hemde cildimden dolayi. Cilt kalin burnumda etli. Surekli buradaki konulari okuyorum
Moralimizi bozmayalim. Guzel olucazzzzzzz :)))Aynen bende sizin durumunuzdayim.surekli forumdan bu konuyu takip ediyorum.ozellikle kotu yorumlar moralimi bozuyor.ameliyatim subatta olmasina ragmen gun sayiyorum resmen.
Aynen öyle...umarım istediğiniz gibi sonuçlar alırsınız.Moralimizi bozmayalim. Guzel olucazzzzzzz :)))
Canim benim cok tsk ederiz :))Aynen öyle...umarım istediğiniz gibi sonuçlar alırsınız.
Siz de mi esabil bey e oldunuz ameliyatinizi acaba?rica etsem fotograf paylasabilir misiniz??Canım benim. Bende 40 yaşındayım. 8 ay önce oldum. İyi ki de olmuşum diyorum. Hiç korkma. İnşallah herşey istediğin gibi olur.
Yok canım ben Kayseri'de oldum. Senin yazmana sevindim. Şimdiki halinin fotoğraflarını gördüm. Senin bu burnundan gerçekten güzel bir burun çıkar. Sadece kemiği fazla oyup kaydırak gibi olmasın. Bence bunu rica et. Özelden foto yolluyorum.Siz de mi esabil bey e oldunuz ameliyatinizi acaba?rica etsem fotograf paylasabilir misiniz??
Umarim dediginiz gibi olur.guzel bir burnum olmasi en buyuk hayallerimden biri.bende kaydirak gibi olan goruntuyu sevmiyorum.ucunun hafif kalkik olmasini ve sivri olmasini istiyorum.ins doktor bey yapabilir istedigim burnu.fotografinizi bekliyorum.cevap verdiginiz icin tesekkur ederim.Yok canım ben Kayseri'de oldum. Senin yazmana sevindim. Şimdiki halinin fotoğraflarını gördüm. Senin bu burnundan gerçekten güzel bir burun çıkar. Sadece kemiği fazla oyup kaydırak gibi olmasın. Bence bunu rica et. Özelden foto yolluyorum.
Benim simdiki burnum bu sekilde.esabil beyle gorusmeye gittigimde orta kalinlikta derim oldugunu soylemisti.yani ne ince ne de kalin deriliyim.hala cok kararsizim ameliyat konusundaEki Görüntüle 2075831
Tesekkur ederiz.daha cikmadik hastaneden birazdan esabil bey gelir herhalde onunla gorusup cikariz buyuk ihtimalle.dun ameliyattan sonra kanamasi fazlaydi.bide narkozun etkisiyle sanirim dun 3 kez falan kustu.bugun daha iyi bakalim.allah herkese sifa versin.F Findikburunlu kardesin nasil oldu merak ettim iyimi. Selam soyle. Cok gecmis olsun.