Esabil eker burun estetigi

Ama yorumlarından okuduğum kadarıyla gercekcisin. Yani minik incecik bir burun beklemiyosun. Öyle okuduğumu hatırlıyorum. Burdaki binlerce sayfayı okudum. Burası sayesinde başıma neler geleceğini tahmin ediyordum. Bu arada ameliyatın ne zaman. Ocaktamiydi

Ama yorumlarından okuduğum kadarıyla gercekcisin. Yani minik incecik bir burun beklemiyosun. Öyle okuduğumu hatırlıyorum. Burdaki binlerce sayfayı okudum. Burası sayesinde başıma neler geleceğini tahmin ediyordum. Bu arada ameliyatın ne zaman. Ocaktamiydi
Minicik incecik bir burun yuzumede yakismaz zaten. Cilt yapisi burun yapisindan dolayida bu mumkun degil. Ama eskisinden daha iyi olur diye tahmin ediyorum. Burada ameliyat olan arkadaslara bakiyorum eski burunlarina bakiyorum sonrada yeni hallerine az cok tahmin edebiliyorum buna benzer diye.Ameliyatim 19 subatta.

Minicik incecik bir burun yuzumede yakismaz zaten. Cilt yapisi burun yapisindan dolayida bu mumkun degil. Ama eskisinden daha iyi olur diye tahmin ediyorum. Burada ameliyat olan arkadaslara bakiyorum eski burunlarina bakiyorum sonrada yeni hallerine az cok tahmin edebiliyorum buna benzer diye.Ameliyatim 19 subatta.
Çok uzun zaman. İyi sabirlisin. Ben kararı verdim 2 hafta sonra oldum. Öncesi sonrası resimlerini bekliyoruz o zaman.

Çok uzun zaman. İyi sabirlisin. Ben kararı verdim 2 hafta sonra oldum. Öncesi sonrası resimlerini bekliyoruz o zaman.
Butcem kisitli. Doktor beyde devlet hastanesinde. Devlette olunca yari yariya avantajli ama tarih ileri atiyor iste yogunluktan. Yoksa ozelde hemen yapacak ama fiyat o zaman 2 misli.

Siz de mi esabil bey e oldunuz ameliyatinizi acaba?rica etsem fotograf paylasabilir misiniz??
Yok canım ben Kayseri'de oldum. Senin yazmana sevindim. Şimdiki halinin fotoğraflarını gördüm. Senin bu burnundan gerçekten güzel bir burun çıkar. Sadece kemiği fazla oyup kaydırak gibi olmasın. Bence bunu rica et. Özelden foto yolluyorum.

Yok canım ben Kayseri'de oldum. Senin yazmana sevindim. Şimdiki halinin fotoğraflarını gördüm. Senin bu burnundan gerçekten güzel bir burun çıkar. Sadece kemiği fazla oyup kaydırak gibi olmasın. Bence bunu rica et. Özelden foto yolluyorum.
Umarim dediginiz gibi olur.guzel bir burnum olmasi en buyuk hayallerimden biri.bende kaydirak gibi olan goruntuyu sevmiyorum.ucunun hafif kalkik olmasini ve sivri olmasini istiyorum.ins doktor bey yapabilir istedigim burnu.fotografinizi bekliyorum.cevap verdiginiz icin tesekkur ederim.

Benim simdiki burnum bu sekilde.esabil beyle gorusmeye gittigimde orta kalinlikta derim oldugunu soylemisti.yani ne ince ne de kalin deriliyim.hala cok kararsizim ameliyat konusundaEki Görüntüle 2075831

bende hiç yaptırma o küçücük bi kemer için ameliyata değmez, ciddiyim yaptırma ... ve sana tavsiyem kaş dibine dolgu yaptır kemer dediğin o çıkıntı böylece gözüne batmayacak.

Merhaba ben ameliyat olalı 3 gün oldu esabil bey e ameliyatla ilgili merak ettiklerinizi elimden geldiğince yanıtlamaya calisirimmm

X