Ekonomi bilgisi yok zaten paraları da bilmiyor. Bir de kardeşlerini de fişfiklemiş. Büyük Dayılar ve kayınvalide eşimle beni kenara çekti o işi çok kötü yapmışsınız bu devirde dolarla borç alınır mı kredi çekseydiniz diyorlar.
para benim babamın borç benim. Size ne dedim? Senin baban biraz zalim demeye getirdiler. Yani tam böyle değil de. Parası olan zalim olur kolay vermez gibi bir şey dediler. Yok dedim benim babam çok insan. Arkamda dağ gibi baba. Beni hiç zorda bırakmadı.
Biz bunun muhasebesini yaptık aramızda. Dolar artarsa babam öz kızını mağdur etmez sizden daha çok düşünür ya rahat uyuyun dedim.
Ekonomi bilgileri şöyle tl sabit kalıyor değer kaybetmiyor dolar değer kazanıyor. Bu durumda doları olan para kazandı sanıyorlar

tl de kalan kaybetmiyor yani

ben zamanında çalışmaya başladığımda maaşımı alır almaz yarısıyla altın alırdım. O zaman ekonomi de iyi tabi. Alınıyor

Eşim manyak mısın ya diyordu. 3 gram altınla zengin mi olucan diyordu. O borç içinde geziyordu. Şimdi anlıyor beni mesela bu konuda. Babasının düştüğü durumları da görünce.
Bana açık vermiyor ama bunaldı o da yani. Sürekli yiyici bir takım var.
Geçen çocuğu oyun grubuna yazdırdım. Eşim diyor ki çok pahalı iki hareket yaptıracak gerek yok. Lan dedim başlatma pahasına. Seni mahvederim çocuğuma harcarım. Saçarım. Karışma. Çocuğum yemesin kaynım sevgilisiyle rakıya gitsin. Oldu