- 5 Ekim 2020
- 13.375
- 35.929
- 548
- 36
- Konu Sahibi succulentaski
sadece bu değil, tüm tavırlarda eşiniz de çok garip bu arada. evlendiğinin, ayrı bi hayatının olduğunun farkında değil gibi. bekar ve ailesiyle yaşayan, gelirini ailesine destek için harcayan, sorumluluğu olmayan biri gibi davranıyor. bu noktada kesinlikle tavrınızı koymanız gerekiyor yoksa hayat boyu eşinizin ailesine çalışacaksınız.
Eşim bana söylemiyor ama bence şu kafada. Kazanıyorum. Harcıyorum aileme de sizi de eksik bırakmıyorum evime de harcıyorum bana karışma diyor bence içinden. Sesli dile getiremiyor bunu. Ama böyle düşünüyor.
Ben zaten ailesine destek olmasına hiç laf söylemedim. Ama enayilik boyutuna gelmesi beni delirtiyor.
Araba falan alindi sanirim eşiniz destek oldumu? Maddi yardimda kac sene kadar bulundu? Kaynana bilezikleri isterken hiç utanmadımi? Aile ye tabiki destek olunur ama kimse kimseyi sömürmesin
Evet araba alındı. Yarı parasını eşim verdi. Aracın yarısı eşimin. Bu arada 18 yaşımdan beri arabam vardı benim. Babam üniversiteyi kazanınca almıştı ilk. 32 yaşımda ilk kez arabasız kaldım ev alırız diye. Ama kaynıma araba alındı birden
Maddi yardımları üçün beşin hesabını yapmıyorum ama büyük meblağlar girince ve gencecik sapsağlam adama araba almak için olunca ağrıma gidiyor.
Kaynanam utanmadı ya. Öyle bir his yok. Bize havadan para geliyor gözüyle bakıyorlar bence.
Bu arada konu açtığımda evimiz yoktu kiradaydık. Ben çok dellendim artık paralar bir yerlere gidiyor diye.
Ev aldık. Evin yarı parasını babam çıkardı verdi. Ama ben dedim ki baba biz böyle yaptıkça bunlar rahatlıyor yapma. Eşim borç bilsin bu parayı sana ödeyelim yine sende benim hakkım dursun. Öyle ben de gizli işler çeviriyorum artık ne yapayım paramı başka türlü tutamayacağım anladım.
Şu an eşimin tüm ailesi babam bize dolarla borç taktı sanıyor. Ve kınıyorlar. Kaynanam diyor ki hay Allah dolar çok çıkacakmış baban insaf etseydi almasaydı o parayı. Yani gerçekten utanma yok bana şu lafı söyleyebiliyor. Dilimin ucuna geliyor babam almasın da siz mi yiyin.
Benim ailemin durumu çok iyi hiç ihtiyacı yok babamın bana verdiği paraya. Benim de çalışmaya ihtiyacım yok. Eşim olmasaydı çalışmasam bile çok rahat bir hayatım olurdu. Bunu ben seçtim. Çalışmayı ben seçtim. Onunla mücadele etmeyi ben seçtim. Ama farkında değil benim yaşadığım duyguların.
Neyse benim eşime de dank edecek bir yerde ama kaynım bir evlensin o da çoluk çocuğa karışsın o zaman anlar belki.
Ben de eşimi böyle borçtan borca sokucam yapacak bir şey yok.