• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş terörü

brkzynpp

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
213
282
23
35
Merhaba arkadaslar, eşim ve ailesi tarafından psikolojik şiddet görüyorum. 5 yıldır evliyim. Kayınvalidem kendimi bildim bileli bizden çıkmıyor eşim de ailesine cok düşkün onlara hayır diyemiyor ve bu durum benim cok canımı sıkıyor. Kv her seye karısıyor uyarmama rağmen düzelmiyor huzurum falan kalmadı. Üstelik eşim aileme kötü davranıyorsun deyip benimle kavga ediyor. Öfke kontrolü yok eşyalara zarar veriyor. Neden yapıyorsun dediğimde sana zarar vermemek için diyor. 5 aylık bir bebeğimiz var. Kv devamlı gelip görmek istiyor sanki kendi cocuguymuş gibi davranışlar sergiliyor çok rahatsız oluyorum. kaç defa uyardım ama düzelme yok. Bu durumu kime şikayet edebilirim? Resmen psikolojik şiddet görüyorum. Ne düşüncelerime saygıları var ne başka bir seye kendi bildiklerini okuyorlar

Merhaba arkadaslar, eşim ve ailesi tarafından psikolojik şiddet görüyorum. 5 yıldır evliyim. Kayınvalidem kendimi bildim bileli bizden çıkmıyor eşim de ailesine cok düşkün onlara hayır diyemiyor ve bu durum benim cok canımı sıkıyor. Kv her seye karısıyor uyarmama rağmen düzelmiyor huzurum falan kalmadı. Üstelik eşim aileme kötü davranıyorsun deyip benimle kavga ediyor. Öfke kontrolü yok eşyalara zarar veriyor. Neden yapıyorsun dediğimde sana zarar vermemek için diyor. 5 aylık bir bebeğimiz var. Kv devamlı gelip görmek istiyor sanki kendi cocuguymuş gibi davranışlar sergiliyor çok rahatsız oluyorum. kaç defa uyardım ama düzelme yok. Bu durumu kime şikayet edebilirim? Resmen psikolojik şiddet görüyorum. Ne düşüncelerime saygıları var ne başka bir seye kendi bildiklerini okuyorlar
Ya ayrı eve çıkıp yaşarsınız yada ilişkinin sonu belli zaten boşanmaya dogru gidiyor.

Ya ayrı eve çıkıp yaşarsınız yada ilişkinin sonu belli zaten boşanmaya dogru gidiyor.
Kaçınılmaz son sanırım😔 kurtarmaya çok calısıyorum ama eşim ailesini kıramamak için beni kırıyor gözden cıkarıyor. Kv özellikle çok rahatsızım devamlı karısır mı bir insan. Hele cocuk oldu bambaşka biri oldu

Simdi dogru konusalim: Cocuk olduktan sonra ne olucagini bekliyordunuz? Esiniz kendini gizlemiyor, öfke sorunu var. Size zarar verebilecegini ima ediyor, ama siz üstüne gidip cocuk yapmissiniz? Kendinizi kime sikayet edeceksiniz? Saygi görmediginiz yerde kalmayacaktiniz, bu hayati kendinize layik görmeyecektiniz. Evlilik terapisi desem böyle herifler zor gider. Ya cekeceksiniz yada bosanacaksiniz. Baska secenek yok.

Boşanmaya karar verseniz aileniz arkanizda durur mu? Bir mesleğiniz var mi ? Siz çalışmaya başlasanız çocuğunuza bakar mi anneniz falan

Böyle anasından göbek bağını kesmemiş insanlara yapılacak tek şey anasının evine postalamak. Orda huzurla yaşasınlar. Gitsin anasının eşyalarını kırsın hırbo. Bebeğinizle yeni bi hayata başlayın bence, böyle aileler değişmiyor

Kaçınılmaz son sanırım😔 kurtarmaya çok calısıyorum ama eşim ailesini kıramamak için beni kırıyor gözden cıkarıyor. Kv özellikle çok rahatsızım devamlı karısır mı bir insan. Hele cocuk oldu bambaşka biri oldu
Seni önemsemeyen adam için hayatını mahv etme.Çocuk sorunlarınızi çozmez.🫤

Boşanmaya karar verseniz aileniz arkanizda durur mu? Bir mesleğiniz var mi ? Siz çalışmaya başlasanız çocuğunuza bakar mi anneniz falan
Evet ben öğretmenim ama atanamıyorum özelde falan calısabilirim. Ailem arkamda durur ama babam geleneksel biri. Evlendin sonuclarına katlanırsın tarzında bir tip. Annem öyle değil o hep arkamızda durur.

Böyle anasından göbek bağını kesmemiş insanlara yapılacak tek şey anasının evine postalamak. Orda huzurla yaşasınlar. Gitsin anasının eşyalarını kırsın hırbo. Bebeğinizle yeni bi hayata başlayın bence, böyle aileler değişmiyor
Annesi cok değişik gercekten. Peşimizi bırakmıyor. Devamlı arayıp ben size gelecem diyor o olmazsa görüntülü arayıp bi sekilde işimize karısıyor cok meraklı herseyi soruyor. Kac defa konustum eşimle konustum ama onla konusmaya kalkınca vay efendim sen ailemi istemiyorsun sevmiyorsun oluyor. Benim ailem hic böyle sorunlar cıkartmıyor biz rahatsız olmayalım diye gelmezler bile. Bunların derdi nedir ben çözemedim. Madem oğlundan ayrılamıyordun neden evlendirdin yani

Çocugumu benden alıcaklar diye de korkuyorum. Eşim cok uyanık biri ne yapar ne eder bir sey uydurur alırlar cocugumu😔

Çocugumu benden alıcaklar diye de korkuyorum. Eşim cok uyanık biri ne yapar ne eder bir sey uydurur alırlar cocugumu😔
Eşini yataklarında başkasıyla aldatan bir anneden bile çocuk alınmaz. Lütfen çocuğu alır vs vs gibi şeyler düşünmeyin.

Neden sorunlarımız kördüğüm haline gelene kadar bekliyoruz çözmeye çalışmak için?
Çocuğunuza da üzüldüm.
HALA VE HALA çocuğun evliliği kurtarabilecegini düşünen birileri var inanamıyorum. Yani bugün boooşşş boş instagramda takılsanız bile bilgi veren akıl veren onlarca uzman çıkıyor karşınıza.
Boşanın, anneniz çocuğunuza bakar siz de bir kolejde çalışırsınız.

Bu tarz eşler genellikle annelerini kaybedip, çişini tutamayıp bezlenme aşamasına geldikleri zaman karılarına aşık oluyorlar.
Yani sanki bir tek onun ailesi var bu hayatta. Annesi de bu durumdan gayet memnun gözüküyor. Bir kac defa affetim ama dayanamıyorum artık. Özellikle sinirlendiğinde bütün esyaları kırması sokağa fırlatması öfke kontrolünün olmaması beni cok endişelendiriyor.

Back
X