Bence doğru bir soru değil. Burda eşiniz ya da aileniz arasında bir seçim yapmanız gerekmiyor, kızınız için en doğrusu nedir onu bulmanız gerekiyor.
Bence hergün göremeyecekse ayda bir ya da ayda 3-4 çok farketmez. Çocuklar aradaki farkı sandığımız kadar hissetmez. Babaya çok düşkünse,gitmesini istemiyorsa, her gidişi çocuk için eziyete bile dönüşebilir hatta.
Ben sizin yerinizde olsam ailemin yanında devam ederdim. Neden mi? Çocuğun kafasında daha zaman kavramının oturmadığı bir yaşta ayda 4 kere babasını görmesi ile 1 kere görmesi arasında bir fark yok. O sadece babasının bir yerlere gittiğini ve bir süre gelmediğini hatırlar. Babasının geldiği bir iki gün güzel geçse de sonrasında yanlız bir hayat sürmesi onu yıpratır, daha içine kapanık bir hale getirebilir. Şimdi ise sık sık göreceği anneanne ve dedesi var, psikolojik anlamda çocuğa büyük destek bu bence. Sizin için de öyle
Deseydiniz ki başka şehire taşınınca eşimle birlikte yaşıycaz, her akşam evinde uyuyacak, çocuğuna zaman ayıracak, hiç düşünmez taşının derdim. Ama eşiniz öyle de gidiyor, böyle de gidiyor. Şu durumda ailenizle aynı şehirde devam etmeniz daha mantıklı görünüyor bana