- 10 Temmuz 2016
- 4
- 1
- 45
- Konu Sahibi dennisssyk
merhaba; eş mi aile mi derken hemen akla gelenden farklı bir durum benimki. Eşimle çok iyi anlaşıyoruz ancak o işi nedeniyle yıllardır şehir dışında çalışıyor. Ben de son iki yıldır ailemin olduğu şehirdeyim ve 6 yaşında bir kızımız var. Ailem bana ve kızıma çok destek oluyor. Elim ancak ayda bir kez bir kaç günlüğüne gelebiliyor. Şimdi eşimin işte yeni bir pozisyonu var. Artık eve ayda bir kaç kez gelebilecek ama evimizi başka bir şehre taşırsak! Yani ayda 3-4 kez bir iki günlüğüne babasını görüp diğer günlerde sadece benimle geçireceği bir durumla ayda bir kez babasını görüp diğer günleri benimle ve benim ailemle geçireceği bir durum arasında seçim yapmam gerekiyor. Eşim kararı bana bırakıyor. Onun iş değiştirmesi en az 3-4 yıl daha mümkün değil gibi görünüyor. Taşınacağımız şehir ailemin sık sık gelip gidebileceği mesafede değil. İşte bu yüzden soruyorum: kızım için sizce hangisi daha iyi olur; eşinle şimdikinden çok ama yine her gün görüşwmeyeceğimiz yerde mi yoksa eşimi yine çok az görebileceğimiz ama bize destek olan ailemin yanında mı yaşamalıyız sizce??? Şimdiden çok teşekkürler ilginiziçin